Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Re: Chat
Odo ja u Neum **** susjede.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Mislim da mnogi jos nisu svjesni situacije u BiH koja se prakticno desava. Bosne i Hercegovine ima tamo gdje su Bosnjaci.
Hrvati neum smatraju Hrvatskom teritorijom.
Mislim da mnogi jos nisu svjesni situacije u BiH koja se prakticno desava. Bosne i Hercegovine ima tamo gdje su Bosnjaci.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- ASD
- Kontakt:
Hebe mi se. Idem tamo gdje ću dobiti najbolju uslugu za ono što želim.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ne pricam o uslugi. A i ona im nije nesto.ASD je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:50Hebe mi se. Idem tamo gdje ću dobiti najbolju uslugu za ono što želim.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Očigledno i ti. Samim tim ti si Hrvat.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Svakako
A bosnjaka ima u 3 geta:srednja bosna,gorazde,USK
Uz to bosnjaci su jedan od najmanjih naroda u europi,odprilike 1.4 Miliona Bosnjaka ima u BIH
Al obzirom ko nas vodi zadnjih 30godina jos smo dobro i prosli
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Yebemo stozer i banske dvore,
imamo Neum i nase more
Boracko jezero san snova
Bosnjaci hajte moVa
imamo Neum i nase more
Boracko jezero san snova
Bosnjaci hajte moVa
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ASD
- Kontakt:
Za onu cijenu i za onu udaljenost, usluga je odlična.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:58Ne pricam o uslugi. A i ona im nije nesto.ASD je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:50Hebe mi se. Idem tamo gdje ću dobiti najbolju uslugu za ono što želim.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Eh sad. Zavisi ko šta voli.
Ne ide se u Neum da obilaziš znamenitosti ili općenito da nešto vidiš.
Dole se ide da drmaš pivu na plažu, piješ koktele po razumnoj cijeni i gledaš ženske što se sunčaju.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ja ga smatram teritorijom BiH, kao i Banja Luku.Heller je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:59Očigledno i ti. Samim tim ti si Hrvat.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Ali to je sve nasa zelja. Policija u Trebinju turistima govori da su u Srbiji.
Znas dobro sta govorim i zasto, ali navikao sam od tebe da glumis bu dalu.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Cim se ti bavis.... Um za proucavanje.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Plaćam u markama , ne pokazujem pasoš , piva 3 KM u kafićima , kafa 1,50 KM...Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Za smještaj ne žalim, ali i tu su odlične cijene ...
Plus nema glava sarajevskih , bruda i ostalih debila kao u Makarskoj ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
U Neumu sam bio jednom i nisam se osjecao ni 10% anti-bosanski kao u Trebinju npr.
A šta vrli bošnjo i njegov politički vrh radi na tom problemu teritorijalnog nepoštivanja države?
Kupuje respiratore preko poljoprivrednog dobra
Kupuje respiratore preko poljoprivrednog dobra
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako ćeš radi žena i provoda onda CG bez premca na Balkanu, ludnica je navečer dole, pune plaže do ujutru, sjedi se i pije i svira, baš drugi svijet za Hrvatsku i Neum. O klubovima da ne govorim, prođeš šetnicom sve jedan do drugog klubovi i ispred hostese grabe sve što nailazi na piće i muziku uživo.
Još nabaciš malo ekavice, ili prodaš se kao kakav Banjalučanin, uh, nećeš moći ostati od žena
Ako skontaš da su neke naše, onda ti je prolaz još lakši
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jesu li to informacije iz prve ruke Rijo ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:59Ako ćeš radi žena i provoda onda CG bez premca na Balkanu, ludnica je navečer dole, pune plaže do ujutru, sjedi se i pije i svira, baš drugi svijet za Hrvatsku i Neum. O klubovima da ne govorim, prođeš šetnicom sve jedan do drugog klubovi i ispred hostese grabe sve što nailazi na piće i muziku uživo.
Još nabaciš malo ekavice, ili prodaš se kao kakav Banjalučanin, uh, nećeš moći ostati od žena
Ako skontaš da su neke naše, onda ti je prolaz još lakši![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
bombaysaphire
- Kontakt:
https://tangosix.rs/2020/25/06/poslednj ... -policiju/
Opaaaaaaaa idemmoooooooo Mile udri po svom narodu , tako je 22 miliona za 3 helikoptera pa da može Ceca povesti i širu rodbinu kada bude opet nastupala ....
Opaaaaaaaa idemmoooooooo Mile udri po svom narodu , tako je 22 miliona za 3 helikoptera pa da može Ceca povesti i širu rodbinu kada bude opet nastupala ....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jesu, kakve bi druge bile, da mi je neko pričao ne bih mu vjerovao da je onakoalex1991 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:01Jesu li to informacije iz prve ruke Rijo ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:59Ako ćeš radi žena i provoda onda CG bez premca na Balkanu, ludnica je navečer dole, pune plaže do ujutru, sjedi se i pije i svira, baš drugi svijet za Hrvatsku i Neum. O klubovima da ne govorim, prođeš šetnicom sve jedan do drugog klubovi i ispred hostese grabe sve što nailazi na piće i muziku uživo.
Ako skontaš da su neke naše, onda ti je prolaz još lakši![]()
Ako imaš kakve raje piči dole dok si mlad, i to Budva i Sutomore.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.