FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Atmosfera vrhunska. 
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- svrakino1921
- Kontakt:
puleni za život cijeli 

hahahaha moj robuste upravu si ti
Puleni se zadali vidim ja
Puleni se zadali vidim ja
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma Jamala je sam danas gajbu sjebao
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prvo da te ispravim, Kemo je dobio sansu i taman se ustalio u prvu ekipu kad je zaradio povredu na derbiju i ispao iz svih kombinacija. Onda se Bogi forsirao maksimalno a Kemo se zaboravio do dolaska Amara. Prava se poruka ovako poslala, ti sto tako pisu su oni koji su vazda za guranje nase djece a onda im prvu utakmicu psuju citavu familiju. Znaci ne mozes po svaku cijenu gurati svakog omladinca. Sto ti kazes, sine treniraj, mani se nargile i ne dizi se u nebesa jer ti je menadzer rekao da si Ramos.MrkiMedo je napisao/la: ↑27 jun 2020, 19:29Jako mi je zao sto Kemo nije dobio novi ugovor. Ne zbog Keme kao njega samog, moglo je to biti bilo koje drugo nase dijete nego zbog zadnjih par godina i svega sto je on prosao.
Braco je vec napisao da je u klubu od djetinjstva, a bio je kapiten u nekim situacijama. Kod vecine trenera je igrao po par minuta ili nikako i ni kod jednog nije dobio sansu, a mogao je i morao puno prije dobiti sansu jer smo gledali velike invalide ispred njega. Sutio je, radio, dobio pravu sansu i izborio se za prvu postavu. Bio je odlican, vrhunski stoper za nase lige i bojim se da xe to i ostati.
Zao mi je jer nije nastavio raditi na sebi, nije prihvatio priliku i nije bio strpljiv kao do sad. Neko je na zvanicnoj napisao kakvu to poruku saljemo svojim omladincima sa ovim odlaskom Keme i Vece. Ja mislim dq im je ovo odlicna poruka i da trebaju raditi na sebi svaki dan. Pustiti se nargila i ostalih modernih gluposti koje ih udaljavaju od dobre fizicke spreme i volje za treningom. Vas rok trajanja je 10-15 godina i tad ako se osigurate i u tom periodu sta uradite to je to od vas. Imat cete vremena za sve ostalo, al karijera ce vam brzo proci i lako propasti.
Sretno Kemi, sve najbolje mu zelim i aBd da u Realu jednog dana zaigra.
Ja mu popusim ko trijezan moze u Neretvu
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kako se ono Jamakova zena zove?
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 27 jun 2020, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bezveze je ta priča. Fakat.
@Irfo, je li ti frka da nam staviš anketu, u vezi prelaznog ili tima. Ako ima neko ideju, neka napiše.
@Irfo, je li ti frka da nam staviš anketu, u vezi prelaznog ili tima. Ako ima neko ideju, neka napiše.
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 27 jun 2020, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Puleni veceras noci provode po kaficima u Konjicu. Boga mi prelijep dan su imali. Generalno jedne od boljih priprema sto se tice stvari mimo fizickih priprema i toga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije se Bogi forsirao nego je on za Kemu, sto se tice kvaliteta Maldini. Cuj Osmankovic bio odlican i vrhunski stoper, sta se sve nece napisati..
Jedina dobra igracka karakteristika Osmankovica je skok igra uz njegovu srcanost. Igra nogom i sve ostalo jako tanko. I on i Sipovic jaki u skoku, srcani a ostalo bas slabo za neki veci domet.
Normalno je da navijaci imaju vecu emociju prema igracima koji su prosli kroz nas op ali treba biti objektivan kad se ocjenjuje kvalitet nekog igraca a ne da ga hvalimo zato sto je "nas", pa da zbog toga preuvelicavamo i od solidnog(za ove lige) pravimo nekog kao vrhunskog a on ni v od vrhunskog..
I Osmankovicu i Kjosevskom hvala za sve i sve najbolje u nastavku karijera..
Jedina dobra igracka karakteristika Osmankovica je skok igra uz njegovu srcanost. Igra nogom i sve ostalo jako tanko. I on i Sipovic jaki u skoku, srcani a ostalo bas slabo za neki veci domet.
Normalno je da navijaci imaju vecu emociju prema igracima koji su prosli kroz nas op ali treba biti objektivan kad se ocjenjuje kvalitet nekog igraca a ne da ga hvalimo zato sto je "nas", pa da zbog toga preuvelicavamo i od solidnog(za ove lige) pravimo nekog kao vrhunskog a on ni v od vrhunskog..
Brkooo je napisao/la: ↑27 jun 2020, 21:35Nije se Bogi forsirao nego je on za Kemu, sto se tice kvaliteta Maldini. Cuj Osmankovic bio odlican i vrhunski stoper, sta se sve nece napisati..![]()
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
“Posebno bih se zahvalio gospodinu Jasminu Badzaku sto nam je omogucio sve ovo”
Evo kaze Sinisa da u sklopu ovog hotela Badzak pravi 1-2 fudbalska terena znaci Konjic stalna baza uskoro. I Sinisa kaze da bi bilo dobro da postane to nasa baza za pripreme.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."