PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ali Ceferin je rekao.... kuknjava kuknjava kuknjava
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šurujete sa negatorima države kuknjava kuknjava kuknjava
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al igrali smo najljepse kuknjava kuknjava kuknjava
- HzHercegovac
- Kontakt:
Nemojte tako na naše kone, ja im želim da budu bosanski Liverpool pa da za jedno 23 godine osvoje titulu
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Ali testirali smo se, valjda, spremni smo da se sezona nastavi, uh jbg, kasno.... kuknjava kuknjava kuknjava
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Dolazi im Zapresic za 100 godina
Ne znam mozda ih neka pruga spaja ko ce znat...
Ne znam mozda ih neka pruga spaja ko ce znat...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
NAJPOZNATIJI NAVIJAC ZELJEZNICARA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
BOJA PLAVA
SRCU DRAGA
SRCU DRAGA
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Šta veli navijač NK/FK (ovisno od sistema i režima kojem trenutno treba pošipu i prositi) kojeg vodi pašće odvratno lojavo mafijaških gena i roditelja....a tu je još i jadni lutvo koji tu spodobu onako nedužan mora gledati i trpiti. IZDRŽI LUTVO!
Džaba što se može igrati kad na tom terenu nema ko igrati 3 i 4 pretkola. Ali ljubitelj Vase Miskina ili Tenkre.....pronađi razliku....Kompromis je napisao/la: ↑25 jun 2020, 09:36Pa SDA partija je poljoprivredno dobro koje se samo i iskljucivo za poljoprivredu smije koristiti dalo beskucnicima da pravi neke kampove i to po cijeni po kvadratu kao da kupuju u nekoj vukoj.ebini udaljenoj 100km od civilizacije, tj od prve kuce.... dakle 2 kriminalne radnje u jednoj i dzaba sto su iz cetvorke taj ugovor pokusali poništiti jednostavno SDA rezim i SDAovci iz uprave Sarajeva su uradili ono.sto najbolje znaju, prevarili sve... i to bum na 40 godina dobili koncesiju...
Stadion umjesto 400000KM koliko po papirima iznosi rentanje Koseva za citavu godinu oni placaju 80000KM i tako prave uštedu od 320000KM (vise nego li opcina Novo Sarajevo pomogne Zelji u toku godine dana i jos plus su obavezne hedije od SDA djenerala kojem su zajednicki radili kampanje i osmisljavali plakate a sad se kao lafo odricu toga)...
Pa valjda jedini fudbalski klub na dunjaluku, uz mozda klubove KP Sjeverne Koreje, koji je sa ponosom stampao SDA salove i uz njih stavljao grb Sarajeva i dijelio navijacima koji i dan danas ponosno i cuvaju i nosaju taj artefakt...
I uzgred onim glupanima sa teme FK Sarajevo koji i dalje misle da Grbavica nije CAT3 lijepo ako znate citati (mada pola navijaca Sarajeva to ne zna ali nema veze) na pravila UEFE... kvalifikacije za EP I SP, kao i Liga Nacija se mora igrati na CAT3, kao i treca i cetvrta pretkola... a sve se to moze igrati na Grbavici... ali Pitar i glupan koja je razlika, ja je ne vidim... sve im se mora crtati...
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Je li to onaj Burmir koji smo njima ukrali ili ima jos neki

-
TheIvicnjak
- Kontakt:
NK ZELJESCAR PRIOPCENJE:

31:24 poljoprivredno dobro ste ga primili

Da dobro ste culi, kamp u Butmiru je gotova stvar. Ostale su jos da se zavse neke sitnice i formalnosti i zeljo ce imati kamp i akademiju. To imaju samo najveci klubovi.
31:24 poljoprivredno dobro ste ga primili
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Navikla razmažena prosjačka banda da dobija državno pa umislili da je svaka ravnica u Kantonu Sarajevo njihova.TheIvicnjak je napisao/la: ↑27 jun 2020, 20:39Je li to onaj Burmir koji smo njima ukrali ili ima jos neki![]()
![]()
Bilino jedini ima Cat.3 tu ce repka igrat
Bar dok vi ne uradite trafo....eh sad mozda vas zakaci da se popuste neki uslovi zbog covida, kao sto su recimo sad odlucili pokrit putovanja ekipa koje igraju evropu npr.
Bar dok vi ne uradite trafo....eh sad mozda vas zakaci da se popuste neki uslovi zbog covida, kao sto su recimo sad odlucili pokrit putovanja ekipa koje igraju evropu npr.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko ovdje kmeci da mi je znati, napisali ste 10 stranica sami 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad ne kmecite vi, kmece igrači vašiBosniaBoston je napisao/la: ↑27 jun 2020, 22:11Ko ovdje kmeci da mi je znati, napisali ste 10 stranica sami![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- MocMahale444
- feniksptica
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 28 jun 2020, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.