Znaš kako kažu, what happens in Budva, stays in Budva, or Sutomore

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znaš kako kažu, what happens in Budva, stays in Budva, or Sutomore
Barem nesto jbg, tvoj nije ni za proucavanja, suplje sve.PovratakKralja je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:31Cim se ti bavis.... Um za proucavanje.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Mislim da mnogi jos nisu svjesni situacije u BiH koja se prakticno desava. Bosne i Hercegovine ima tamo gdje su Bosnjaci.
Hrvati neum smatraju Hrvatskom teritorijom.
Iskreno najvise ne dobre nego preprepredobre pichke, aviona, svemirskih brodova na jednom mjestu je "ADA CIGANLIJA" ono nema ni na kopakabani glavu dajem!
Tačno, ne može se sa onim porediti ništa na Jadranu, bude i u Sutomoru dobro, malo jeftinija verzija doduše. Upoznao sam i tu neke iz BGa žene, isto ko i neke iz Mitrovice, razlika nebo i zemlja
Kod srbijanki u budvi glavno je da ne pričaš ekavicu hahahario_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:19Tačno, ne može se sa onim porediti ništa na Jadranu, bude i u Sutomoru dobro, malo jeftinija verzija doduše. Upoznao sam i tu neke iz BGa žene, isto ko i neke iz Mitrovice, razlika nebo i zemlja![]()
Najbolje što na plaži možeš svakome prići, i zezati se. Posebno kad se oni klubovi zatvore u 1 pa pola ljudi dođe na plažu ili ode u onaj na brdu klub, sad sam zaboravio kako se zove![]()
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:19Tačno, ne može se sa onim porediti ništa na Jadranu, bude i u Sutomoru dobro, malo jeftinija verzija doduše. Upoznao sam i tu neke iz BGa žene, isto ko i neke iz Mitrovice, razlika nebo i zemlja![]()
Najbolje što na plaži možeš svakome prići, i zezati se. Posebno kad se oni klubovi zatvore u 1 pa pola ljudi dođe na plažu ili ode u onaj na brdu klub, sad sam zaboravio kako se zove![]()
Blejzer10 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:54rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:19Tačno, ne može se sa onim porediti ništa na Jadranu, bude i u Sutomoru dobro, malo jeftinija verzija doduše. Upoznao sam i tu neke iz BGa žene, isto ko i neke iz Mitrovice, razlika nebo i zemlja![]()
![]()
Za tebe sam Nba liga.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:12Barem nesto jbg, tvoj nije ni za proucavanja, suplje sve.PovratakKralja je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:31Cim se ti bavis.... Um za proucavanje.Sviuodbranu je napisao/la: ↑25 jun 2020, 16:40Neum ima veze sa BiH koliko i Franjo Tudjman.
Mislim da mnogi jos nisu svjesni situacije u BiH koja se prakticno desava. Bosne i Hercegovine ima tamo gdje su Bosnjaci.
Hrvati neum smatraju Hrvatskom teritorijom.
Ma nisi, ali tako te zamišljam kad pričam o nekim trebama i to
Nisu.
Jedan od najvažnijih razloga manjeg broja evidentiranih novozaraženih u Republici Hrvatskoj je preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo prema kojem se testiraju samo rizični kontakti koji imaju simptome bolesti. U Bosni i Hercegovini se testiraju svi rizični kontakti, pa i asimptomatski, zbog čega je sasvim očekivano da broj novozaraženih bude veći. Međutim, svi pozitivni na koronavirus nisu bolesni"
Okej ako su odabrali ovaj način testiranja. Njihov izbor, možda je čak i dobar jer se ne dižu brojke zbog asimptomatičnih pacijenata.Bazična je činjenica, koja se ponavlja od samog početka pandemije, da epidemiološko stanje određuje broj teško oboljelih, a podaci na dan 24. juni 2020 godine kažu da Bosna i Hercegovina ima četiri teško oboljela, Srbija 21, te Sjeverna Makedonija 55.
Top Hillrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 18:19Tačno, ne može se sa onim porediti ništa na Jadranu, bude i u Sutomoru dobro, malo jeftinija verzija doduše. Upoznao sam i tu neke iz BGa žene, isto ko i neke iz Mitrovice, razlika nebo i zemlja![]()
Vratila je Budoželjka Vareš na mapi.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.