FK Mladost DK

L' Imperator
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la L' Imperator » 26 jun 2020, 14:29

FKMLADOSTDK je napisao/la:
26 jun 2020, 12:43
Da je 10 hiljada bio bi nam problem, ukoliko je 100, možemo komotno staviti kljuć u bravu : )
A na stranu to da je pravde, on bi nama trebao isplatiti tu cifru s obzirom kako je odigrao večinu utakmica.
Kako sam ja čuo, Mušija je svaki mjesec prvo njemu i Fanimu davao plate, da ih riješi, jer je za njih dvojicu najviše morao izdvojiti.

Sumnjam da mu je tolike pare ostao dužan. Zapravo, meni su rekli da mu ništa nemaju dužni!
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 jun 2020, 15:27

L' Imperator je napisao/la:
26 jun 2020, 14:29
FKMLADOSTDK je napisao/la:
26 jun 2020, 12:43
Da je 10 hiljada bio bi nam problem, ukoliko je 100, možemo komotno staviti kljuć u bravu : )
A na stranu to da je pravde, on bi nama trebao isplatiti tu cifru s obzirom kako je odigrao večinu utakmica.
Kako sam ja čuo, Mušija je svaki mjesec prvo njemu i Fanimu davao plate, da ih riješi, jer je za njih dvojicu najviše morao izdvojiti.

Sumnjam da mu je tolike pare ostao dužan. Zapravo, meni su rekli da mu ništa nemaju dužni!
Ma i ja kontam da bi Mušija ulazio u dubioze dugovanja, možda nešto sitno, ono što uvijek može isplatiti, ali 100 EUR, mislim ni u snu, pa nije balavac.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 jun 2020, 18:11

Nadam se da će završiti onog Mahmića. Negdje sam pročitao, kao, trenira sa Mladosti, ali još nije donio odluku u kojem će klubu nastaviti karijeru!

Štoper, a jednako kvalitetno može odigrati na poziciji lijevog beka. Dijete, a igra kao da ima 100 utakmica u seniorima.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 jun 2020, 20:03

Upravo sam dobio informaciju od Atajićevog menadžera da je to što se piše čista LAŽ!

A što se tiče Mahmića, najpametniji izbor mu je Mladost! Znači, nigdje neće imati minutažu kao u Mladosti, a ako ga neko u BiH može prodati u dobar klub, to je sigurno Mensur Mušija!

Dijete drago, ne vagaj ništa, već potpisuj za Mladost!
#samoRudar #zauvijek

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 26 jun 2020, 21:08

26 jun 2020, 20:03
Upravo sam dobio informaciju od Atajićevog menadžera da je to što se piše čista LAŽ!

A što se tiče Mahmića, najpametniji izbor mu je Mladost! Znači, nigdje neće imati minutažu kao u Mladosti, a ako ga neko u BiH može prodati u dobar klub, to je sigurno Mensur Mušija!

Sram da te bude porices informacije ovih inasajdera koji kažu da će nas dugovi Atajica ugasiti.
Kako te nije vise stid.
Uslikam ti sutra stanje na stadionu. A ono iz pp ti pošaljem narednih dana.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 jun 2020, 22:40

Wolffire je napisao/la:
26 jun 2020, 21:08
Sram da te bude porices informacije ovih inasajdera koji kažu da će nas dugovi Atajica ugasiti.
Kako te nije vise stid.
Mnogi bi voljeli da se Mladost ugasi, pokušavaju na sve načine ocrniti Mensura, ali njemu je to samo još veći motiv da nastavi s ovim projektom.

Nije meni krivo za ove iz Sarajeva i Zenice, ali ne mogu shvatiti naše Kakanjce koji bi to isto jedva dočekali.

Hvala ti puno! :thumbup:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jun 2020, 16:04

Ovaj Dejanović sa dvanaest godina otišao u Dinamo, prošao sve selekcije, ali, eto, nije zaradio profesionalni ugovor. Vidjećemo hoće li to uspjeti u MDK.
#samoRudar #zauvijek

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 27 jun 2020, 16:40

26 jun 2020, 22:40
Wolffire je napisao/la:
Kako te nije vise stid.
Mnogi bi voljeli da se Mladost ugasi, pokušavaju na sve načine ocrniti Mensura, ali njemu je to samo još veći motiv da nastavi s ovim projektom.

Nije meni krivo za ove iz Sarajeva i Zenice, ali ne mogu shvatiti naše Kakanjce koji bi to isto jedva dočekali.

Izvinjavam se na digresiji, zašto bi ijednom normalnom čovjeku, bio interes gašenje Mladosti, svaki zdrav klub je apsolutni interes svih. Jbg ja sam zbunjen

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jun 2020, 16:59

Jadnimi je napisao/la:
27 jun 2020, 16:40
Izvinjavam se na digresiji, zašto bi ijednom normalnom čovjeku, bio interes gašenje Mladosti, svaki zdrav klub je apsolutni interes svih. Jbg ja sam zbunjen
I ja se to isto pitam!

Svaka tebi čast!
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 27 jun 2020, 17:32

27 jun 2020, 16:59
Jadnimi je napisao/la:
27 jun 2020, 16:40
I ja se to isto pitam!

Svaka tebi čast!
Pa među nama živi dosta onih koji i nisu baš nešto normalni : )
Zavist je uzrok, puno je zavidnosti među ljudima, a to je uistinu bolest koja zasljepljuje um.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 27 jun 2020, 18:55

26 jun 2020, 22:40

slika
slika
slika
slika

Kao što rekoh ne događaja se puno tog. Na prvoj slici se može vidjeti i trafo stanica za reflektore.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jun 2020, 19:18

Wolffire je napisao/la:
27 jun 2020, 18:55
Kao što rekoh ne događaja se puno tog. Na prvoj slici se može vidjeti i trafo stanica za reflektore.
Kiša, koja je padala do neki dan, je usporila radove.
Nema veze, hvala tebi puno što si me ispoštovao. Neću ti zaboraviti. :thumbup:
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 27 jun 2020, 22:20

Super je ovo, proširenje, nivelacija, održavanje. OK, nije urađeno ono što je najavljeno, krov i rasvjeta, ali bitno je da se postojeće održava i ujedno priprema teren za proširenje. Nadam se da će i pitanje rasvjete biti pokrenuto nakon 30., a krov bi trebalo po najavi Mušije biti uskoro. Ipak se kreće.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jun 2020, 23:28

slika

Evo jedna, malo starija, slika. :cool: Sad je na pomoćnom teren kao ovdje na glavnom što je bio. Kako bi dobro legli krov i reflektori. :pray: Pa onda i stolice nove, u jednoj boji, postaviti.

Mislim da se pomoćni teren pomjera zbog temelja za stubove reflektora. Desna strana neće biti problem, ali lijeva mislim da hoće. Gore, iza semafora, mislim da nema puno prostora do one građevine. Dole će morati rušiti onaj zid.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 28 jun 2020, 15:29

27 jun 2020, 23:28
slika

Evo jedna, malo starija, slika. :cool: Sad je na pomoćnom teren kao ovdje na glavnom što je bio. Kako bi dobro legli krov i reflektori. :pray: Pa onda i stolice nove, u jednoj boji, postaviti.

Mislim da se pomoćni teren pomjera zbog temelja za stubove reflektora. Desna strana neće biti problem, ali lijeva mislim da hoće. Gore, iza semafora, mislim da nema puno prostora do one građevine. Dole će morati rušiti onaj zid.
Super fotka.
Pomoćni teren se ne pomijera zbog rasvjete. Temelj rasvjete po projektantskom rješenju ide tik do objekta i ima dovoljno mjesta za postavljanje. Stvar je u tome što se iskop mora obezbijediti od urušavanja, radi blizine objekta, a to dobro poskupljuje radove. Ista stvar je i sa stubovima pored sjeverne tribine.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 jun 2020, 19:47

Wolffire je napisao/la:

Kako te nije vise stid.
Nit se ko raduje, nit ste blizu gasenja :bih: i hvala Bogu da je tako. Klub koji radi u miru, sa normalnim navijacima, gostoprimljivim ljudima je dobrodosao u ligi narednih 100 godina !

Nego pusti to, zaganjajte malog Jusupovica iz Radnika H. , ja stvarno ne znam kako ga jos neko nije pokupio...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 28 jun 2020, 20:20

belosevic28 je napisao/la:
28 jun 2020, 19:47
Wolffire je napisao/la:

Kako te nije vise stid.
Nit se ko raduje, nit ste blizu gasenja :bih: i hvala Bogu da je tako. Klub koji radi u miru, sa normalnim navijacima, gostoprimljivim ljudima je dobrodosao u ligi narednih 100 godina !

Nego pusti to, zaganjajte malog Jusupovica iz Radnika H. , ja stvarno ne znam kako ga jos neko nije pokupio...
Svaka čast na komentaru :thumbup:
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 28 jun 2020, 21:18

28 jun 2020, 19:47

Desni bek, štoper i dobar golman su prioritet.

Da se ja pitam, doveo bih Zajmovića, Osmankovića i Kjosevskog. :D
#samoRudar #zauvijek

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 jun 2020, 21:22

Mali moze pokriti poziciju desnog beka.
Od golmana, Markovic iz FKS nije los, a stoper Vojinovic iz Zvijezde 09 😁 Ko ce igrati lijevog beka, nece valjda Bajic?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 28 jun 2020, 21:39

28 jun 2020, 21:22
Mali moze pokriti poziciju desnog beka.
Od golmana, Markovic iz FKS nije los, a stoper Vojinovic iz Zvijezde 09 😁 Ko ce igrati lijevog beka, nece valjda Bajic?
Ma kakav Bajić. Ako završe ovog Mahmića iz Čelika, mislim da će ga odmah gurnuti u vatru :D U Čeliku je igrao štopera, a u reprezentaciji lijevog beka.
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.