Ne znam o čemu pričaš
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moze dobiti samo obezbjedjenje da mu stoji ispred vrata da mu ne lupaju kao nekad komsije kad su mu kucali on bi platu covjek mu da prst on hoce ruku 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Zec se samo nasmijao.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ljozee, imal slika sa raftinga?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jel moze neko da mi postavi na avatar izabrao sam Subasica hvalaaa
Niko od njih haman nije citav dan bio na instagramu. To prepoznam po lajkovima na 1921 i zvanicnoj. Uzivaju puleni maksimalno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ali Jovanovic brat se dao u ofanzivu ko nikad prije sa lajkovima. I na zvanicnoj i na 1921 i na drugim stranicama sta izadje o nama, pojacanjima brat lajka. Valjda ce tu olovku uzeti u ruke uskoro.
I Seha bacio lajk na Luku i slike sa treninga
I Seha bacio lajk na Luku i slike sa treninga
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Volim drustvene mreze vise od zivota 
Momci nastavljaju dalje s treningom i aktivnostima, a ekipa je danas bila i na raftingu na Neretvi. Fotogalerija uskoro.
@irfo bit ce slika na zvanicnoj
@irfo bit ce slika na zvanicnoj
Braco je vec napisao da je u klubu od djetinjstva, a bio je kapiten u nekim situacijama. Kod vecine trenera je igrao po par minuta ili nikako i ni kod jednog nije dobio sansu, a mogao je i morao puno prije dobiti sansu jer smo gledali velike invalide ispred njega. Sutio je, radio, dobio pravu sansu i izborio se za prvu postavu. Bio je odlican, vrhunski stoper za nase lige i bojim se da xe to i ostati.
Zao mi je jer nije nastavio raditi na sebi, nije prihvatio priliku i nije bio strpljiv kao do sad. Neko je na zvanicnoj napisao kakvu to poruku saljemo svojim omladincima sa ovim odlaskom Keme i Vece. Ja mislim dq im je ovo odlicna poruka i da trebaju raditi na sebi svaki dan. Pustiti se nargila i ostalih modernih gluposti koje ih udaljavaju od dobre fizicke spreme i volje za treningom. Vas rok trajanja je 10-15 godina i tad ako se osigurate i u tom periodu sta uradite to je to od vas. Imat cete vremena za sve ostalo, al karijera ce vam brzo proci i lako propasti.
Sretno Kemi, sve najbolje mu zelim i aBd da u Realu jednog dana zaigra.
S raftinga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Dajte ako je u javnosti ili kad ce ugledati svjetlo dana? 
Molio bih da se pise o sportu i da se tema ne trola kojekakvim raftingom i slicnim stvarima.Hvala!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.