I ti bi da ih imas
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
Krenuo sa X5-icom po pošiljku 5 kila skanka u Lukavicu , ne može ofirnije
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Vecina njih to tako radi, njegov problem je sto je nekome zasmetao u policiji i zato je paobombaysaphire je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:33Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
Krenuo sa X5-icom po pošiljku 5 kila skanka u Lukavicu , ne može ofirnije![]()
![]()
![]()
- PovratakKralja
- Kontakt:
I pijan i trjezan za tebe sam vezan.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Vidi se da ne znaš pa da te uputim kako rade.Zabit je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:41Vecina njih to tako radi, njegov problem je sto je nekome zasmetao u policiji i zato je paobombaysaphire je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:33Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
![]()
![]()
TAXI bajo moj bar 95% minimum.
Tako sam ja cuo u mahali, sad je li tacno za njegov bas slucaj90minut je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:48Vidi se da ne znaš pa da te uputim kako rade.Zabit je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:41Vecina njih to tako radi, njegov problem je sto je nekome zasmetao u policiji i zato je paobombaysaphire je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:33
Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
![]()
![]()
TAXI bajo moj bar 95% minimum.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Zabit je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:41Vecina njih to tako radi, njegov problem je sto je nekome zasmetao u policiji i zato je paobombaysaphire je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:33Ne znam da li je normala , ali je glup kao noć...
![]()
![]()
Ja što znam likove što valjaju , svi voze "neupadljiva" auta ...
Voziti BMW X5 prve generacije i još sa njim ići po pošiljku, a na Instagramu furati Rolex od par hiljada eura je bio dobar znak za muriju ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
“This is why I hate everybody and this is why I hate everything”
This is why I hate everybody and this is why I hate everything
Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
Yebo te dan onaj, ne moze se vise ni poceti bez depresije i ublehe. Svi duhoviti ko ku*ac. Da sam neki slucajem nadlezan za ovo sazvao bi press yebo svima mater, uzeo pare i ispalio se. Stoka.
Yebo te dan onaj, ne moze se vise ni poceti bez depresije i ublehe. Svi duhoviti ko ku*ac. Da sam neki slucajem nadlezan za ovo sazvao bi press yebo svima mater, uzeo pare i ispalio se. Stoka.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ima li primjer javnih radova da su bili brzi i efikasni? Ja znam samo za primjere beskonačnih kolona i zastoja u najvruće doba godine, odlaganje, razvlačenje, pauziranje, nestalo sredstava, manjak radnika, obustava zbog nevremena, promjena izvođača radova.VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
I sad kad nesto krene odmah u startu treba kukat ? Pa de onda da izađemo na ulice izvršimo masovni suicid i kraj priče.Drape je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:11Ima li primjer javnih radova da su bili brzi i efikasni? Ja znam samo za primjere beskonačnih kolona i zastoja u najvruće doba godine, odlaganje, razvlačenje, pauziranje, nestalo sredstava, manjak radnika, obustava zbog nevremena, promjena izvođača radova.VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Đe su ti komentari ?VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
Na fb buraz, ne znam koja stranica.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:27Đe su ti komentari ?VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
Ma uredu je kritikovat neki realan problem. Ali gradnja nije ni pocela likovi vec kukaju. Cini mi se da oni podsvjesno zele da to propadno da mogu sutra kazati "eto bio sam upravu". Najgora sorta ljudi.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jedan od razloga što sam nemam profil već 6 godina , baš ti komentari...VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:56Na fb buraz, ne znam koja stranica.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:27Đe su ti komentari ?VolimTz je napisao/la: ↑25 jun 2020, 12:07Joj komentara na izgradnju tunela kroz Prenj, "u 2389 hehe", "moji unuci ce ga dozivit hehe".
Društvene mreže su napravljene samo da zaglupljuju ljude , i da vode neki " lažni" život ...
Ukini svoj profil , kasnije ćeš mi se zahvaliti
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Maestro^^ i 4 gosta.