jolejolemusamusa je napisao/la: ↑25 jun 2020, 13:08U Zenici 28 stepeni, avenija halucinira![]()
![]()
Valjda te hemikalije polude u zraku na većoj temperaturi. Odoh ja da udahnem svježeg vazduha i da gledam kako mi se klub sprema za PL.
Kako kod tebe drug ?
Pare su čudo vjeruj miVjeverica777 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 09:27Da a kao Tinu ne zaboli lijevo jaje za Sarajevo...Malo realnog svijeta druze,svi idu za parama a nasa liga je zadnja u svijetu u koju bi igrac trebao doci jer je masa razloga za to,onaj tko razmislja sa sportskog aspekta sigurno nece doci ovdje...
Ja mislim da mu je to šesti profil.avenija je napisao/la: ↑25 jun 2020, 11:34najveci kompleksas foruma iz Mostarajolejolemusamusa je napisao/la: ↑25 jun 2020, 11:29Čelik dobija sve što je zaslužio, da se ne lažemo !
4 fejk akaunt![]()
Glupane lahko te skontati jer iskljucivo pises kada se radi o Čeliku
Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
u pravu siextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:21Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
Hoce vas jevreji, ali i kao nenositelj imate dobre sanse, vidim dosta klubova od koji ste vi realno jaci, Borac ce ispast u prvom, Zrinja u drugom, za vas ne znam.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:29u pravu siextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:21Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
mi ne mozemo fulit jevreje
i ko da gledam idemo u goste tamo
i ima 6-7 golova da nam uvale
finansijski da budemo u minusu
i tako
ja licno bih volio Partizan
ako ne mozemo bit domacin
onda do Beograda autobusom
a Lech nebi valjalo
ako bi dolazio ovdje Lech svasta bi bilo
Horde bi isle do kraja
Protiv onih do kraja ne bi mogli ni vi i mi zajednosvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:29u pravu siextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:21Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
i tako
a Lech nebi valjalo
Horde bi isle do kraja
Ma nisu ni oni babaroge, organizovani jesu, spremni jesu, nama je bilo potrebno jos nekoliko budala i ebali bi ih. Da je bila ekipa HZ ko 2007 ili stara garda mi bi ih naruzili. Lose smo se organizvali, sve je bilo hocemol, hajmo, dosta ljudi i nije znalo, ja sazno ispred ginisa od Aldina i kreno sa grupicom za Vogoscu. Imali smo i vatreno oruzje i shok bombe, da smo ispalili u njih sjebali bi se, al eto raja se bojala da koga ne ubiju. Sve u svemu oni nisu huligani nit navijaci, u Vogosci nestalo mlijeka, kakvi su to navijaci, vise postujem paokare i slicne, ono su pravi huligane a ne ovi fitnes treneri.Napapijri je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:52Protiv onih do kraja ne bi mogli ni vi i mi zajednosvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:29u pravu siextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:21
Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
i tako
a Lech nebi valjalo
Horde bi isle do kraja![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.