Ostaju nam Lav i Kimmich kao starteri, naprijed Thomas. Zamjene Tolisso, Cuisance, Javi ako ostane. Mozda jedno pojacanje na sredini ako Javi ode.
Daj krilo, treba nam krilooooo
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Mozda bi i donio on na sredini da su se imala dobra krila i na vrijeme zamjenio Robbery. Msm SBBKBB, ali nije Thiago krivac sto se nije uzela klempa.
Katalonska prevara bi nam donijela titulu u zadnjoj sezoni da Muller nije promasio penal za finaleBundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2020, 14:18Slazem se s Hardenom, krive su sudije i katalonska prevara.
Zeznuo je svaku u gostima u knockout fazi i onda se stalno pokusavao vaditi kuci.
njemačka prevara je zapravo krivacBundesliga je napisao/la: ↑26 jun 2020, 14:18Slazem se s Hardenom, krive su sudije i katalonska prevara.
Nije ni pomogao, on i Lewat su najbolji igrači a partije koje pružaju u LP kad je najvažnije su tragične u odnosu na pete, tunele i trpanje Mainza, Augsburga i kompanije.
OFFICIAL: Robert Lewandowski has been voted Bundesliga Player of the Season
Hansi Flick defends Thiago: "I don't know why the public lacks appreciation. There are always so-called experts who have their own opinion. He has an exceptional quality with & off the ball. For me there can only be one opinion about Thiago. He gives the team that extra something
Thomas Tuchel on Kouassi: "At 17, and without a pro contract, he played in maybe our most important game against BVB. We trusted him. He could play CB and defensive midfielder. He had a big future here. For me he shouldn't have left now. I don't understand and I'm sad"
Pa onda se pitam koga bi ti htio dovesti? Koliko si puta gledao Havertza ove sezone? Ja npr. sam ga poprilično gledao. Momak zna sve s loptom, opasan je po protivnički gol i s nogom i glavom. Naravno da se može desiti da on ne uspije kod nas, jer su očekvianja i pritisak veći i znali su tu pojedini i dobri igrači posrnuti. Ja sam nedavno na temi Bundeslige navodio primjer Goetzea (forumaš bundesliga se tu baš nije složio), koji je ko fudbaler imao sve, prije dolaska u Bayern mnogo pokazao, znao sve s loptom, u reprezentaciji imao sjajne nastupe (prije onog čuvenog finala, gdje mu je onaj gol dosta vrijedio, ali je bilo prije njegovih sjajnih partija), ali je kod nas posrnuo. Ali se njega puno nije ni čekalo i brzo smo ga se i odrekli nakon jedne slabije sezone. I neke velike igrače, koji su nam bili prave legende i kao takve ih danas spominjemo, se čekalo, pa i Schweinsteiger je bio takav primjer. S njim se imalo strpljenja, dok baš nije postao veliki. Znači uvijek ima više faktora koji odlučuju. Ali Havertz ima sve predispozicije da za nas bude vruć kandidat.schickeria je napisao/la: ↑25 jun 2020, 08:49Nisu ni havertz ni werner igraci za nas, vrijeme će do pokazati, živi bili pa vidjeli
Ne vjerujem da ce havertz ostati u leverkusenu bez lp

Što ti je navijačka prevrtljivost:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.