Vjeruj 90% bi isto pomislilo i reagovalo kao ja jer je izgledalo tako, ali ni najmanja sansa nije bila na prvu kad procitas da se ne odnosi na mene. Znaci ni najmanja.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa zar ti imas Sinisin dres ?
kako cu to znati **** ga ja
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Koliko se sjecam ti si rekao u fazonu ZA dres tj. ja sad da pisem nesto da bi dobio dres. I jos si pisao u mnozini ja mislim i kako da ne pomislim?
Pa znam privatno ljudi koji se prodaju za dres to sam pricao,a ti si sve vidio osim dio kad sam napisao da se ne odnosi na tebe !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Taj dio sam vidio i napisao si Keri, ali bilo je vec kasno jer me fakat pogodilo kad sam procitao na prvu post.
Muhoni, kaj? Djesi ti?
Muhoni, kaj? Djesi ti?
Pa to ti pricam,odmah sam se ogradio da ne pomislis jer je bio post blizu tvog pa zato
Muhoni ljuti se Ljoze na mene ,mozes li to rijesiti
Muhoni ljuti se Ljoze na mene ,mozes li to rijesiti
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Eh malo od mene lijepih vijesti, nova finansijska injekcija. Aek osigurao EL, leci ce bonus za Sabana
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bravo za ovaj potez. Hvala Anele, hvala Refiče, hvala Senade!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Jesu li u isto vrijeme igrali u juniorskoj repki Hajric i Juricic? Braco bi to mogao odmah znati 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
koliko se sjecam nije bas mala cifra u pitanju? ako neko tacno znakerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 09:59
![]()
![]()
To volim cuti na sabahu.
Kolko znam mora uci u grupnu fazu AEK da bi mi dobili te pare, a 100k eura je u pitanjuKANA je napisao/la: ↑26 jun 2020, 10:42koliko se sjecam nije bas mala cifra u pitanju? ako neko tacno znakerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 09:59
![]()
![]()
To volim cuti na sabahu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
jeste upravu siirfo je napisao/la: ↑26 jun 2020, 10:45Kolko znam mora uci u grupnu fazu AEK da bi mi dobili te pare, a 100k eura je u pitanjuKANA je napisao/la: ↑26 jun 2020, 10:42koliko se sjecam nije bas mala cifra u pitanju? ako neko tacno znakerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 09:59
![]()
![]()
To volim cuti na sabahu.
Upravu si, malo sam se zaletio. I jeste 100k EL, 150k LP. Znas li Irfo je li se ovo odnosi na svaki put kad se plasiraju u narednih 5 godina ili samo po jednom?irfo je napisao/la: ↑26 jun 2020, 10:45Kolko znam mora uci u grupnu fazu AEK da bi mi dobili te pare, a 100k eura je u pitanjuKANA je napisao/la: ↑26 jun 2020, 10:42koliko se sjecam nije bas mala cifra u pitanju? ako neko tacno znakerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 09:59
![]()
![]()
To volim cuti na sabahu.
Jesu, igrali su.
Btw zaoštrava se konkurencija, niko ne voli sjediti na klupi.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ma sta cu ti ja kad sam lutalica, sta cu ti ja kad sam nocna pticaa
Citam ja burke moj redovno, samo ne mogu da se nakanim da sta napisem, otisao Delinim stopama, pojedose me kafane.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BarbareZeljin, Nekadasiigrostarsno, Proximic i 18 gostiju.