Yebo ga konj, da ga vise ne vidimo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kešoljub
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma **** to moze e se bus na lizing uzet preko firme od rumenog
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Joj dana niko ništa o pojačanjima, pa gdje ste insajderi gdje su vam pojačanja
dajte ono vaše 00 00
makar i laž bila 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Seat autobusAngelDiMaria je napisao/la: ↑26 jun 2020, 16:54Ma **** to moze e se bus na lizing uzet preko firme od rumenog
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Olam Artus dolazi, provjeren stranac iz Vardara, tako sam ja bar cuo. Eto jedna info
7 1 2 1 0
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sarajevo ljubavi moja.
Pametno veliki rizik, puno bi tu bilo navijača, slikanja,autograma.sonpenn je napisao/la: ↑26 jun 2020, 18:05Utakmica protiv FK Kaćuni neće biti odigrana
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ut ... grana/5719
sonpenn je napisao/la: ↑26 jun 2020, 18:05Utakmica protiv FK Kaćuni neće biti odigrana
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ut ... grana/5719
- feniksptica
- Kontakt:
To lutke moje, jucer sam piso da nije vrijedno da se igra, jer je dogadjaj zannjih i skupilo bi se dosta ljudi. Jedan da se zarazi problem je. Ovako bolje. Odigrat cemo nekad kad se stvore uslovi za to. SAd samo trenirat i pripremat se za ligu i evropu
3X.: Zna l neko sta je oko ugovora s Salcinom, ovom sezonu ulazi u zadnju godinu
3X.: Zna l neko sta je oko ugovora s Salcinom, ovom sezonu ulazi u zadnju godinu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
FKS
Sta mislite o Obregonu iz Varazdina pratio sam ih zadnjih par tekmi,nekako ne mogu da vjerujem da je on u onakvom Varazdinu bas odskace po meni,nisam nikakav insajder nego samo komentarisem,23 mu je godine,a po meni odlican igrac
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
Historicar
- Kontakt:
Odakle Abdulah Oruč, u Vinkovom stručnom štabu 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja gledam i cudno mi..Ma neka ga,dok je tu Jeleskovic,i normalan pomocni trener(Cosic nije bio kvalitetan pomocni trener),a naravno i dok nam je tu dragi sef Vinko
-
Historicar
- Kontakt:
Čosić nam je donio, jesenju tituluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:06I ja gledam i cudno mi..Ma neka ga,dok je tu Jeleskovic,i normalan pomocni trener(Cosic nije bio kvalitetan pomocni trener),a naravno i dok nam je tu dragi sef Vinko![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lik zvao Husrefa da mu sastav napraviHistoricar je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:21Čosić nam je donio, jesenju tituluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:06I ja gledam i cudno mi..Ma neka ga,dok je tu Jeleskovic,i normalan pomocni trener(Cosic nije bio kvalitetan pomocni trener),a naravno i dok nam je tu dragi sef Vinko![]()
![]()
![]()
Inace,moras biti genije da ti sa desne strane(zadnji derbi),skoro iz mrtvog ugla lopta ostavlja desnjaku,a time je doslo do kontra napada i teske povrede Hebibovica
Ps.Oruc ce u augustu imati 65 godina,i taman nek ide u penziju
-
Historicar
- Kontakt:
Ali, naša lijeva strana, na tom, zadnjem derbiju, Hodžić - VelkoskiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:31Lik zvao Husrefa da mu sastav napraviHistoricar je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:21Čosić nam je donio, jesenju tituluGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:06
I ja gledam i cudno mi..Ma neka ga,dok je tu Jeleskovic,i normalan pomocni trener(Cosic nije bio kvalitetan pomocni trener),a naravno i dok nam je tu dragi sef Vinko![]()
![]()
![]()
![]()
Inace,moras biti genije da ti sa desne strane(zadnji derbi),skoro iz mrtvog ugla lopta ostavlja desnjaku,a time je doslo do kontra napada i teske povrede Hebibovica
Ps.Oruc ce u augustu imati 65 godina,i taman nek ide u penziju![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala Bogu da je to iza nas..Historicar je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:37Ali, naša lijeva strana, na tom, zadnjem derbiju, Hodžić - VelkoskiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2020, 19:31Lik zvao Husrefa da mu sastav napravi![]()
Ps.Oruc ce u augustu imati 65 godina,i taman nek ide u penziju![]()
![]()
, ne ponovilo se, nikad.Što se tiče, one utakmice sa Zvijezdom, zanimljivo, da je penal, za jesenju titulu, izborio Handžić, kojeg je Husref ranije, totalno otpisao.
Trenutno korisnika/ca: dlakavijazavac, itatabisine, PapakIzSa i 86 gostiju.