FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Je li to ona sto joj pocinje ime sa Z?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma broj 1 gospodara mi.KANA je napisao/la: ↑26 jun 2020, 21:38Moram se složiti sa bratomkerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 21:37Cast svima, ali najjaca cura na stadionu je ona hostesa sa zapada. Ono se vise ne radja![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Imaš li sliku da nam ovaj forum malo uljepsa?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 21:40Ma broj 1 gospodara mi.KANA je napisao/la: ↑26 jun 2020, 21:38Moram se složiti sa bratomkerimatomic1921 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 21:37Cast svima, ali najjaca cura na stadionu je ona hostesa sa zapada. Ono se vise ne radja![]()
![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Može neko napravit ovaj avatar bez pozadine ove trave i to
Badzakova kćerka,joma (Maja),Aida što radi u fan shopu ima ih dosta

Badzakova kćerka,joma (Maja),Aida što radi u fan shopu ima ih dosta

Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 26 jun 2020, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Brko iz druge galaksije!
Ne mogu brate da ubacim sliku ovdje. Al me nervira
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Sto bruda moj dobri? Kad se Ljoze nije ubio radi tenisera neces niti
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 26 jun 2020, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zanimljiva dva napadača dovedosmo, jedva čekam utakmice da vidim kako će to izgledati. Dovodjenje Bekrića ok skroz. Dovodimo našu legendu da se oprosti ovdje, sigurno i ne košta puno a može svojim iskustvom donijeti dosta toga, čak više izvan terena nego na njemu.
Nadam se da neće biti više odlazaka, i uz dobrog golmana, krilo te eventualno lijevog beka ovo bi mogla biti fina ekipica.
Nadam se da neće biti više odlazaka, i uz dobrog golmana, krilo te eventualno lijevog beka ovo bi mogla biti fina ekipica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Još ako ubodemo Crnkica i Ajayi top ekipaDejan1921 je napisao/la: ↑26 jun 2020, 21:48Zanimljiva dva napadača dovedosmo, jedva čekam utakmice da vidim kako će to izgledati. Dovodjenje Bekrića ok skroz. Dovodimo našu legendu da se oprosti ovdje, sigurno i ne košta puno a može svojim iskustvom donijeti dosta toga, čak više izvan terena nego na njemu.
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 26 jun 2020, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
al sljedecu domacu tekmu ako bude u VIP sektoru treba otici na zapad i grupno joj pjevati andjele o oo o andjele pogledaj me pogledaj meeeee