Šta je s Mujdžom onda?
Ti imaš ozbiljne komplekse jer generaliziraš da su propaliteti.
Todorović je poprilično mlad dobio minute u Salzburgu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tu sam te čekao.
vpn-om.. Ja mislim da ne može drugačije.
Nažalost, veoma malo znam o tome?
Otpisan odmah poslije prve utakmice u Belgiji i sad je na meti žestoke kritike navijača Hajduka
Neku noć je mangupski odigrao, Ittena u džep stavio, Ermedina par puta poklopio.
Talenat sa 16,17 da,ovde komentarišu neki koji tog momka nisu uživo nikad vidjeli.Ogrmomna je razlika od potencijala Hasića prije 3 godine o ovog Hasića ove godine.On nikad neće biti top (moje misljenje )prije svega zbog svog karaktera i zastoja u razvoju zbog ne fudbalskih stvari. Za njega je ta turska liga možda i šansa ako se dozove i shvati da nije fudbal.sa 16 godina nego sa 20 trebas da pokažeš jesi li ili nisi,mislim naravno na ozbiljan nivo.Drape je napisao/la: ↑27 jun 2020, 20:50Hasić u 2. tursku a Marin 2001. i Gvardiol 2002. u prvoj postavi Dinama. Turska sigurno nije najbolja zemlja za mladog fudbalera, to je Holandija, Heerenveen je imao stopera Pierie koji je 2000. godište i nakon više od 60 nastupa za njih prodali su ga u Ajax, sad im opet igra stoper koji je 2000. godište Botman i mnogi klubovi ga traže.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.