Al nas je tadasnja uprava nalozila s Brazilcimamiky_hz je napisao/la: ↑27 jun 2020, 22:32Razlog toga je sto kace video mimo youtuba tj na FB i 90% ljudi tu prvo vidi i otvori.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2020, 22:02Ma slab je kanal FK Sarajevo,jer eno onaj video s pocetka priprema,ima samo 1000 pregleda..
Klip sa Emersonom npr na youtubu na tom istom kanalu ima preko 2 miliona pregledaDa se i Cezar pojavio bilo bi i 5 do sad
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Ma meni se Emerson malo i svidio kako je igro. DA je doso u zdraviju sredinu mozda bi se i pokazo. A Cezar..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Emerson je imao finih nastupa,ne mozes reci da je bio fulafeniksptica je napisao/la: ↑27 jun 2020, 22:37Ma meni se Emerson malo i svidio kako je igro. DA je doso u zdraviju sredinu mozda bi se i pokazo. A Cezar..
Ali Cezar,katastrofa..Pa covjece ja ne znam kako je taj frajer zabio u 100 tekmi 101 gol
-
belosevic28
- Kontakt:
I meni ,Emerson je bas lopte znao igrat.Nego tad je sve bilo crno pa se i to "uklopilo".On tipa tad Jelu da je imao da ga zategne i spremi,i jos sa nekim da igra lopte kleli bi se mi u njega.Vidjelo se fkt na prvu da zna. Sto bi se reklo u losem trenutku je dosao.feniksptica je napisao/la: ↑27 jun 2020, 22:37Ma meni se Emerson malo i svidio kako je igro. DA je doso u zdraviju sredinu mozda bi se i pokazo. A Cezar..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa lako je uvaljat 101 kad igras protiv mijanmarskih skočimišaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2020, 22:40Emerson je imao finih nastupa,ne mozes reci da je bio fulafeniksptica je napisao/la: ↑27 jun 2020, 22:37Ma meni se Emerson malo i svidio kako je igro. DA je doso u zdraviju sredinu mozda bi se i pokazo. A Cezar..
Ali Cezar,katastrofa..Pa covjece ja ne znam kako je taj frajer zabio u 100 tekmi 101 gol
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Historicar
- Kontakt:
Iskreno, Cezar nije dobio, dvije lopte, kako treba, u onih par utakmica, koje je odigrao.Emerson je, uglavnom ulazio kao rezerva, a u sredini su tada, glavni igrači bili, Radovac i Rustemović.Ne ponovilo se, nikad.feniksptica je napisao/la: ↑27 jun 2020, 22:37Ma meni se Emerson malo i svidio kako je igro. DA je doso u zdraviju sredinu mozda bi se i pokazo. A Cezar..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemojte pričati, ni Cezar nije imao dovoljno vremena u takvom haosu i rasulu pod mutantom Ješićem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
MA kakav Cezar, posle nas covjek igro jos pola godine i presto igrat jednostavno. Ovaj barem igra, u Mijanmaru logicno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Historicar
- Kontakt:
Muka mi, kad se sjetim, koliko para je isplačeno, na raskide ugovora, sa Ješićem i njegovim stručnim štabom, zatim Stepanovim, Ikandeom, Alispahićem, Cezarom i Emersonom... Poslije Ješića, došao Hurtić, još gori trener, koji je na kraju, ispračen iz Sarajeva, sa kišobranom u glavu sa istoka, i nikad više od tada, nije radio kao trener.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:11Nemojte pričati, ni Cezar nije imao dovoljno vremena u takvom haosu i rasulu pod mutantom Ješićem.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To sa Ješićem su bile opasne mućke..Pricao mi covjek koji je tad radio u klubu,da su bukvalno dobili mail gdje je napisano da ce Jesic biti novi trener,bez ikakvog prava glasa i icega..Tad je atmosfera katastrofa bila,a najgore od svega je sto je onaj celavi majmun pola tima rastjerao,a doveo jos vece ublehe..Jos slag na tortu,Benko mu bio na klupi
**** mu pas mater,unazadio nas je 20 godina..Davno je to bilo,ali nikad necu zaboraviti tog majmuna..Ja sam htio onu tekmu kad smo izgubili od Slobode na Kosevu uletit na teren i zadavit ga.Onakvu sramotu nikad nisam vidio,ono je necuveno bilo
**** mu pas mater,unazadio nas je 20 godina..Davno je to bilo,ali nikad necu zaboraviti tog majmuna..Ja sam htio onu tekmu kad smo izgubili od Slobode na Kosevu uletit na teren i zadavit ga.Onakvu sramotu nikad nisam vidio,ono je necuveno bilo
Ljudi hajmo mali ne pretjerivati u hvaljenju one dvojice ublehaša. Oni u ekipama koje su osvojile kup, pa ligu i u ekipama koje su cinile ove dvije sezone ne bi mogli biti ni rezerve rezervama. Naravno da su onda imali priliku i igrali su kad je atmosfera u i oko kluba bila toksična i klub sa takvim budžetom je srozan na jako niske grane.
Jednostavno o njihovom talentu govori dovoljno što im je vrhunac fudbalske znanosti Mijanmar. Evropske ekipe iz češke, poljske, portugala, holandije koje skautiraju i pronadju igrace u africkim kampovima eto kao nisu mogli cuti i vidjeti za ta dva igrača. Da je stvarno bilo do loše atmosfere i igre prepoznao bi ih neko drugi i sebi doveo, ne bi se vratili u Mijanmar gdje su legende.
Jednostavno o njihovom talentu govori dovoljno što im je vrhunac fudbalske znanosti Mijanmar. Evropske ekipe iz češke, poljske, portugala, holandije koje skautiraju i pronadju igrace u africkim kampovima eto kao nisu mogli cuti i vidjeti za ta dva igrača. Da je stvarno bilo do loše atmosfere i igre prepoznao bi ih neko drugi i sebi doveo, ne bi se vratili u Mijanmar gdje su legende.
JURIŠ
Mijanmar je u Aziji.midzuka je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:42Ljudi hajmo mali ne pretjerivati u hvaljenju one dvojice ublehaša. Oni u ekipama koje su osvojile kup, pa ligu i u ekipama koje su cinile ove dvije sezone ne bi mogli biti ni rezerve rezervama. Naravno da su onda imali priliku i igrali su kad je atmosfera u i oko kluba bila toksična i klub sa takvim budžetom je srozan na jako niske grane.
ISTINA ZA VEDRANA!
Al mu ga šuknuLecler je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:03Mijanmar je u Aziji.midzuka je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:42Ljudi hajmo mali ne pretjerivati u hvaljenju one dvojice ublehaša. Oni u ekipama koje su osvojile kup, pa ligu i u ekipama koje su cinile ove dvije sezone ne bi mogli biti ni rezerve rezervama. Naravno da su onda imali priliku i igrali su kad je atmosfera u i oko kluba bila toksična i klub sa takvim budžetom je srozan na jako niske grane.
FKS
Ništa, javi se na neki skype call da ti ispricam o klimi u Mijanmaru. Znam da je u Aziji.Lecler je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:03Mijanmar je u Aziji.midzuka je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:42Ljudi hajmo mali ne pretjerivati u hvaljenju one dvojice ublehaša. Oni u ekipama koje su osvojile kup, pa ligu i u ekipama koje su cinile ove dvije sezone ne bi mogli biti ni rezerve rezervama. Naravno da su onda imali priliku i igrali su kad je atmosfera u i oko kluba bila toksična i klub sa takvim budžetom je srozan na jako niske grane.
Poenta spominjanja Afrike i kampova je bila da su klubovi iz navedenih zemalja i liga poznati po dovodjenju igraca koji cak ne igraju profesionalni fudbal u svojim zemljama, a onda naprave od njih velike zvijezde. Dakle želio sam reći da su stvarno toliko dobri igrači valjda bi ih u višegodišnjem igranju fudbala u prvoj ligi Mijanmara primjetio neki skaut i doveo u Europu.
JURIŠ
-
belosevic28
- Kontakt:
Aliii...ni Brazil odakle doticni dolaze nije u Africi... 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kako nije? Zar nije to ona zemlja gdje je bilo Svjetsko 2010. Poprilično sam siguran da je u Africi.belosevic28 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:25Aliii...ni Brazil odakle doticni dolaze nije u Africi...![]()
JURIŠ
-
belosevic28
- Kontakt:
Znam brate halali morao sammidzuka je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:16Ništa, javi se na neki skype call da ti ispricam o klimi u Mijanmaru. Znam da je u Aziji.Lecler je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:03Mijanmar je u Aziji.midzuka je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:42Ljudi hajmo mali ne pretjerivati u hvaljenju one dvojice ublehaša. Oni u ekipama koje su osvojile kup, pa ligu i u ekipama koje su cinile ove dvije sezone ne bi mogli biti ni rezerve rezervama. Naravno da su onda imali priliku i igrali su kad je atmosfera u i oko kluba bila toksična i klub sa takvim budžetom je srozan na jako niske grane.
Poenta spominjanja Afrike i kampova je bila da su klubovi iz navedenih zemalja i liga poznati po dovodjenju igraca koji cak ne igraju profesionalni fudbal u svojim zemljama, a onda naprave od njih velike zvijezde. Dakle želio sam reći da su stvarno toliko dobri igrači valjda bi ih u višegodišnjem igranju fudbala u prvoj ligi Mijanmara primjetio neki skaut i doveo u Europu.
ISTINA ZA VEDRANA!
- TheNorthFace
- Kontakt:
Emerson jeste bio solidan, ali, koliko se sjecam price, bas su neke basnoslovne pare.dobijali i on i Cezar i vjv je zato nogiran i Emerson
1946