znaci ne mogu da vjerujem
Evo prije mjesec nas par pitamo Amara za Ajayi kaze ma kakvi sreca pa nije ni dosao valjalo bi ga platiti
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
znaci ne mogu da vjerujem
jedno vrijeme smo se u pp dopisivali i znam da je svjestan kako sve rade hinjavo i kakvi su vecina njih dusmani ,vjerovatno mu je glupo da predje na ovaj forum jer znam taj osjecaj kad sam i ja odlucio (jos kad vidi pisanja nekih forumasa tipa Oske vjerovatno mu se
Jeste li to raskinuli ?KANA je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:33jedno vrijeme smo se u pp dopisivali i znam da je svjestan kako sve rade hinjavo i kakvi su vecina njih dusmani ,vjerovatno mu je glupo da predje na ovaj forum jer znam taj osjecaj kad sam i ja odlucio (jos kad vidi pisanja nekih forumasa tipa Oske vjerovatno mu se)
nego divim se kako ima snage vise![]()
ma treba sve razjebati ,poslusaj brata prekini to sa Ljoze-tom sto prijedelinjo je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:41Jeste li to raskinuli ?KANA je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:33jedno vrijeme smo se u pp dopisivali i znam da je svjestan kako sve rade hinjavo i kakvi su vecina njih dusmani ,vjerovatno mu je glupo da predje na ovaj forum jer znam taj osjecaj kad sam i ja odlucio (jos kad vidi pisanja nekih forumasa tipa Oske vjerovatno mu se)
Današnje izjave Džubura, Balića i Badžaka u vezi uslova u Konjicu
Predsjednik Željezničara za ****: ”Ovo je prevazišlo naša očekivanja, hvala vam”
Ekipa Željezničara posljednjih nekoliko dana boravi u Konjicu, gdje odrađuje prvi dio priprema za početak naredne sezone BHT Premijer lige.
Fudbaleri i uprava kluba odsjedaju u hotelu Garden City, a ekipa trenira na Gradskom stadionu, na kojem inače nastupa konjički Igman, član Prve lige FBiH.
Predsjednik Željezničara, Admir Džubur, je za **** govorio o ambijentu u kojem odsjedaju, te o uslovima za rad u Konjicu, najsjevernijem hercegovačkom gradu:
”Ovo je zaista premašilo naša očekivanja. Naši fudbaleri su išli svugdje po svijetu, odsijedali su na raznim mjestima, ali ovakav doček i ovakve uslove zaista nigdje nismo imali. Dočekani smo na izuzetno lijep način, te želim ovu priliku iskoristiti kako bi se zahvalio Igmanu koji nam je ustupio svoj stadion na korištenje, kao i hotelu Garden City, koji nam je zaista pružio odlične uslove za rad. Želim se zahvaliti direktoru hotela Selenu Baliću, kao i potpredsjedniku kluba Jasminu Badžaku. Naišli smo na pravo blago, i to na samo sat vremena od Sarajeva”, rekao je za naš portal Admir Džubur, predsjednik Željezničara.
Novi bh. sportski centar: Željezničar osjetio svu ljepotu Konjica, Jasmin Badžak i Selen Balić osvajaju BiH
Konjic, grad na Neretvi, i najsjeverniji hercegovački grad, uskoro bi mogao postati jedan od najvećih sportskih centara u BiH.
Potpredsjednik Željezničara, Jasmin Badžak, novi je vlasnik hotela Garden City Konjic, koji je u prošli petak zvanično otvoren. Ovu vijest su svi zaljubljenici sporta u Konjicu dočekali sa velikim uzbuđenjem, pošto se dobro poznaju kapaciteti ovog grada, te sav njegov potencijal, koji je i sam Badžak prepoznao.
S obzirom na funkciju u klubu, kao i zbog dugogodišnje ljubavi prema FK Željezničar, bilo je i za očekivati da prvi gosti budu upravo ”Plavi sa Grbavice”.
Željezničar već nekoliko dana trenira u Konjicu, te su čelnici kluba, kao i fudbaleri prezadovoljni uslovima, i ambijentom u kojem su dočekani u ovom lijepom hercegovačkom gradu.
Također, Garden City koji pruža sve potrebne uslove za odličan rad sportista je prema riječima direktora ovog cijelog kompleksa, gospodina Selena Balića, otvorio vrata i drugim klubovima, koji žele da okuse sve ljepote ovog hotela, kao i grada Konjica.
”Prije svega želim da se zahvalim cijelom Konjicu što nam je pružio priliku da možemo iskoristiti sav njegov potencijal i pretvoriti ga u pravi sportski centar. Želim se zahvaliti i FK Igman, koji nam je dozvolio korištenje Gradskog stadiona, kao i FK Željezničar, koji je prepoznao naš rad i trud, te nam je odlučio iskazati povjerenje dolaskom u Garden City. Naš cilj je, pored sporta, ojačati i konjički turizam, industriju, kao i ostale grane privrede”, rekao je Selen Balić, direktor hotela Garden City.
Potpredsjednik Željezničara, i vlasnik hotela Garden City, Jasmin Badžak, istakao je važnost cijelog projekta, za koji smatra kako će biti od krucijalne važnosti za cijeli grad:
”Ovim projektom ćemo dodatno približiti Konjic cijeloj BiH. Danas je tu Željezničar, sutra će doći neko drugi. Moj cilj, kao Konjičanin, ali i kao potpredsjednik Željezničara, te simpatizer Igmana, želim da približim Željezničar sa Igmanom, koliko god to mogu, jer svi znamo koliko bi to Igmanu značilo. Svjedoci smo koliko fudbalera Željezničara svake godine igra za Igman, i koliko ih je igralo u posljednjih nekoliko godina. Tu su bili: Osmanović, Hodžurda, Mujagić, Zeljković… Konjic, skupa sa Garden Cityjem, postaje novi bh. centar sporta”, istako je Badžak, vlasnik Garden Cityja i potpredsjednik Željezničara.
Ma ljut je na mene svakako ,ima novih jaranaKANA je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:49ma treba sve razjebati ,poslusaj brata prekini to sa Ljoze-tom sto prijedelinjo je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:41Jeste li to raskinuli ?KANA je napisao/la: ↑25 jun 2020, 15:33
jedno vrijeme smo se u pp dopisivali i znam da je svjestan kako sve rade hinjavo i kakvi su vecina njih dusmani ,vjerovatno mu je glupo da predje na ovaj forum jer znam taj osjecaj kad sam i ja odlucio (jos kad vidi pisanja nekih forumasa tipa Oske vjerovatno mu se)
sta ce tebi svaku noc njegova ljubomorisanja itd
vidis moje koke Osketa samo skita po bijelom svijetu(Dubai ,Turska itd ) javno se lozi na Boju ma ne treba mi to
Konacno ,nisam toliko igrao ni oko Maje u osmom.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 26 gostiju.