FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Robust
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robust » 27 jun 2020, 13:46

LjoZee je napisao/la:
27 jun 2020, 13:44
Boga ti? Hahahahaha
Dje li ce on zavrsiti na kraju ...

Btw na zvanicnoj
slika
treba i zoku dovesti zbog dobre atmosfere jos uvijek su mi u glavi one njegove dvije fule protiv pitara kad je zavrnuo i delac vjedva skinuo i protiv Slavije hahahhaha😁😁😭

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 27 jun 2020, 13:47

Dres fudbalskog kluba Tuzla City od naredne sezone neće nositi Samir Efendić, potencijalni desni bek reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Autor teksta: Dean Marijanović

“Proveo sam tri godine u Tuzla City i mogu reći sve najljepše za taj period, i želim ekipi Tuzla City puno uspjeha u narednom periodu.” – započeo je Efendić razgovor za naš portal.

Fudbaleri diljem svijeta bili su primorani zbog pandemije Koronavirus trenirati u svojim kućama, individualno, a Efendić i dalje nastoji održavat svoju formu iako je trenutno bez kluba:

“Zbog nastale situacije oko Koronavirusa svi smo bili prinuđeni snalaziti se na razne načine kako bi održali fizičku pripremljenost, trenirao sam individualno na otvorenom prostoru, trenutno treniram sa mojim kondicionim trenerom i prijateljem Jasminom Zahirovićem.”

Mnogi selektori reprezentacije BiH u prošlosti su označavali Efendića kao potencijalno rješenje na desnom beku, što je i sadašnji selektor Dušan Bajević potvrdio:

“Sigurno da mi imponuje kada ljudi to govore, povezuju vas, sa reprezentativnim dresom, mislim da je svakom igraču san igrati za svoju reprezentaciju, jako bi bio sretan da dobijem poziv i opravdam očekivanja koja se stave ispred mene.”

Kako smo gore naveli, 29-godišnji defanzivac trenutno je bez kluba, međutim postoji nekoliko opcija za nastavak karijere, prioritet je inostranstvo, ali i prelazak u Željezničar nije isključiv:

“Moja prva opcija je inostranstvo, pokušat ću sve da tako i bude, nadam se da će se realizovati ovo na ćemu se radi. Željo je jedan od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini i sigurno bi bilo lijepo nositi dres tog kluba.”

Samir Efendić je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za ekipe: FK Sloboda Tuzla, Bratstvo iz Gračanice te za Tuzla City.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 jun 2020, 13:49

LjoZee je napisao/la:
27 jun 2020, 13:44
Boga ti? Hahahahaha
Dje li ce on zavrsiti na kraju ...

Btw na zvanicnoj
slika
Jeste, čak je dao neke golove za njih na prijateljskim utakmicama ali nije potpisao na kraju. Znam da sam baš s forumašem @ackeey pisao o tome kad smo tek doveli Zaima:
ackeey je napisao/la:
07 jun 2017, 18:41
U Sibenik on nije htio bez garancije da ce mu na vrijeme isplacivati placu i bonuse. U Lokomotivu je dosao sa 18.5 godina, kada i Lendric, kojeg su gurali dok ga nisu otjerali a Dzenan je se vratio u Bosnu jer nije imao stan u Sesvetama, vec u Zagrebu koji je placala Lokomotiva.
Sve ovo znam zato sto je moj sin tada igrao za Dinamo na Nike kupu, kao gost. Inace, i Plisek ga je htio voditi u Jihlavu.
Nisam njegov advokat, ali mislim da nasem Zelji moze puno dati.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 27 jun 2020, 13:53

braco je napisao/la:
27 jun 2020, 13:24
voltron30 je napisao/la:
27 jun 2020, 13:07
Plavac87 je napisao/la:
27 jun 2020, 12:25
slika

Vrhunsko predstavljanje. :bow:
Gledaj komentara na FB, svi pozdravljaju povratak Bekrica. Ja kont'o da ce se cijepati clanske, kao neki "navijaci".
Dobro dosao Tuce, zavrsi karijeru kao sampion.
Neka neka, kao što reče @plavac Bekrić će mi biti sad najdraži igrač radi takvih debila. Nadam se da će i Stanić potpisati novi ugovor i to na 5 godina samo da muda sebi jedu. Sramota, u svom životu nikad nisam uživo čuo navijača Želje da Amara zove "Amaw" "Kamatarević" pa "babuka" ali u ironičnom smislu, a pogotovo nisam nikad čuo od nekog navijača Želje da će cjepat članske i da neće ići na utakmice.

Najveća provala u svemu tome je što direktno i namjerno štete klubu. Nije to više nikakva tajna, svjedoci smo orgijanju, širokoj lepezi uvreda, ismijavanju, pljuvanju, opstrukcijama, psovkama. Ide se tako daleko da pozivaju navijače da ne idu na utakmice? Da ne pomažu klubu? Da ne navijaju? Pred stotu godišnjicu kluba? Jadno i žalosno.

Evo, recimo da hipotetički uspiju u namjeri, pa zbog njihovih opstrukcija u kombinaciji pitarima i savezom, Željo počne redati loše rezultate. Hipotetički, smjeni se uprava, Amar odlazi. I? Šta dalje? Ili, Željo uprkos svim nevoljama i problemima uspije osvojiti titulu. Šta onda, hoće li slaviti ili će tugovati?

Kako god da okreneš, nema logike, debili sa dna kace. Pitarluk i dušmanluk. Kakvi to naši navijači, nije to navijača vidjelo. Interesdžije. Mala grupica koja je zloupotrijebila klub, navijače, medijski prostor i dala sebi za pravo da se postavi iznad interesa i dobrobiti kluba. Sramota.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jun 2020, 13:54

Joj Koka brat, skoro mu gledam profil samo vrti slike protiv Ferenca :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 27 jun 2020, 13:55

To Brkooo, joj nek dusmani pocrkaju, kako ovi iz manjih klubova, tako ovih domaci izdajnici iz lobotmskih tabora!

AMAR AMAR, OSIM OSIM! AMAR AMAR, OSIM OSIM!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jun 2020, 13:56

Ma ko ih yebe Plavac, nek smrde u onom podrumu.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 27 jun 2020, 13:58

Stole je napisao/la:
27 jun 2020, 13:47
Dres fudbalskog kluba Tuzla City od naredne sezone neće nositi Samir Efendić, potencijalni desni bek reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Autor teksta: Dean Marijanović

“Proveo sam tri godine u Tuzla City i mogu reći sve najljepše za taj period, i želim ekipi Tuzla City puno uspjeha u narednom periodu.” – započeo je Efendić razgovor za naš portal.

Fudbaleri diljem svijeta bili su primorani zbog pandemije Koronavirus trenirati u svojim kućama, individualno, a Efendić i dalje nastoji održavat svoju formu iako je trenutno bez kluba:

“Zbog nastale situacije oko Koronavirusa svi smo bili prinuđeni snalaziti se na razne načine kako bi održali fizičku pripremljenost, trenirao sam individualno na otvorenom prostoru, trenutno treniram sa mojim kondicionim trenerom i prijateljem Jasminom Zahirovićem.”

Mnogi selektori reprezentacije BiH u prošlosti su označavali Efendića kao potencijalno rješenje na desnom beku, što je i sadašnji selektor Dušan Bajević potvrdio:

“Sigurno da mi imponuje kada ljudi to govore, povezuju vas, sa reprezentativnim dresom, mislim da je svakom igraču san igrati za svoju reprezentaciju, jako bi bio sretan da dobijem poziv i opravdam očekivanja koja se stave ispred mene.”

Kako smo gore naveli, 29-godišnji defanzivac trenutno je bez kluba, međutim postoji nekoliko opcija za nastavak karijere, prioritet je inostranstvo, ali i prelazak u Željezničar nije isključiv:

“Moja prva opcija je inostranstvo, pokušat ću sve da tako i bude, nadam se da će se realizovati ovo na ćemu se radi. Željo je jedan od najvećih klubova u Bosni i Hercegovini i sigurno bi bilo lijepo nositi dres tog kluba.”

Samir Efendić je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za ekipe: FK Sloboda Tuzla, Bratstvo iz Gračanice te za Tuzla City.
To je to to sam čito al nisam mogo pronaci,dobro bi nam došao jer je dosta fizički jak u defanzivi a u napadu probija ko iz ...
Brko iz druge galaksije!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 jun 2020, 14:00

Plavac87 je napisao/la:
27 jun 2020, 13:53
braco je napisao/la:
27 jun 2020, 13:24
voltron30 je napisao/la:
27 jun 2020, 13:07

Gledaj komentara na FB, svi pozdravljaju povratak Bekrica. Ja kont'o da ce se cijepati clanske, kao neki "navijaci".
Dobro dosao Tuce, zavrsi karijeru kao sampion.
Neka neka, kao što reče @plavac Bekrić će mi biti sad najdraži igrač radi takvih debila. Nadam se da će i Stanić potpisati novi ugovor i to na 5 godina samo da muda sebi jedu. Sramota, u svom životu nikad nisam uživo čuo navijača Želje da Amara zove "Amaw" "Kamatarević" pa "babuka" ali u ironičnom smislu, a pogotovo nisam nikad čuo od nekog navijača Želje da će cjepat članske i da neće ići na utakmice.

Najveća provala u svemu tome je što direktno i namjerno štete klubu. Nije to više nikakva tajna, svjedoci smo orgijanju, širokoj lepezi uvreda, ismijavanju, pljuvanju, opstrukcijama, psovkama. Ide se tako daleko da pozivaju navijače da ne idu na utakmice? Da ne pomažu klubu? Da ne navijaju? Pred stotu godišnjicu kluba? Jadno i žalosno.

Evo, recimo da hipotetički uspiju u namjeri, pa zbog njihovih opstrukcija u kombinaciji pitarima i savezom, Željo počne redati loše rezultate. Hipotetički, smjeni se uprava, Amar odlazi. I? Šta dalje? Ili, Željo uprkos svim nevoljama i problemima uspije osvojiti titulu. Šta onda, hoće li slaviti ili će tugovati?

Kako god da okreneš, nema logike, debili sa dna kace. Pitarluk i dušmanluk. Kakvi to naši navijači, nije to navijača vidjelo. Interesdžije. Mala grupica koja je zloupotrijebila klub, navijače, medijski prostor i dala sebi za pravo da se postavi iznad interesa i dobrobiti kluba. Sramota.
Zato je meni drago kako smo uspjeli ovu našu temu vratit u život. Dosta novih forumaša ili onih koji su se vratili, pozitiva, zajebancija dobra. :D

A sjeti se prije 3 godine koliko malo nas je pisalo i kakva je atmosfera bila. Nadam se da će još više raje početi pisati na našoj temi, da nas bude na temi ko prije 7 godina ovdje. :njanjanja:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jun 2020, 14:03

Ja kad sam se registrovao pamtim da je znalo heftično jedna stranica samo da se ispiše, i to stroga negativa :lol:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 27 jun 2020, 14:03

Osim13 je napisao/la:
27 jun 2020, 13:38
Od Sijamije očekujem 20 golova ove sezone, realno uz Štiline i Tucetove lopte i asistencije, kad tome još dodaš Hajrićevih 30 (objektivno, ako manje bude onda je mali fula žešća) i 1-2 od Veselog, respektabilna cifra. A gdje je koji slobodnjak Dade i Štile, pih.
Post je bio sasvim realan do boldiranog dijela. Izvini drug, al nemoj pretjerivati. :kafa:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 27 jun 2020, 14:05

Veselinovicev gol ce proslaviti 100 tisuca ljudi ispred VV!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jun 2020, 14:07

Osim13 je napisao/la:
27 jun 2020, 14:03
Ja kad sam se registrovao pamtim da je znalo heftično jedna stranica samo da se ispiše, i to stroga negativa :lol:
Jbt ja sam mislio da si se ti registrovao prije mene.
Bas je jedno vrijeme malo raje bilo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amarovac

Post Postao/la amarovac » 27 jun 2020, 14:11

kim yong un i jazavci na aparatima. Dobro došao Samire. čirevi pucaju.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 27 jun 2020, 14:13

Osim13 je napisao/la:
27 jun 2020, 13:56
Ma ko ih yebe Plavac, nek smrde u onom podrumu.

Ma sve ok. Jedini razlog zašto do sada nisu ugašeni, je da ljudi vide ko su i šta su.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jun 2020, 14:13

wolfie je napisao/la:
27 jun 2020, 14:03
Post je bio sasvim realan do boldiranog dijela. Izvini drug, al nemoj pretjerivati. :kafa:
Jedan ban ovdje molim

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 27 jun 2020, 14:16

amarovac je napisao/la:
27 jun 2020, 14:11
Pa ti si veci kim young unovac od svih koje prozivas jer stakvim postom potvrdjujes da ne priznajes tudje misljenje, odnosno da svako ko misli drugacije je u pogresci. Znaci ako neko ima suprotno misljenje on je odma zlocinac, misli ti lose itd. Da Bog sacuva, kakav slucaj od insana.
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :urnebes: :urnebes:
@igrajlopte 🐦

amarovac

Post Postao/la amarovac » 27 jun 2020, 14:20

ReX je napisao/la:
27 jun 2020, 14:16
amarovac je napisao/la:
27 jun 2020, 14:11
Pa ti si veci kim young unovac od svih koje prozivas jer stakvim postom potvrdjujes da ne priznajes tudje misljenje, odnosno da svako ko misli drugacije je u pogresci. Znaci ako neko ima suprotno misljenje on je odma zlocinac, misli ti lose itd. Da Bog sacuva, kakav slucaj od insana.
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :urnebes: :urnebes:
Ako ti je do demokratije, odeš u kazandžiluk, rajlovac ili pak gračanicu, a mene zaobiđeš... nick ti baš odgovara za pomenute ambijente. Selam!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 jun 2020, 14:26

Samo me zanima ako 1. augusta kad počne liga, ne daj bože broj dnevnih slučajeva bude kao i sada, kako će opravdat igranje fudbala, a početkom juna se nije moglo kad je situacija bila dosta bolja.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 jun 2020, 14:29

“Moramo nastaviti normalno zivjeti” :zviz:

Ma sumnjam da ce poceti 1.8. ovo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 22 gosta.