NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
sandiegochargers
- Kontakt:
Re: NFL
evo upisali smo se na semafor
Uhh... Haman je ovo to što se tiče Coltsa za večers. Chargersi su se eto malo vratili u igu.
Sada najviše pratim Tampa-Atlanta. Izuzetno zanimljiva i važna tekma.
Sada najviše pratim Tampa-Atlanta. Izuzetno zanimljiva i važna tekma.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Vi bar imate odbranu i offense line.sandiegochargers je napisao/la:evo upisali smo se na semafor
Dobro, nije nam toliko los offense line, kolko je jaka ova odbrana Cowboysa, k'o samuraji idu...
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 05 dec 2010, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nema od onog Manninga vise nista
... neznam sta se desava sa njim... razumijem ja da nema on one recivere kao nekad, ali vala nema ni Cutler ako cemo realno...ebiga nije covjek isti ni sekundu ba neznam sta se desava sa onog covjeka od prije dvije sezone i ranije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
sandiegochargers
- Kontakt:
ovo je katastrofa
Odlicno, prvo Garcon na reverse prosao dosta yd, onda uhvatio dva pasa od Manninga od cega je jedan za TD bio...
Onda smo se fanstasticno odbranili, Tyron izbio loptu iz ruku Austina... I krecemo sa 46 yd sa nase polovine...
Onda smo se fanstasticno odbranili, Tyron izbio loptu iz ruku Austina... I krecemo sa 46 yd sa nase polovine...
kakvo deranja by NYG
dominacija 
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
sandiegochargers
- Kontakt:
izgleda da su chargersi naograjisali
ne mogu da objasnim ovo ni na jedan drugi nacin
Pa objasni sta se desava ?sandiegochargers je napisao/la:izgleda da su chargersi naograjisali
Dallas promasio FG sa 48 yd i idemo na poluvrijeme sa prihvatljivih minus 10 i nasa lopta..
Brzi TD koji ja nisam vidio.. 
Evo sada Kitna ide na 4th and 1 yd.... HAJMO ODBRANA !
Evo sada Kitna ide na 4th and 1 yd.... HAJMO ODBRANA !
Manning nastavlja sa dominacijom !
Novi INT i TD Return... Grozno. Imamo minus 13...
Dobro je TD Jamesa... Nakon sto su nas sudije vratile na 1st and 25 zbog face mask, Manning odigrao odlicno sa Tammeeom, a onda fantastican pass i hvatanje Wayna.. James 3 yd Run za minus 6...
Tooo Vodimo i to nakon sjajne odbrane i onda punt block Smitha... Bit ce ovo vazna pobjeda, ako izdrzimo do kraja !
Novi INT i TD Return... Grozno. Imamo minus 13...
Dobro je TD Jamesa... Nakon sto su nas sudije vratile na 1st and 25 zbog face mask, Manning odigrao odlicno sa Tammeeom, a onda fantastican pass i hvatanje Wayna.. James 3 yd Run za minus 6...
Tooo Vodimo i to nakon sjajne odbrane i onda punt block Smitha... Bit ce ovo vazna pobjeda, ako izdrzimo do kraja !
Kakva tekma ! Prva stvar na 27:28 za nas, bili su na 1 yd od naseg endzone, uspjeli smo odbraniti, nekim cudom.. Onda Dallas puca FG sa 19 yd i naprave penalty, onda pucaju sa 24 yd i neki magarac Foster iz special team Coltsa se popne na igrace Cowboysa da izblokira FG, penalty i 1st za 3 yd... Onda TD za Dallas 33:28, odu na 2 poena... 35:28.. Nas napad, nekoliko sjajnih hvatanja Waynea i TD Jamesa za 35:35.. 29 sec do kraja, odlican kickoff Vinatierija i fumble returnera Cowboysa gdje se lopta bukvalno odbijala od igrace Coltsa i nekim cudom opet dosla do igraca Dallasa.. Ulazimo u produzetak, prva lopta za nas, jedan 1st down i onda punt... Cowboysi krecu u drive sa 18 yd sa svoje polovine, odlicna odbrana, punt Dallasa, mi krecemo sa 23 yd, 3rd za 6 yd, Manning baca svoj 4. INT u ovoj tekmi, 11. u zadnje tri... Dallas pogadja FC za 38:35... Reci cu samo da idalje vjerujem u PO, kada se vrati ova bruka povrijedenih igraca... Jaguarsi bjeze jednu tekmu, ali imamo da igramo sa njima... U cetvrtak protiv Titansa, ne trebam reci da njih moramo dobiti. I jos da pohvalim Dallas Cowboyse koji su odigrali fantasticnu tekmu usred Indiane.
Peyton 4 INT.
Zadnji u produžetku za poraz protiv probuđenih Cowboysa.
Chargersi su sada daleko od doigravanja. Šteta.
Fantastičan meč između Buccaneersa i Falconsa, koji odlazi na stranu gostiju, zahvaljujući velikom preokretu zadnjoj četvrtini. Bilo je svega, od kick reuturn TD-a, do INT-a, i naravno mnogo penaltya, većinom PF.
Chargersi su sada daleko od doigravanja. Šteta.
Fantastičan meč između Buccaneersa i Falconsa, koji odlazi na stranu gostiju, zahvaljujući velikom preokretu zadnjoj četvrtini. Bilo je svega, od kick reuturn TD-a, do INT-a, i naravno mnogo penaltya, većinom PF.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Već se krvari u Baltimoreu.
Big Benjo je dobio po nosu.
Big Benjo je dobio po nosu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- the_packer
- Kontakt:
chargersi ulaze u svoju standard decembarsku formu
a pitsburgh dobi ravense. iznenadio me seattle, ja sam mislio i da ce puci od caroline...
a pitsburgh dobi ravense. iznenadio me seattle, ja sam mislio i da ce puci od caroline...
Indianapolis je lani imao veliku šansu za naslov, sada će teško ući u PO, ali dok se igra i dok ima nade treba vjerovati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Zlobniku.. Indianapolis dominira !Ted Mosby je napisao/la:Indianapolis je lani imao veliku šansu za naslov, sada će teško ući u PO, ali dok se igra i dok ima nade treba vjerovati
Sad treba dogurat do POa sa ovim sto imamo, onda kad se oporave neki igraci, krece dominacija na celu sa Manningom !
- Slatinash_7
- Kontakt:
Veceras(sutra) opce loodilo,Patriote protiv Jetsa kuci.Randy Ted i ja protiv unikata.Nadam se pobjedi protiv glavnih rivala u diviziji,i vjerovatno jednih od glavnih za PO ili SB ili bilo sta drugo.Definitivno najvaznija utakmica sezone do sada,a mozda i od sada
Tom bi to trebao lagano rijesavati u napadu odbrana se mora probuditi i igrati na super dobrom nivou citavu utakmicu a ne ko proslu tekmu prvo poluvrijeme super drugo ocajno.Trcanjem nadam se nekih 60-80 yardi,mozda je i to puno s obzirom koliko ce Tom imati loptu u svojim rukama.On ce biti glavna karika kao i uvijek kad treba najvise pokaze a sada nam definitvno treba
Come on Patriots come on
Tom bi to trebao lagano rijesavati u napadu odbrana se mora probuditi i igrati na super dobrom nivou citavu utakmicu a ne ko proslu tekmu prvo poluvrijeme super drugo ocajno.Trcanjem nadam se nekih 60-80 yardi,mozda je i to puno s obzirom koliko ce Tom imati loptu u svojim rukama.On ce biti glavna karika kao i uvijek kad treba najvise pokaze a sada nam definitvno treba
Come on Patriots come on
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- randy_moss
- Kontakt:
Game keys for tonight:
1. Dati Bradyu dovoljno vremena u pocketu. Ovu utakmicu ce on rezirati, a uz vrijeme koje ce mu vjerujem, osigurati ofanzivna linija, nema te stvari koje Brady ne moze uraditi. Pittsburgh smo ostavili na 0 sackova.
2. Poznato je za Jetse da su blitz-happy ekipa, iako ne postizu takav broj sackova koliko drugi misle da imaju. Bez gledanja sta mislite koliko Jetsi imaju sackova do sada? 24.
Patriotsi imaju 20. Uzevsi u obzir, koliko se kuka da je New England slab kako prvih 7, pa i secondary, a da Jetsi lete u odbrani, 4 sacka ne smatram ogromnom razlikom, tako da tu ne vidim prednost Jetsa.
Njihova odbrana se zasniva na blitz najcesce 6 igraca, a CB i S im igraju man-to-man coverage. Ovdje bi trebali iskoristiti maksimalno nase "male igrace" tipa Edelman, Welker, Woodhead koje nikad skoro nije zaustavio prvi igrac odbrane.
3. Ici na Antonia Cromartia. Mozda me smatrate ludim, jer je taj Cromartie neutralizirao Mossa u week 2. Ali, poznato je da Cromartie muku muci sa nizim receiverima. Na jednoj akciji protiv San Diega prosle godine u AFC Play Offu, cuvao je Shonna Greena koji ga je napravio smjesnim. Cromartiu sam tada iskreno, zelio pokloniti kompas.
Vjerovatno ce Revis cuvati Welkera, a Cromartie Brancha. Revis Island - na njemu se utopilo more elitnih receivera. Ali Revis do sad nije cuvao slot receivera kao sto je Welker. Do sad su bili Moss, Andre Johnson, Ochocinco, Roddy White koji 75 % akcija trce streak, tj. za dugu loptu, za sto su i Revis i Cromartie majstori. Vidjet cemo kako brane short-passing situations.
4. Run games. Za*ebi to sto su oni New York Jetsi i dopustaju oko 3.5 YPC. Pittsburgh je slovio i za vecu tvrđavu pa je Green-Ellis uspio osvojiti 90-ak yardi. Ne smijemo postati jednodimenzionalni u napadu. Sto se Jetsa tice, oni imaju 4. napad probijanjem u ligi (148 yardi) i predvodjeni su uskrsnulim Tomlinsonom i Shonnom Greenom koji je po meni razocaranje sezone, ako se sjetimo kakve je hvalospjeve dobivao za igre u play offu '09.
5. Ne mogu da vjerujem da na nfl.com experti govore kako je Randy Moss upravo taj igrac koji bi nam falio da rastegne odbranu New Yorka veceras. Helloooo!? Moss, prema kojem je Brady uputio bar 10 lopti u week 2, od toga Cromartie je presjekao jednu, Pool jednu, napravio jedno hvatanje, a ostale su nekompletne.
Koliko god mi je Moss mrzak danas, mislim da u dubini duse zali zbog toga sto je otisao iz New Englanda.
Toma Bradya, buduceg Hall of Famera, je zamijenio Rustyem Smithom, nedraftiranim rookijem.
A jos u godini ugovora. Eee Randy moj, sljedecu godinu igraces za salamu i frtalj kruha.
Startni S Jetsa Jim Leonhard je povrijedio nogu, i stavljen je na IR listu, a prvi iz Patriotsa koji se oglasio je bio Welker koji mu je pozelio brz oporavak i porucio "kako je gadno uvijek vidjeti nekoga da se tako povrijedi".
Ubijte me ako bi iko iz Jetsa to pozelio ijednom igracu iz Patriotsa. Prvi bi mi se marseille popeo na glavu, kao ultimativni zlobnik.
Keys of the defense: Devin McCourty, Vince Wilfork, Jerod Mayo.
Keys of the offense: Branch vs Cromartie matchup, run game, Tom Brady.
02:30 CET New England Patriots vs New York Jets, Gillete Arena, Foxborough, MA.
@Ted, @Slatinash gledate li veceras?
1. Dati Bradyu dovoljno vremena u pocketu. Ovu utakmicu ce on rezirati, a uz vrijeme koje ce mu vjerujem, osigurati ofanzivna linija, nema te stvari koje Brady ne moze uraditi. Pittsburgh smo ostavili na 0 sackova.
2. Poznato je za Jetse da su blitz-happy ekipa, iako ne postizu takav broj sackova koliko drugi misle da imaju. Bez gledanja sta mislite koliko Jetsi imaju sackova do sada? 24.
Patriotsi imaju 20. Uzevsi u obzir, koliko se kuka da je New England slab kako prvih 7, pa i secondary, a da Jetsi lete u odbrani, 4 sacka ne smatram ogromnom razlikom, tako da tu ne vidim prednost Jetsa.
Njihova odbrana se zasniva na blitz najcesce 6 igraca, a CB i S im igraju man-to-man coverage. Ovdje bi trebali iskoristiti maksimalno nase "male igrace" tipa Edelman, Welker, Woodhead koje nikad skoro nije zaustavio prvi igrac odbrane.
3. Ici na Antonia Cromartia. Mozda me smatrate ludim, jer je taj Cromartie neutralizirao Mossa u week 2. Ali, poznato je da Cromartie muku muci sa nizim receiverima. Na jednoj akciji protiv San Diega prosle godine u AFC Play Offu, cuvao je Shonna Greena koji ga je napravio smjesnim. Cromartiu sam tada iskreno, zelio pokloniti kompas.
Vjerovatno ce Revis cuvati Welkera, a Cromartie Brancha. Revis Island - na njemu se utopilo more elitnih receivera. Ali Revis do sad nije cuvao slot receivera kao sto je Welker. Do sad su bili Moss, Andre Johnson, Ochocinco, Roddy White koji 75 % akcija trce streak, tj. za dugu loptu, za sto su i Revis i Cromartie majstori. Vidjet cemo kako brane short-passing situations.
4. Run games. Za*ebi to sto su oni New York Jetsi i dopustaju oko 3.5 YPC. Pittsburgh je slovio i za vecu tvrđavu pa je Green-Ellis uspio osvojiti 90-ak yardi. Ne smijemo postati jednodimenzionalni u napadu. Sto se Jetsa tice, oni imaju 4. napad probijanjem u ligi (148 yardi) i predvodjeni su uskrsnulim Tomlinsonom i Shonnom Greenom koji je po meni razocaranje sezone, ako se sjetimo kakve je hvalospjeve dobivao za igre u play offu '09.
5. Ne mogu da vjerujem da na nfl.com experti govore kako je Randy Moss upravo taj igrac koji bi nam falio da rastegne odbranu New Yorka veceras. Helloooo!? Moss, prema kojem je Brady uputio bar 10 lopti u week 2, od toga Cromartie je presjekao jednu, Pool jednu, napravio jedno hvatanje, a ostale su nekompletne.
Koliko god mi je Moss mrzak danas, mislim da u dubini duse zali zbog toga sto je otisao iz New Englanda.
Toma Bradya, buduceg Hall of Famera, je zamijenio Rustyem Smithom, nedraftiranim rookijem.
Startni S Jetsa Jim Leonhard je povrijedio nogu, i stavljen je na IR listu, a prvi iz Patriotsa koji se oglasio je bio Welker koji mu je pozelio brz oporavak i porucio "kako je gadno uvijek vidjeti nekoga da se tako povrijedi".
Ubijte me ako bi iko iz Jetsa to pozelio ijednom igracu iz Patriotsa. Prvi bi mi se marseille popeo na glavu, kao ultimativni zlobnik.
Keys of the defense: Devin McCourty, Vince Wilfork, Jerod Mayo.
Keys of the offense: Branch vs Cromartie matchup, run game, Tom Brady.
02:30 CET New England Patriots vs New York Jets, Gillete Arena, Foxborough, MA.
@Ted, @Slatinash gledate li veceras?
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.