1/1
Došao na faks, ne znam šta je integral, a kamoli da ga riješim, potrošio sedmice, da ne kažem mjesece, samo da stignem ostale sa godine
Moderator/ica: insider
Upravo, ta nespremnost koja se ponese iz srednje se najbolje očituje na fakultetu. A šatro svi odlikaši
Veceras fakat kontam all nighter, valja ziv na ispite izac bgtZabit je napisao/la: ↑27 jun 2020, 07:37imam isti "problem"MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑27 jun 2020, 01:31jel pametno all nighter da popravim sleep schedule, zaspem vec sedmicama u 5
Vjeruj mi. Ne volim lika uopšte. Ne bih popio kafu s njim nikad.
Povedi nas MojsijePovratakKralja je napisao/la: ↑27 jun 2020, 14:04Ma kakva skola, samo dobra za one koji hoce da budu ovisni od sistema.
Organizatorica HZŽ-a: Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice
Kako da ti kažem, al nije jedini koji je otporan na korupciju.ASD je napisao/la: ↑27 jun 2020, 14:27Vjeruj mi. Ne volim lika uopšte. Ne bih popio kafu s njim nikad.
Ali kad je korupcija u pitanju, najčistiji je. Lično vidio kako to ide kod njeg.
Tačno se zna ko je dole korumpiran, a ko nije.
Što se tiče obrazovanja. Može se dosta toga naći na netu. Veoma visoke ocjene su ga pratile i taj mentor mu je pravo jak tamo u akademskom Svijetu VB. On mu dao najveću ocjenu.
Indija!
Meni je 15 stepeni idealno. Zato volim jesen najvise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.