FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledam juce finale kupa Srbije. Partizan koji je svemirski brod za nasu ligu, daje sansu djetetu od 17 godina i mali bude njihov najbolji igrac na terenu.
Da li kod nas fakat niko nema hrabrosti tako gurnuti dijete, ili jednostavno nema talenta kod nas?
Mislim da u omladinskim pogonima u nasoj ligi, ne znaju dijete pripremiti za seniorski fudbal. Infrastruktura i losi treneri u mladjim selekcijama, rak su rana naseg fudbala.
Da li kod nas fakat niko nema hrabrosti tako gurnuti dijete, ili jednostavno nema talenta kod nas?
Mislim da u omladinskim pogonima u nasoj ligi, ne znaju dijete pripremiti za seniorski fudbal. Infrastruktura i losi treneri u mladjim selekcijama, rak su rana naseg fudbala.
-
Historicar
- Kontakt:
Kako je Partizan, svemirski brod za našu ligu, tako je i Partizanova omladinska škola (proglašena je prije 8 mjeseci, za najbolju u Evropi prema rang listi koju je napravila Fudbalska opservatorija CIES), svemirski brod za našu akademiju.Evander je napisao/la: ↑25 jun 2020, 10:08Gledam juce finale kupa Srbije. Partizan koji je svemirski brod za nasu ligu, daje sansu djetetu od 17 godina i mali bude njihov najbolji igrac na terenu.
Gdje to nađe
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑25 jun 2020, 10:28Kako je Partizan, svemirski brod za našu ligu, tako je i Partizanova omladinska škola (proglašena je prije 8 mjeseci, za najbolju u Evropi prema rang listi koju je napravila Fudbalska opservatorija CIES), svemirski brod za našu akademiju.Evander je napisao/la: ↑25 jun 2020, 10:08Gledam juce finale kupa Srbije. Partizan koji je svemirski brod za nasu ligu, daje sansu djetetu od 17 godina i mali bude njihov najbolji igrac na terenu.
Ta je razlika ogromna , neuporediva , ali se smanjuje i bit ce sve manja . Sumnjam da cemo za 2-3 god. i u TOP100 , ali za BiH , pa i Balkan iskljucujuci 10-tak klubova bit cemo mi ok. Treba svaku mogucu minutu iskoristiti i dati je Akademcima,naravnoTitula prioritet.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
I ima li nešto od onih špekulacija - Fanimo, Hadžić, Nigel?
Ili apsolutno niko nešto ne zna..?
Ili apsolutno niko nešto ne zna..?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Dok Sedrenik ne kaže, nema od tog' ništa 
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nacekat ce se pitari vijesti od pantelije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bolje da čekamo nego da svaki dan govore dolazi ovaj onaj samo raju zezaju...
Svako može biti "insajder" lupiš hiljadu ljudi jedan će doći ...
FKS
Haj kad vec moram.
Pregovaramo sa
Fanimom, todorovicem, hassellbenkom, manevom, anelom hadzicem, duljevicem, panticem, mudrinskim, suljicem, birsom i jos par igraca. Jos nije nista zavrseno.
Pregovaramo sa
Fanimom, todorovicem, hassellbenkom, manevom, anelom hadzicem, duljevicem, panticem, mudrinskim, suljicem, birsom i jos par igraca. Jos nije nista zavrseno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Birsa? Ja ne znam nijednog osim onog Valtera iz Slovenije
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Nisu uopšte svermiski brod za nas, ta razlika se puno smanjila.Evander je napisao/la: ↑25 jun 2020, 10:08Gledam juce finale kupa Srbije. Partizan koji je svemirski brod za nasu ligu, daje sansu djetetu od 17 godina i mali bude njihov najbolji igrac na terenu.
To ti govori primjer kada smo u isto vrijeme pregovarali sa Vitasom i onim napadačem što je bio na probi.
Jedino što su oni uboli sa dobrim strancima Natho i Sadik, pa i Suma na AMC, dok Asano puno zuji , a malo meda daje.
A akademiju imaju odličnu, i svoj klub satelit, Teleoptik, tu su među najboljim u Evropi.
Ja govorim u smislu, seniori na seniore, tu je to negdje.
Npr. po meni, jači smo od Hajduka, dok bi nas Dinamo pregazio.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Daleko smo mi od Partizana, ne treba se uopšte porediti sa njima.
ISTINA ZA VEDRANA!
Po cemu ba daleko. Daj ne brukajte se. Jedino su Dinamo i Zvezda korak ispred. Ostali bara bara..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kako možeš to reći, samo pogledaj transfere Partizana protekle sezone...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.