Ljubomorni?
Samo prava raja zna, u čemu je fol.
Kad te @redbull citira.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Pa nemaš me šta poništiti kažem ti Hrvat sam al živim u BiH a recimo roden sam u Švici i tamo sam živio veći dio djetinstva itd. (više nego u BiH) e sad po čemu ti gledaš ljubav u Švici sam proveo 30+ godina ta mi je zemlja sve dala tako da osjećaji su podvojeni jednako kao i za BiH i RH želim sve 3 repke da igraju dobro! Nema se ja šta kome "uvlačiti" niti ima koristi ako me Manijaci gotive niti ima koristi što me pitari "šupaju" a o RSu ne bih da pričam
Znam da ti se zeludac okrene kad te ja citiram haha
Hbga, u ključnim trenutcima razvoja doživi tri četiri smjene trenera, šaltanje po pozicijama, prozivke i nerealna očekivanja za nedovoljno sazrelog mladića. Plus, povrijeđen ginuo, vukao povredu, nastupao pod injekcijama, i takav valjda bio nedovoljno dobar za "struku" iz vip lože. Sličnu sudbinu je doživio i Dado, na kraju posudba u Sloveniju, obećaju dvije milje eura, na potpisu ga ucjene za milju. Strašno. A trebali pare uzeti.
Odlična ideja.UstanikSBII je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:27Korona se širi treba odgoditi ovu ligu za dogodine! Prvenstvo dati Sarajevu po tradiciji! A kao novinu uveo bih da Kup dobije Borac!
Tankosava
Kakav brat na 9:05kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jun 2020, 09:24
Fkt dobar podcast. Lijepo je slusati ove price iz ovog vremena. Nije mi sekunde mrzak Avdic. Prava gradska raja.
sampras je napisao/la: ↑26 jun 2020, 23:00Odlična ideja.UstanikSBII je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:27Korona se širi treba odgoditi ovu ligu za dogodine! Prvenstvo dati Sarajevu po tradiciji! A kao novinu uveo bih da Kup dobije Borac!
Dodao bih, ako može, da se vama posthumno dodijeli jedna qrčina, ali ne obična, nego golema.
Po običaju...![]()
Slažem se, kako ćeš i uzeti/zaslužiti nešto kad si bliže dnu tabele nego vrhu.UstanikSBII je napisao/la: ↑27 jun 2020, 11:27sampras je napisao/la: ↑26 jun 2020, 23:00Odlična ideja.UstanikSBII je napisao/la: ↑26 jun 2020, 20:27Korona se širi treba odgoditi ovu ligu za dogodine! Prvenstvo dati Sarajevu po tradiciji! A kao novinu uveo bih da Kup dobije Borac!
Dodao bih, ako može, da se vama posthumno dodijeli jedna qrčina, ali ne obična, nego golema.
Po običaju...![]()
Ne može! Mo nismo navikli ništa uzimati što zaslužili nismo! Nismo svi isti jbg![]()
Finale francuskog kupa između PSG-a i Saint Etiennea igrat će se 24. jula, objavio je Francuski nogometni savez (FFF).
@Ustanik SBllUstanikSBII je napisao/la: ↑26 jun 2020, 22:05Pa nemaš me šta poništiti kažem ti Hrvat sam al živim u BiH a recimo roden sam u Švici i tamo sam živio veći dio djetinstva itd. (više nego u BiH) e sad po čemu ti gledaš ljubav u Švici sam proveo 30+ godina ta mi je zemlja sve dala tako da osjećaji su podvojeni jednako kao i za BiH i RH želim sve 3 repke da igraju dobro! Nema se ja šta kome "uvlačiti" niti ima koristi ako me Manijaci gotive niti ima koristi što me pitari "šupaju" a o RSu ne bih da pričam![]()
Ma nema dalje...kad management Arenasporta skonta kakva armija navijaca stoji iza vaseg kluba,i prati ga i kuci i na strani,ima da vam daju bianco cek,da sami cifru upiseteUstanikSBII je napisao/la: ↑26 jun 2020, 17:42Pa ako si pročitao post do kraja sve sam ti rekaoSchlager je napisao/la: ↑26 jun 2020, 12:30Gdje si "velika četvorko",nisam te prepoznao odmah!UstanikSBII je napisao/la: ↑25 jun 2020, 13:20119 danas zaraženih ajmo ministri gasite sve! Odmah otkazati sve nadam se da se ni Europa igrati neće moći![]()
![]()
![]()
drhte moje ruke oko Banja Luke
![]()
pozdrav za prijatelja iz manjeg entiteta Šlagerinja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šta kaže "Postoje najave,da će Arena,ako otkupi prava, mnogo više platiti Širokom za prenose njegovih utakmica,nego Borcu"![]()
Marketinški si zaimljiv u pm![]()
a to velika četvorka isto novinari koriste
jbg od rata pa ovamo Borac je mala maca za veliku četvorku
![]()
Ti si najveca hinjaraa ona podla, sa tim ustaskim nickom i ustaskim avatarom govoris o nekim podvojenim osjecajima ljigo jedna...budi covjek pa priznaj da si zadrta ustasa.. ja sam Srbin i uvijek cu navijati za Srbiju protiv Bosne kome smeta libo me djoka...mrzim podle ljudee, hinjareesvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jun 2020, 12:07@Ustanik SBllUstanikSBII je napisao/la: ↑26 jun 2020, 22:05Pa nemaš me šta poništiti kažem ti Hrvat sam al živim u BiH a recimo roden sam u Švici i tamo sam živio veći dio djetinstva itd. (više nego u BiH) e sad po čemu ti gledaš ljubav u Švici sam proveo 30+ godina ta mi je zemlja sve dala tako da osjećaji su podvojeni jednako kao i za BiH i RH želim sve 3 repke da igraju dobro! Nema se ja šta kome "uvlačiti" niti ima koristi ako me Manijaci gotive niti ima koristi što me pitari "šupaju" a o RSu ne bih da pričam![]()
Pozdav kralju
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.