To ja citavo vrijeme pricam. Plata ekstremno visoka.Shogun je napisao/la: ↑25 jun 2020, 02:29Ne znam jel' treba vec vikati "Conte OUT" ali svi smo ocekivali da ce nas klub napraviti iskorak kad je on naslijedio celavog. Kad pogledas njegove rezultate maltene egal sa Spallettijevim postignucima. Takodjer ispao iz grupne faze LP. Takodjer ispao iz Coppe. Takodjer ispao iz utrke za Scudetto. Prima platu od 10 miliona eura, dobio je pojacanja koja je trazio i opet smo u istoj situacija kao u doblju celavog. Svjestan sam da je klupa teska taraba, ali od takvog trenera s takvom platom jednostavno ocekujem vise. Izvini, ali izgovora nema. Postaviti mu ultimatum: ili EL ili noga. Neka dovedu Chola. Barem on zna braniti prednost.
Doveli su se ozbiljni igraci o kojima je celo mogao samo da sanja a ishod ce na kraju biti isti.
Ovakva nasa igra i igra atalante i opet kao prosle sezone mi 4. a oni 3. Lazio onda 2. i Juve prvak.
Pri tome treba povuci racunicu i vidjeti koliko smo para potrosili samo. Daleko siri kadar imamo, ali ni to nam ne pomaze jer se nekim cudom svi ozlijede. Mnogo neozbiljno i tvrdoglavo od Contea. Igra se promijenila, ali ishod nije- operacija uspjela ali pacijent podlegao.
Uostalom mnogo je kola do kraja, neka pazi da ne ispusti LP. Ocajnicki vodi ekipu
Ja ne vidim razlog placnja 5-7 mil vise trenera ako nista nece uspjeti napraviti sa ekipom.