Jedina im je prednost sto su navikli na vrucine,ali nije to preveliki problem.Nakantas ih u prvom i mogu k.rcu svirat
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma tesko da ce sirak ili ararat sampion.. iduce kolo tirana ceka kukesijai to je to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pa tako smo mi Banantsa i dobili, uvaljali im dva gola brzo, kasnije su nam uspjeli dati jedan al nisu vise mogli jer vidjelo se da smo realno tehnički dvije klase iznad njih, no opet gostovanja u tim zemljama bi volio izbjeci i zbog puta, ako moramo u goste daj sta blize, tipa Makedonije, Malte pa i Luksemburga jer na stranu Dudelange ona Fola je u evropi bas tankaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:54Jedina im je prednost sto su navikli na vrucine,ali nije to preveliki problem.Nakantas ih u prvom i mogu k.rcu svirat
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 25 jun 2020, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda neće jjebem ih.. doduše manja je prednost sada jer je Ararat u posljednje dvije utakmicao remizirao i izgubio ali u igri je i ShirakAngelDiMaria je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:23Kakvi smo pehovi armenci ce u zadnjem kolu nesto zajebat. u predzadnjem igraju alakshert i ararat, 2.7. cini mi se, tad cemo sve znati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I Sirak da bude sampion nama ide na ruku
Bit cemo nosioci, igrat cemo sa Europom, citiram se poslije izvlacenja za prvo predkolo
4 kola su do kraja u Armeniji, u slučaju da Ararat dobije kuci Alashkerta bit ce im dovoljan samo jos bod pored te utakmice da zavrse ispred njih, tako da se nadam da ne mogu to usrati a i dobro je sto je i Shirak tu u borbi za prvaka, mogu i oni nije problem 
Pyro is not a crime !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To da,najbolje bi bilo nekog iz Makedonije,slabi su a blizu su namTHEC je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:56Pa tako smo mi Banantsa i dobili, uvaljali im dva gola brzo, kasnije su nam uspjeli dati jedan al nisu vise mogli jer vidjelo se da smo realno tehnički dvije klase iznad njih, no opet gostovanja u tim zemljama bi volio izbjeci i zbog puta, ako moramo u goste daj sta blize, tipa Makedonije, Malte pa i Luksemburga jer na stranu Dudelange ona Fola je u evropi bas tankaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:54Jedina im je prednost sto su navikli na vrucine,ali nije to preveliki problem.Nakantas ih u prvom i mogu k.rcu svirat
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Je li sad ovisimo samo o Armeniji,ne zanima nas ATM,Lyon i ostali?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A sta je sa ostalim klubovima iz BiH, jel Zeljeznicar nosioc ? Zrinjski ? Znam da Borac nije
-
Historicar
- Kontakt:
Potrebno je jer dok se ne odigraju preostali revansi osmine finala LP(i zavrse prvenstva u Spaniji i Italiji) Zvezda i Omonia ne znaju iz kojeg pretkola ce poceti, mi ih sad racunamo u prvom pretkolu zato nam trebaju i Armenija i Albanija da nas ostale opcije ne zanimajuHistoricar je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:05Mislim, da nam sada, nije neophodno, da i Ararat Ar. i Tirana budu prvaci, vec samo jedna, od te dvije ekipe.Od nenositelja, bitno je samo izbječi Djurgarden i Dinamo Brest.
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 25 jun 2020, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Mescini da ce biti direktan prijenos na njihovoj stranici sada u nedjelju
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 25 jun 2020, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
Jesi siguran za Djurgasen ? Ja kolko vidim od nenositelja samo bjeloruski Dinamo Brest da je opasan, svedjane ne vidim na listi, velik su oni klub trebali bi biti nositeljiHistoricar je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:05Mislim, da nam sada, nije neophodno, da i Ararat Ar. i Tirana budu prvaci, vec samo jedna, od te dvije ekipe.Od nenositelja, bitno je samo izbječi Djurgarden i Dinamo Brest.
Prema rezultatima jos 3 kola u Armeniji i 5 u Albaniji
Naši u Armeniji imaju 5 bodova više od Alashkerta,uz to nam odgovara i Shirak.
U Albaniji Tirana ima 9 bodova više od Kukesija
Naši u Armeniji imaju 5 bodova više od Alashkerta,uz to nam odgovara i Shirak.
U Albaniji Tirana ima 9 bodova više od Kukesija
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jedna nam je dovoljna ako se poklope Atletico, Atalanta, Lyon, Napoli...Historicar je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:05Mislim, da nam sada, nije neophodno, da i Ararat Ar. i Tirana budu prvaci, vec samo jedna, od te dvije ekipe.Od nenositelja, bitno je samo izbječi Djurgarden i Dinamo Brest.
...i ako Jan Železny ne baci koplje više od 98 metara
Sad sam pogledo listu, upravu si, kakvi smo baksuzi na njih cemo, oni su najopasniji tim sa liste zasigurnoextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:08Jesi siguran za Djurgasen ? Ja kolko vidim od nenositelja samo bjeloruski Dinamo Brest da je opasan, svedjane ne vidim na listi, velik su oni klub trebali bi biti nositeljiHistoricar je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:05Mislim, da nam sada, nije neophodno, da i Ararat Ar. i Tirana budu prvaci, vec samo jedna, od te dvije ekipe.Od nenositelja, bitno je samo izbječi Djurgarden i Dinamo Brest.
Nemojte ba vise, ubismo raju sa kalkulacijama, pratite samo Albaniju i Armeniju, ako neko zajebe u ove dvije lige onda cemo razmisljati o alternativama 
Pyro is not a crime !
Eh sad je zanimljivo. Po trenutnoj situaciji gdje Atletiko ili Atalsnta ne zavrse u top4 ili eventualno Lyon/Napoli izbace Juve/Barsu a u Armeniji i Albsniji ostane kako jest Sarajevo je nosioc.
Druga varijanta da Juve/Barsa izbace Napoli/Lyon i Atletiko i Atalanta zavrse u top4 boli nas briga za Armrniju i Albaniju.
Ali zbog datuma prayice se Armenija i Albanija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.