FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
kakv go cuisancea, ima sut boli glava. Moze biti svjetska klasa od njega. Samo nam Sanea dovesti. dosta
Mia San Mia
@harden & Sylar
Nije stvar u kritici nego u pretjerivanju. Da je bilo po nekima bili bi i Müllera i Alabu i Goretzku prodali, ko što bi sad i Hernandeza prodali a za godinu dana bi se tukli po glavi. Za Boatenka sad kažete da je dobar i da se vraća, a da mu je sviran penal i isključenje protiv žutalja onda ne bi kukiju valjao.
Nije stvar u kritici nego u pretjerivanju. Da je bilo po nekima bili bi i Müllera i Alabu i Goretzku prodali, ko što bi sad i Hernandeza prodali a za godinu dana bi se tukli po glavi. Za Boatenka sad kažete da je dobar i da se vraća, a da mu je sviran penal i isključenje protiv žutalja onda ne bi kukiju valjao.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zaslužili su svi pomenuti kritike u to vrijeme. Pogotovo Muller i Alaba jer nisu igrali na nivou Bayerna dugo dugo vremena. Goretzka je najmanje zaslužio kritika ali se i najmanje kritikovao. Ono Boatengovo nikada nije penal i karton i ne znam šta su se svi uhvatili toga. Lik je u padu uspio držati ruku u prirodnom položaju, uz tijelo. Da je bila odvojena od tijela bio bi čist penal a ovako samo se na silu pokušava prikazati da je bio penal.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pisao sam o tome mnogo puta, džaba nea fajdeledar je napisao/la: ↑27 jun 2020, 17:44@harden & Sylar
Pretjerivanje do bola,al tak je to.
VOLIM BAYERN
Eto Muller je igrao ovakav nogomet cijelo vrijeme, a Alaba je pet sezona bio najbolji LB svijeta. Med i mlijeko, nema kritika.
Ko da smo svi slijepi ovdje
Ko da smo svi slijepi ovdje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Mnogi ovdje ne shvataju bit foruma. Nije ovo Dzennet pa da je sve savrseno i da nema kritika.
Svaka cast klubu, postigli su 100 golova, jedan manje cini mi se od rekorda Juppovog Bayerna. Bundesliga definitivno treba da se prosiri. Zasto nema 20 klubova u ligi nikako ne mogu shvatiti. Kvaliteta za takvo nesto ima i vise nego dovoljno. U Italiji i Spaniji itekako ima buranije od 20 klubova ali vise utakmica, vise novca, vise uzivancije za navijace. Takodjer, jako je neposteno za recimo Lewandowskog ili bilo kojeg drugog napadaca koji je u trci za zlatnu kopacku a igra 4 kola manje.
Svaka cast klubu, postigli su 100 golova, jedan manje cini mi se od rekorda Juppovog Bayerna. Bundesliga definitivno treba da se prosiri. Zasto nema 20 klubova u ligi nikako ne mogu shvatiti. Kvaliteta za takvo nesto ima i vise nego dovoljno. U Italiji i Spaniji itekako ima buranije od 20 klubova ali vise utakmica, vise novca, vise uzivancije za navijace. Takodjer, jako je neposteno za recimo Lewandowskog ili bilo kojeg drugog napadaca koji je u trci za zlatnu kopacku a igra 4 kola manje.
4 kola manje, ali i duplo slabija liga.
Svakako je u prednosti.
Svakako je u prednosti.
Mozda je prije bila duplo slabija, sad i ako je slabija nije toliko sigurno. La Liga je u krizi. Niti su Barca i Real pretjerano jaki vise kao nekad niti je ostatak lige bog zna sta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bukvalno. Izgleda trebam sam sebe lagati kao pojedini da je i Kovač radio dobar posao.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jun 2020, 19:39Mnogi ovdje ne shvataju bit foruma. Nije ovo Dzennet pa da je sve savrseno i da nema kritika.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Haman ako si navijac ne smijes kritikovati, mora biti bajno sve.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑27 jun 2020, 19:50Bukvalno. Izgleda trebam sam sebe lagati kao pojedini da je i Kovač radio dobar posao.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jun 2020, 19:39Mnogi ovdje ne shvataju bit foruma. Nije ovo Dzennet pa da je sve savrseno i da nema kritika.
Kritika je u redu ali se prema nekim igračima donosi sud prebrzo kao u slučaju Groetzke pa i Lucasa a što se tiče Mullera svi znamo da se on već odavno dokazao kao top klasa i s vremena na vrijeme dođe pad forme.Vidjeli smo po ko zna koji put šta znači Muller kad ufati formu.Oscilacija je imao i Alaba kako i neće pa tu je već 10 godina ali nikad nisam pomišljao da ga teba prodati.
Ja sam npr za teletabisa iz Brazila odmah rekao da će biti promašaj i da neće biti otkupljen.Ovdje su neki očekivali da će on biti taj koji će unijeti neku novu dimenziju u ekipu.
Ja sam npr za teletabisa iz Brazila odmah rekao da će biti promašaj i da neće biti otkupljen.Ovdje su neki očekivali da će on biti taj koji će unijeti neku novu dimenziju u ekipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sta odgovarate trolini, da ima moderacije davno bi bananu dobio.
- Centre forward
- Kontakt:
Lori ih utuši tamo pa Makaš navrati kod nas da se opusti.
Jooj kad bi se uzela i ta LP. Lewa deff Balon.
Jooj kad bi se uzela i ta LP. Lewa deff Balon.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj Rajaz navija za Farsu..nije mu lako ovih dana, treba ga shvatiti. Dodje, isprica se ovdje, odmah mu lakse bude.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne dirajte Rajaza ne diraju ni oni mene na Barcinom pdf-u teškoe bit navijač Barce sad, haj pređi malo za Bayu pa se opet vrati kad bude Barca našla novog Messija
-
Bundesliga
- Kontakt:
Oj babuke Riberya 
Zabi ga majstorski ko u najboljim danima....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Bundesliga
- Kontakt:
Klasa ostaje klasa. Trebao je izabrati bolji klub da ne igra s ovim mediokritetima i polovnjacima.