Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
119 danas zaraženih ajmo ministri gasite sve! Odmah otkazati sve nadam se da se ni Europa igrati neće moći
drhte moje ruke oko Banja Luke
pozdrav za prijatelja iz manjeg entiteta Šlagerinja

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
jolejolemusamusa je napisao/la: ↑25 jun 2020, 13:08U Zenici 28 stepeni, avenija halucinira![]()
![]()
Valjda te hemikalije polude u zraku na većoj temperaturi. Odoh ja da udahnem svježeg vazduha i da gledam kako mi se klub sprema za PL.
Kako kod tebe drug ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pare su čudo vjeruj miVjeverica777 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 09:27Da a kao Tinu ne zaboli lijevo jaje za Sarajevo...Malo realnog svijeta druze,svi idu za parama a nasa liga je zadnja u svijetu u koju bi igrac trebao doci jer je masa razloga za to,onaj tko razmislja sa sportskog aspekta sigurno nece doci ovdje...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da mu je to šesti profil.avenija je napisao/la: ↑25 jun 2020, 11:34najveci kompleksas foruma iz Mostarajolejolemusamusa je napisao/la: ↑25 jun 2020, 11:29Čelik dobija sve što je zaslužio, da se ne lažemo !
4 fejk akaunt![]()
Glupane lahko te skontati jer iskljucivo pises kada se radi o Čeliku
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Ako ništa drugo imat će se predsjednik po mjeri
https://www.rtvbn.com/3986760/firma-dod ... -200000-km
https://www.rtvbn.com/3986760/firma-dod ... -200000-km
Pitanje. Sta je sa klubovima u Europa Ligi, ko ce bit nositelj, ko nenositelj ? ( Borac, zeljeznicar, Zrinja )
- svrakino1921
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
- svrakino1921
- Kontakt:
u pravu siextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:21Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
mi ne mozemo fulit jevreje
i ko da gledam idemo u goste tamo
i ima 6-7 golova da nam uvale
finansijski da budemo u minusu
i tako
ja licno bih volio Partizan
ako ne mozemo bit domacin
onda do Beograda autobusom
a Lech nebi valjalo
ako bi dolazio ovdje Lech svasta bi bilo
Horde bi isle do kraja
Oh my Goodness, izgleda da smo nosioci 
Hoce vas jevreji, ali i kao nenositelj imate dobre sanse, vidim dosta klubova od koji ste vi realno jaci, Borac ce ispast u prvom, Zrinja u drugom, za vas ne znam.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:29u pravu siextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:21Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
i tako
a Lech nebi valjalo
Horde bi isle do kraja
Kad bi izvukli Partizana to bi bilo guslanja na tribini, i opet bi najveci problem pravili ovi nasi bosanski pravoslavci.
Mogli smo ici do kraja i prosli put, da su se pojedinci usudili ispalit shok bombe medju njih i dan danas bi nas spominjali, od svih belaja koje sam proso u zadnjim godinama ovaj u Vogosci mi je najdrazi, ko je god stao u gard dobio je par dana bolnice, ljudima se specijalke odbijaju od glavu. Prosli put u Vogosci je bilo i 20 manijaka, i to do samog kraja ostalo vas je petorica sto je za respekt, tako da bi ja prvi ako bi doslo do belaja prikljucio se vama, i na carsiji je grupa vecinom manijaka ( Youngsi )naruzila poljake kad su krvavi bjezali po SG
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 25 jun 2020, 16:03, ukupno mijenjano 3 puta.
Protiv onih do kraja ne bi mogli ni vi i mi zajednosvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:29u pravu siextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:21Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
i tako
a Lech nebi valjalo
Horde bi isle do kraja
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ma nisu ni oni babaroge, organizovani jesu, spremni jesu, nama je bilo potrebno jos nekoliko budala i ebali bi ih. Da je bila ekipa HZ ko 2007 ili stara garda mi bi ih naruzili. Lose smo se organizvali, sve je bilo hocemol, hajmo, dosta ljudi i nije znalo, ja sazno ispred ginisa od Aldina i kreno sa grupicom za Vogoscu. Imali smo i vatreno oruzje i shok bombe, da smo ispalili u njih sjebali bi se, al eto raja se bojala da koga ne ubiju. Sve u svemu oni nisu huligani nit navijaci, u Vogosci nestalo mlijeka, kakvi su to navijaci, vise postujem paokare i slicne, ono su pravi huligane a ne ovi fitnes treneri.Napapijri je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:52Protiv onih do kraja ne bi mogli ni vi i mi zajednosvrakino1921 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:29u pravu siextazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:21
Vidim mozete Lech izvuc, dobro bi bilo da imamo revans sa Terror Machinom, a koda gledam vi cete jevreje kakve izvuc, tipa Beitar Jerusalem ( kod kojih samo jevreji mogu obuc dres, jednom se desilo da im je dosao musliman, zabio covjek go, ljudi ga izvizdali i napustili stadion, kakva je to mrznja fuj )
i tako
a Lech nebi valjalo
Horde bi isle do kraja![]()
Na kraju belaj je bio "dobar", sami su rekli da ne pamte kad ih je ko napao i kad su imali ovakav incident. Na CUM kad sam dosao, prisli su mi njihovi navijaci i rekli respect, good fight. Volio bi ih opet izvuc, da se bolje organizujem i da ih naruzimo, ovako se u medijima predstavilo kao da smo bjezali, a zapravo prvi koji su bjezali su oni, njihova ekipa koja je bila ko mi, godinama i stasom, pobjegla u hotel a izasle ove mrcine, i sa njima smo izdrzali pola sata, istina da je smo pobjegli na kraju, al ko ne bi. Policija je prva pobjegla u tih pola sata nigdje ih nije bilo, na kraju sam moro skocit momku na auto, covjek me odvuko do Cuma
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 25 jun 2020, 16:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Svidja mi se ovo sto Musija radi malo po malo skroz se ovoj djeci okrece.Rijesili se Isakovica,dovode malog Mahmica,zanimljivo ce biti vidjeti dali ce ovaj sigurno najmladji stoperski par(Sadiku-Mahmic) mozda i ikada u PL? Dali ce uspjeti iznjeti sezonu u PL, sada nemaju ni jednog igraca 30+. Nadam se da se izgurati sa ovom politikom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.