Neuhranjeni Klub zeljezcarTheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:06
Nakon sto su pojeli labudove sa vrela bosne sada ce peksini zagasiti neretvu![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ovi fakat gladni...TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:06
Nakon sto su pojeli labudove sa vrela bosne sada ce peksini zagasiti neretvu![]()
![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
To pravilo okaci macku o rep. To mozda vazi u recimo Rusiji gdje imaju i taj kodeks borbi il kako vec... Kod nas (exyu) da se to postuje pola grupa ne bi postojalo...extazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:35Jel ovo na salu pise Campione ?![]()
![]()
I ovaj transparent sa druge slike, jel to onaj sto je kod nas zavrsio ? Glavni im transparent isti je font slova
Edit : Ipak nije, mozda je ovaj kod UF zavrsio, kod nas je ovaj
Pravilo navijackog kodexa : Ukoliko padne transparent grupe, grupa se odma gasi, ukoliko je glavni transparent tribine, grupa vise ne postoji.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
killafrommanilla
- Kontakt:
jeko ovaj hahabelosevic28 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:20https://i.postimg.cc/WD68bBzH/FB-IMG-1593104012968.jpg
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Zbog seljaka i djikana, kakav je fazon udarati covjeka koji se onesvjestio na podu ? Opet cu se dotac Vogosce, pricam na forumu danas citav dan o njoj jbt, al drug kad bi je bio nokautiran, poljaci se razicose oko njega i zovnuse nas da ga pokupimo plus uz to majicu vratise. To nisu kodeksi borbe to su kodeksi zdravog razuma, kao i da ne napadas navijaca ako je sam sa djevojkom, kod nas djikani i djevojku pregaze. Prije godinu dana slovencima je pao transparent podgrupe, sutradan su napustili tribinu i istu ugasili. Mislim kad glavni transparent jedne grupe padne da je to najveca bruka, taj transparent je svetinja, to se zivotom brani. Nisam cuo da je ikom iz ExYu pao glavni trans, osim strumfova i to dva put. Jedne prilike umalo Grobarima nije pao glavni i to bas u Sarajvu, no uz dogovor sa nama vracen im je, jer nije pao u fer tuci, dok neki obijaju skladista i kradu transove. Nemamo mi kulture zivljenja kamol neke ultra kultureZagor je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:22To pravilo okaci macku o rep. To mozda vazi u recimo Rusiji gdje imaju i taj kodeks borbi il kako vec... Kod nas (exyu) da se to postuje pola grupa ne bi postojalo...extazy je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:35Jel ovo na salu pise Campione ?![]()
![]()
I ovaj transparent sa druge slike, jel to onaj sto je kod nas zavrsio ? Glavni im transparent isti je font slova
Edit : Ipak nije, mozda je ovaj kod UF zavrsio, kod nas je ovaj
Pravilo navijackog kodexa : Ukoliko padne transparent grupe, grupa se odma gasi, ukoliko je glavni transparent tribine, grupa vise ne postoji.![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Buduci igrac zeljeznicara, Crnkic.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:27jeko ovaj hahabelosevic28 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:20https://i.postimg.cc/WD68bBzH/FB-IMG-1593104012968.jpg
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma taj Crnkic ima prebace u mozgu ala Travancic kod nas kad je dosao. Samo sto je Crnkic malo stalozeniji pa mu jos karijera nije propala.. Nije se odo alkoholu i pjevanju hahahaahhabelosevic28 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:39Buduci igrac zeljeznicara, Crnkic.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:27jeko ovaj hahabelosevic28 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:20https://i.postimg.cc/WD68bBzH/FB-IMG-1593104012968.jpg
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Beduin
- Kontakt:
Rodjeni, kakve kablove ste namolili da dobijete kao donaciju? 

Nije ni cudo sto se lizete sa Manijacima, dobre savjete vam daju oko prosjacenja.
Nije ni cudo sto se lizete sa Manijacima, dobre savjete vam daju oko prosjacenja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Boze sacuvaj.TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:06
![]()
- FKS -
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
A usa tamo, procitao na temi Mladosti sto je momak napisao da nam je firma poklonila kablove i dosao ovdje da se pravi pametan
Forzza Velez
- Beduin
- Kontakt:
Ne eskiviraj odgovor, keso jedna.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 jun 2020, 23:52A usa tamo, procitao na temi Mladosti sto je momak napisao da nam je firma poklonila kablove i dosao ovdje da se pravi pametan![]()
075 ❤
075 ❤
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ne eskiviram jer me zaboli neka stvar odakle kablovi, ne zamaram se tim glupostima. Bitno mi je da se ulaze, gradi i da se klub ne zaduzuje. A zamisli papak jedan onda tek kako me zaboli sta se desava kod vas u Tuzli za razliku od tebe koji svaki dan skoro guras nos gdje mu nije mjestoBeduin je napisao/la: ↑25 jun 2020, 23:59Ne eskiviraj odgovor, keso jedna.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 jun 2020, 23:52A usa tamo, procitao na temi Mladosti sto je momak napisao da nam je firma poklonila kablove i dosao ovdje da se pravi pametan![]()
![]()
Forzza Velez
- Beduin
- Kontakt:
Kesurino, zamoli Admina da vam napravi smajlija sa ispruzenom rukom kako prosi.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 jun 2020, 00:27Ne eskiviram jer me zaboli neka stvar odakle kablovi, ne zamaram se tim glupostima. Bitno mi je da se ulaze, gradi i da se klub ne zaduzuje. A zamisli papak jedan onda tek kako me zaboli sta se desava kod vas u Tuzli za razliku od tebe koji svaki dan skoro guras nos gdje mu nije mjestoBeduin je napisao/la: ↑25 jun 2020, 23:59Ne eskiviraj odgovor, keso jedna.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 jun 2020, 23:52
A usa tamo, procitao na temi Mladosti sto je momak napisao da nam je firma poklonila kablove i dosao ovdje da se pravi pametan![]()
![]()
![]()
075 ❤
075 ❤
Ljakse trebate uciti kako se voli klub i kako se klubu konkretno pomaze. Hvala bogu ima nas na svim poljima, od obicne raje koja volontira na stadionu kad god zatreba do poduzetnika koji daju svoj doprinos za svoj Velez.
Evo ljakse gledaj i divi se kako se klub voli.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
vidis tuzlOk, sad neko kao ti, vjerni pratioc naseg kluba, si cuo za firmu dema s. To je sasvim normalno u svijetu, veliki klubovi preko reklama promovisu firmeRodjeni81 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 01:06Ljakse trebate uciti kako se voli klub i kako se klubu konkretno pomaze. Hvala bogu ima nas na svim poljima, od obicne raje koja volontira na stadionu kad god zatreba do poduzetnika koji daju svoj doprinos za svoj Velez.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Vidite kako klubovi legalno osvoje titule? A ne kao FK Cukojedi 1964
**** vam tatu Seranica
**** vam tatu Seranica
Cestitamo svim klubovima koji su zavrsili prvi na tabeli, vaistinu uspjesna sezona....
Ovim zamalo sretno primanje sadake
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- HzHercegovac
- Kontakt:
Ovo im je bitan datum u historiji NK, a mitomanima je u krvi da lažu onaj Dobrica je mala maca.Denchi je napisao/la: ↑19 jun 2020, 08:10Kako pa obrisali su slikuHzHercegovac je napisao/la: ↑18 jun 2020, 20:01i biće najveći u narednih 77 aBdwalterorist je napisao/la: ↑17 jun 2020, 11:23
To im je i najveći uspjeh u zadnji 7 godina, tako da se to mora adekvatno obiljeziti.![]()
Prozivali ovdje kao nema te majice to se vama ucinilo
Hahahahahahahahhah
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.