Aubameyanga trebam nogirat, pod hitno.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Said no one ever ko je igrao FBL (i da ima preko 50k vrlo aktivnih igrača, a klubova pola miliona), bukvalno ne namećem ništa te i ja igram FPL i kontam kako ukombinovati da WC iskoristim u 35. kolu, ali kad vidiš igrača koji crkne na terenu i dobije 1 bod jer nije zabio gol ili asistirao, a tamo dobiješ bodove za svaka 2 udarca, osvojene duele, pasove i nikad na istom ne završi napadač koji pogodi 3 prečke i onaj koji sidrira u 16m, malo ti se ogadi ovo gdje su ti najbolja opcija odbrambeni igrači koji imaju clean sheet i 2-3 bonus poena.
ne pricaj pizdarije, igrao sam Bu Li fantasy prije par godina, ono je uzasno napravljeno. Od samog dizajna stranice do bodovanja.kovacic je napisao/la: ↑26 jun 2020, 21:49Said no one ever ko je igrao FBL (i da ima preko 50k vrlo aktivnih igrača, a klubova pola miliona), bukvalno ne namećem ništa te i ja igram FPL i kontam kako ukombinovati da WC iskoristim u 35. kolu, ali kad vidiš igrača koji crkne na terenu i dobije 1 bod jer nije zabio gol ili asistirao, a tamo dobiješ bodove za svaka 2 udarca, osvojene duele, pasove i nikad na istom ne završi napadač koji pogodi 3 prečke i onaj koji sidrira u 16m, malo ti se ogadi ovo gdje su ti najbolja opcija odbrambeni igrači koji imaju clean sheet i 2-3 bonus poena.
Ako meni ne vjeruješ pogledaj koliko Engleza na Twitteru koji su probali Buli Fantasy jer je Bundesliga ranije krenula govori da će odustati od FPL.
Pa svake godine se mijenja i napreduje kao i svaki fantasy. Ali eto ako je tebi vrh da napraviš tim i zaboraviš na njega i imaš jedan transfer tako da ti ranking ovisi 80% o sreći, a 20% o znanju, nemamo šta pričati.Geerroo je napisao/la: ↑26 jun 2020, 22:13ne pricaj pizdarije, igrao sam Bu Li fantasy prije par godina, ono je uzasno napravljeno. Od samog dizajna stranice do bodovanja.kovacic je napisao/la: ↑26 jun 2020, 21:49Said no one ever ko je igrao FBL (i da ima preko 50k vrlo aktivnih igrača, a klubova pola miliona), bukvalno ne namećem ništa te i ja igram FPL i kontam kako ukombinovati da WC iskoristim u 35. kolu, ali kad vidiš igrača koji crkne na terenu i dobije 1 bod jer nije zabio gol ili asistirao, a tamo dobiješ bodove za svaka 2 udarca, osvojene duele, pasove i nikad na istom ne završi napadač koji pogodi 3 prečke i onaj koji sidrira u 16m, malo ti se ogadi ovo gdje su ti najbolja opcija odbrambeni igrači koji imaju clean sheet i 2-3 bonus poena.
Ako meni ne vjeruješ pogledaj koliko Engleza na Twitteru koji su probali Buli Fantasy jer je Bundesliga ranije krenula govori da će odustati od FPL.
Bodovanje u Engleskoj je savrseno, cuj za duele da dobijas bodove![]()
![]()
![]()
Sto jednostavnije to bolje
Kod: Označi sve
blr7y8
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.