FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad je vec Badzak odrijesio kesu sto se tice nas moRel jedan dobar golman, a da mu glavni sponzor bude Garden Hotel? 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja vazda zaboravim na Boju
Malo ga nesto na ovim slikama s treninga
Malo ga nesto na ovim slikama s treninga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nema ga na ovim slikama nikako, Irfoni. Nije on dole u Konjicu. 
Vala ne znam ni sto su se okupljali sad ti. Umjesto ovamo da se priprema sa nama gdje treba oni beze ga digli nit utakmice nit ista pa da kaze covjek.
Ma glupost, kao razlog okupljanja je da se novi stručni štab U21 repke (u kojem je i Haris Alihodžić) se upozna s igračima i da pokažu igračima svoj sistem igre.
Aaa to je znaci, vidim ja nigdje ga 
Vala ja mu ne bih dao da ide ako postoji to da stopiras pogotovo ovako u nasem slucaju kad idemo negdje na pripreme. Umjesto fino da je sa nama, priprema se on u Zenici bez nekog konkretnog razloga osim da se ti treneri prave da nesto rade u zivotu.
Erić,Kršić,Miličević
Jovanović,Ikić,Miletić,Kosorić
Stevanović,Blažević
Stanić,Šehić
Sadiković,Alispahić,Bojo,Jamak,Hajdarević,Osmanović
Štilić,Bekrić,Mujezinović,Mehić
Zec,Veselinović,Ayaji,Crnkić
Lendrić,Hajrić i Jurčić
Uz jednog lijevog beka i golmana i ove navedene Ayajia i Crnkića mi smo top gdje imamo sve pozicije pokrivene sa dobrim igračima i zamjenama
Jovanović,Ikić,Miletić,Kosorić
Stevanović,Blažević
Stanić,Šehić
Sadiković,Alispahić,Bojo,Jamak,Hajdarević,Osmanović
Štilić,Bekrić,Mujezinović,Mehić
Zec,Veselinović,Ayaji,Crnkić
Lendrić,Hajrić i Jurčić
Uz jednog lijevog beka i golmana i ove navedene Ayajia i Crnkića mi smo top gdje imamo sve pozicije pokrivene sa dobrim igračima i zamjenama
Brko iz druge galaksije!
ko ovo prenosi?LjoZee je napisao/la: ↑25 jun 2020, 13:56Riječ je o Goodnessu Ajayiju koji je prema informacijama do kojih dolazi naš portal, veoma blizu dolaska na Grbavicu.
Ajayi se povezivao sa transferom u Željezničar još početkom marta, no situacija sa pandemijom koronavirusa je sve zakomplikovala, te do realizacije transfera nije došlo.
Ipak, sada je Ajayi ponovo u kombinacijama sa Plavima, te se očekuje da konačno potpiše ugovor za klub sa Grbavice.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Inter iz Milana na Grbavici ljeto 2021
EKSKLUZIVNO: Ovaj evropski velikan dolazi na Grbavicu da uveliča rođendan Željezničara
FK Željezničar naredne godine slavi 100 godina svog postojanja.
Povodom ovog jubileja klub sa Grbavice još prošle godine započeo je s aktivnostima koje za cilj imaju obilježavanje rođendana.
Priprema se monografija, dokumentarni film, izložba u muzeju, pozorišna predstava, svečana akademija… Odigrat će se turniri veterana, malonogometni turniri… Tim dizajnera radi na idejnom rješenju grba kluba samo za ovaj jubilej.
Vrhunac proslave planiran je tokom ljetne pauze 2021.godine, kada će na Grbavici biti odigrana prijateljska utakmica, a Željin protivnik trebao bi biti Inter iz Milana.
Između mnogih prijedloga o protivniku koji bi uveličao proslavu, jedno ime se izdvojilo. Kako saznaju **** odmakli su pregovari sa bivšim italijanskim i evropskim prvakom.
Kontak je uspostavljen preko prijatelja kluba, a važnu ulogu odigrala je legende Želje Ivica Osim, i bivši igrač Intera, Dejan Stanković.
EKSKLUZIVNO: Ovaj evropski velikan dolazi na Grbavicu da uveliča rođendan Željezničara
FK Željezničar naredne godine slavi 100 godina svog postojanja.
Povodom ovog jubileja klub sa Grbavice još prošle godine započeo je s aktivnostima koje za cilj imaju obilježavanje rođendana.
Priprema se monografija, dokumentarni film, izložba u muzeju, pozorišna predstava, svečana akademija… Odigrat će se turniri veterana, malonogometni turniri… Tim dizajnera radi na idejnom rješenju grba kluba samo za ovaj jubilej.
Vrhunac proslave planiran je tokom ljetne pauze 2021.godine, kada će na Grbavici biti odigrana prijateljska utakmica, a Željin protivnik trebao bi biti Inter iz Milana.
Između mnogih prijedloga o protivniku koji bi uveličao proslavu, jedno ime se izdvojilo. Kako saznaju **** odmakli su pregovari sa bivšim italijanskim i evropskim prvakom.
Kontak je uspostavljen preko prijatelja kluba, a važnu ulogu odigrala je legende Želje Ivica Osim, i bivši igrač Intera, Dejan Stanković.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ja zamjerim, Dela nadje opravdanje.
Jer lazno optuzujete
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svim navijačima Liverpoola znanim i ne znanim čestitke na dugo čekano osvojenoj tituli. YNWA!
Još da moj Real uzme titulu i bice mi super
Još da moj Real uzme titulu i bice mi super
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ako budemo postojali do 2021, kazu ovi sto uvijek pogode sve informacije da cemo se ugasit 
Jbte kakve detalje ovi sa Sinanovog portala vide
Ivan Lendrić tetovažom pokazao koji klub nosi u srcu
Lendrić je na svojoj ruci istetovirao jedan od zaštitnih simbola Torcide. Jasno je opredjeljenje napadača Željezničara, kada se zna da je prošao omladinsku školu Hajduka. Međutim, u prvom timu nikada nije dobio pravu šansu.
Vala ova djetelina na Lendricevoj ruci je jedna od ruznijih tetovaza koje sam vidio. 
I one zvijezde Stilica su mi beze.
I one zvijezde Stilica su mi beze.
Ako ovime nije dostignut vrhunac novinarstva, ne znam cime ce drugim..
https://www.transfermarkt.si/mihael-kle ... ler/510263
Ovaj igra li igra, nije dzaba babuka nesto vidio u njemu
Ovaj igra li igra, nije dzaba babuka nesto vidio u njemu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.