Sretno, momci
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretno Veca! Sretno Kemo!

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Sretno momci!
Samo da se zna Kemo je 19 godina u klubu tj. od četvrte godine života je počeo trenirati u Želji. Vedran je 15 godina u klubu. Obojica su nosili kapitensku u seniorima (doduše Kemo urijetko), ali i u mlađim kategorijama. Naša djeca, kakvi god da su, ovaj broj godina koji su proveli u klubu za je za respekt.

Kako sam uspio saznati, Kengur je otkazao aranžman za put prema Australiji
-
zeljovac21
- Kontakt:
Hvala Bogu
-
Walterrorist
- Kontakt:
Ja iskreno vjerujem da je ovo sa virusom cista ubleha, igrat ce se liga to je zagarantovano, ma vidi narod da je to sve jedna mutna radnja, opcenito u svijetu ne samo kod nas, i sami ste svi vidjeli da se kod komsija igra fudbal normalno sa publikom na stadionu, tako da mislim da ne bi trebalo biti problema oko igranja lige, trenutno nam je situacija puno gora nego na pocetku pandemije pa nema nikakvih restriktivnih mjera
Ma na stranu sad ko šta vjeruje, ali logika nalaže ako onda nije moglo onda neće moći ni u augustu ako se ne popravi stanje. Ali tad će važit razmišljanje "moramo se naučiti živiti s virusom", a ona se kao nije mogla primjeniti prije tačno dvije hefte kad je trebala početi liga.Walterrorist je napisao/la: ↑27 jun 2020, 14:46Ja iskreno vjerujem da je ovo sa virusom cista ubleha, igrat ce se liga to je zagarantovano, ma vidi narod da je to sve jedna mutna radnja, opcenito u svijetu ne samo kod nas, i sami ste svi vidjeli da se kod komsija igra fudbal normalno sa publikom na stadionu, tako da mislim da ne bi trebalo biti problema oko igranja lige, trenutno nam je situacija puno gora nego na pocetku pandemije pa nema nikakvih restriktivnih mjera
I kako nema restriktvnih kad će me od nedjelje iz kafane u 12 tjerat, pichka im materina šalabajzerska.
Ma evo pokazalo se za te mjere. Pomognu, ali ne mozes citav zivot zivjeti sa tim mjerama. Cim su prestale povecao se broj i sad da vrate smanjio bi se, ali moraju nekad ukinuti i opet ce biti isto. Nastavi zivjeti pa kako bude sudjeno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Joj Admire ne radi mi to...mislim, radi, radi, jačeee aaaa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tačno tako. Na ovim prostorima nije mentalitet ljudi da će poštovati polovične mjere, nego za balkance je ili sve u lockdown ili sve otvori.
ljudi i dalje misle da ce se kod nas kotrljati lopta hehe
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Dela, vidi Osketa kakve urlike ispusta
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma mislim da hoće. Realno ti bi kad opet prekinuo fudbal u BiH, klubovi bi komotno mogli ključ u bravu stavit. Čak iako se zarazi neko od igrača iz lige usred sezone, mislim da se neće prekidat.
Isto tako je ekonomija, reče Novalić (jbga moram ga citirati) čak i u slučaju drugog vala da se neće uvoditi neke restriktivne mjere. U prevodu to bi bio konačni ekonomski slom države.
Ultrapozitiva 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.