Koja mi korist od Nikole Tesle kao profesora ako mi ne zna prenijeti znanje i ako me ne motivise da razumijem njegov predmet. Ali eto ajde sda kriva i tako to.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja od tog lika nisam nista naucio, on zna za sebe samo. A ispiti su takvi da nabubas da bi zaboravio za 3 dana.VolimTz je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:02Rezultat i SSSR i jugoslavenskog obrazovanja su mrtve drzave. Zapad je meka i medina za citav svijet. Ostalo je sve ubleha.ASD je napisao/la: ↑27 jun 2020, 12:59Pašić je jedini lik na UNTZ koji je otporan na korupciju i vjerovatno je najškolovaniji od svih.
Njegov mentor u VB je bio Dmitrij Vasiljev. Produkt škole SSSR-a, genije.
U to vrijeme se SSSR raspadao i zapadne zemlje su se otimale za stručnjake iz te države na svim poljima.
U SSSR ali i Jugi, mnogo toga nije štimalo, ali obrazovanje je bilo 500 nivoa iznad sadašnjeg.
Vakcinisali su me i dali mi antibiotike.Husika je napisao/la: ↑27 jun 2020, 12:30Da i nakon nje ne smijes piti barem 3-4 dana alkohol ni za zivu glavu jer bi bio u komi odmah a mozda i u livadi!
Kosta ti 16 km a primit ces tri doze:
Prvu nakon povrede.
Drugu nakon mjesec dana.
Trecu nakon godinu dana.
U glavnom jedan fes ode i ode ti ukupno 10-15 dana bez alkohola![]()
Debakl od sezone u Hrvatskoj: Čak 67 posto iznajmljivača nije imalo nijedno noćenje
eto nek su mlađi bili boljo, nadmeni Muamer glup ko ****VolimTz je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:29Kod nas su u srednjoj stariji profesori bili top. Otvoreno te vrijeđaju, nazivaju glupim i slicno, ne pojedinca nego citav razred. Najjaca recenica koju sam cuo od jednog na prvom casu kod njega "ja imam ptsp ali nisam ga prijavio". Vrh vrhova. Covjek je znao sve zivo, ali ga zivo bolio **** da nam objasni, jer on je bog za elektrotehniku i kompjutere.
Najretardiraniji lik u skoli. Kaze popravlja tablete za sto maraka, a **** te dan. Procenat egoista je strasan. Obrazovanje reformisati iz temelja.Heller je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:31eto nek su mlađi bili boljo, nadmeni Muamer glup ko ****VolimTz je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:29Kod nas su u srednjoj stariji profesori bili top. Otvoreno te vrijeđaju, nazivaju glupim i slicno, ne pojedinca nego citav razred. Najjaca recenica koju sam cuo od jednog na prvom casu kod njega "ja imam ptsp ali nisam ga prijavio". Vrh vrhova. Covjek je znao sve zivo, ali ga zivo bolio **** da nam objasni, jer on je bog za elektrotehniku i kompjutere.
Koji je ono iskompleksirani idiot. StrašnoVolimTz je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:33Najretardiraniji lik u skoli. Kaze popravlja tablete za sto maraka, a **** te dan. Procenat egoista je strasan. Obrazovanje reformisati iz temelja.Heller je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:31eto nek su mlađi bili boljo, nadmeni Muamer glup ko ****VolimTz je napisao/la: ↑27 jun 2020, 13:29Kod nas su u srednjoj stariji profesori bili top. Otvoreno te vrijeđaju, nazivaju glupim i slicno, ne pojedinca nego citav razred. Najjaca recenica koju sam cuo od jednog na prvom casu kod njega "ja imam ptsp ali nisam ga prijavio". Vrh vrhova. Covjek je znao sve zivo, ali ga zivo bolio **** da nam objasni, jer on je bog za elektrotehniku i kompjutere.
Ma profesori utiču 10%, profesor je tu samo da ti u glavi klikne, da ti da neki uvod u tematiku. Ostalo je do tebe, koliko ćeš knjiga pročitati, žurnala, koliko ćeš istažiti materiju i koliko pričaš sa ljudima koji su u tom poslu.
Upravo, ta nespremnost koja se ponese iz srednje se najbolje očituje na fakultetu. A šatro svi odlikaši
Veceras fakat kontam all nighter, valja ziv na ispite izac bgtZabit je napisao/la: ↑27 jun 2020, 07:37imam isti "problem"MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑27 jun 2020, 01:31jel pametno all nighter da popravim sleep schedule, zaspem vec sedmicama u 5
Vjeruj mi. Ne volim lika uopšte. Ne bih popio kafu s njim nikad.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.