Ovo je sjajna vijest. I naravno duboki naklon za gospodina Badzaka. Zeljovac od glave do pete.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sinisa se javno zahvaljuje potpredsjedniku Upravnog odbora, a rekose da igraci ne mogu doci do Uprave nikako plus nekoliko dana svi u istom hotelu. 
#zanimljivo
#zanimljivo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
::
A još je zanimljivije da su pojedinci ovde prije desetak dana tjerali sve redom samim tim i Jaska!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
“Pa mogu reći da je zaista sve na nivou. Ekipa je dobra, radi se o nizu dobrih igrača. Atmosfera je dobra, kako na terenu, tako i van njega, imamo dobre uslove ovdje u Konjicu i praktično se vidi da sam stigao u veliki klub na svakom koraku.“
Dio iz intervjua Jovicica
Ostatak intervjua procitajte na ** ne mogu da kopiram predugo je
Dio iz intervjua Jovicica
Ostatak intervjua procitajte na ** ne mogu da kopiram predugo je
Odron zesci dovodjenje Bekrica. Fuj sramota. Frajer nam titulu izbio jel vas ba stid. Sta vam je.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dosao covjek da zavrsi karijeru.... Nece igrati u startnih 11!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Treba zvanicna objaviti ili Uprava poslati neko pismo ili sta vec Ferencvarosu da im cestitaju titulu. Ljudi su se nas sjetili u martu red je uzvratiti.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ponosan sam sto sam dio ove forumske zajednice!
Samo da vam kazem da vas brat voli. Ovo jos nisam dozivio - ne udjem 6,7 sati na forum i propustim 10 stranica kvalitetnog štiva. Malo sam ga i mazno pa sam mozda previse emotivan.
A ovaj klip sa raftinga me je dodatno raskučio. Ovaj klip je najveca poruka svim navijacima naseg kluba. Preponosan sam, a vjerujem i znam da ce svaki od njih dati zadnji atom snage za ovaj klub. To je ekipa, to je sklad i harmonija. Na one rušitelje kluba se ne treba ni obazirati, nikada vise. 3 miša mekinjaša. Nebitni totalno. Zvanicna, igraci, navijaci i generalno javnost pokazuje svoje misljenje.
Sto se tice Keme i Vece, zao mi je ali tako je kako je. Mozda se ne treba vracati na ruzno, vec uzeti u obzir sve godine koje su dali ovom klubu a i klub njima, izgrliti se i pozeliti našoj djeci sreću u karijeri. Kemo, Amar ti je prilikom dao drugi zivot, sprao ljagu sa tvog imena sto su ti neznalice dali, tipa trafika itd. Veca hvala i tebi prijatelju moj iz srednje, da doguras do Reala. Slomise ti ledja šmekeri, ali prava raja znaju istinu. Hvala momci i sretno dalje.
Samo da vam kazem da vas brat voli. Ovo jos nisam dozivio - ne udjem 6,7 sati na forum i propustim 10 stranica kvalitetnog štiva. Malo sam ga i mazno pa sam mozda previse emotivan.
A ovaj klip sa raftinga me je dodatno raskučio. Ovaj klip je najveca poruka svim navijacima naseg kluba. Preponosan sam, a vjerujem i znam da ce svaki od njih dati zadnji atom snage za ovaj klub. To je ekipa, to je sklad i harmonija. Na one rušitelje kluba se ne treba ni obazirati, nikada vise. 3 miša mekinjaša. Nebitni totalno. Zvanicna, igraci, navijaci i generalno javnost pokazuje svoje misljenje.
Sto se tice Keme i Vece, zao mi je ali tako je kako je. Mozda se ne treba vracati na ruzno, vec uzeti u obzir sve godine koje su dali ovom klubu a i klub njima, izgrliti se i pozeliti našoj djeci sreću u karijeri. Kemo, Amar ti je prilikom dao drugi zivot, sprao ljagu sa tvog imena sto su ti neznalice dali, tipa trafika itd. Veca hvala i tebi prijatelju moj iz srednje, da doguras do Reala. Slomise ti ledja šmekeri, ali prava raja znaju istinu. Hvala momci i sretno dalje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nadam se da mi je pulen bezbjedno prosao na raftingu. Za njega je i plicak opasnost s obzirom na visinu.
Vidim na video fino zapjevao.
Vidim na video fino zapjevao.
Hajde skontajte kako, pa cu stavit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma mislim sa merakom zapjevao.
Sreca samo sto nije sam pjevao vec mu se glas stopio sa ostalim.
Prijedlog:"na kojoj poziciji je neophodno pojacanje?
Opcije :1)golman,2)krilo,3)napadac itd
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
A fakat kao sto kazete od raje vako sto navija niko ne spominje ni Amara ni kamate nekakve ni Bekrica da pljuju niti nekakve negative. I ako spomenu Bekrica npr kazu ma sta ce Bekric on njegovo je davno proslo ne moze potrcati itd zdrava kritika. Tamo mu psuju majku rodjenu itd a moderatori naravno aminuju. Imas tamo njih jedno 4 5 kolovodja i jedno 10tak koji su se primili ma njihove bolesne ideje a ne znaju ni oninsto, i to je to. Sreca pa iz dana u dan postaju sve vise nebitni. Zamisli nakon ovog klipa kako skupa pjevaju Grbavicu u kanjonu tamo nekom "navijacu" puca cir. Samo ovaj klip im je uzeo par godina zivota.
Igraci i uprava samo naprijed!
Igraci i uprava samo naprijed!
I da, Bekricu povedi nas 
Ovaj klip i pjevanje Grbavice je pravi poziv za obnovu clanskih i uclanjenje onih koji jos uvijek nisu. Podrska jaca nego ikad
Ali, kad na kraju pocese puleni da skandiraju “Mi smo Zeljini, Zeljo je nas” 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mene je ovaj klip od danas pogodio pravo. U herciku bas.
Prelijepo je ovo gledati i slusati.
Zna li neko ko je pulen koji veslom dva puta udari od vodu? Pravi meraklija
Prelijepo je ovo gledati i slusati.
Zna li neko ko je pulen koji veslom dva puta udari od vodu? Pravi meraklija
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Joj Mrki udjem na onaj forum pa jel realno ono braca?
To cemo saznati kad objave sutra slike pa uporedis po odjeci 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.