RK Čelik

rob do bagro
Kontakt:

Re: RK Celik

Post Postao/la rob do bagro » 25 apr 2009, 18:09

za tvoju informaciju dvorana prima 8.200 sa montaznim tribinama i nemoj mi molim te pricat otkud nas 5000 sinoc imas clanak pa vidi koliko je bilo gledalaca, mi pratimo i rukomet i fudbal i kosarku i zato tisu misu,evo ti starnica pa pogledaj i ostale tribine
http://www.dzonlic.com
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 apr 2009, 19:09

Ja sam mislio da prima 5000, super onda. Drago mi je da ste dobili dvoranu. Prelijepo izgleda stvarno.
Jedva cekam da repka igra u njoj ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 apr 2009, 19:11

RK Gradacac je napisao/la:
Pasha je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Kako to celikovci, malo grupa sjever malo grupa jug... Pa nesto vas nece ta premijer liga nikako :mrgreen:
Dzaba guranje od saveza, opet i ako udjete bicete nasa redovna musterija, kao i uvijek do sada :)
pa ne odlucuje Celik u kojoj ce grupi igrati nego ljudi iz saveza, odnosno koliko klubova bi trebalo da igra, a posto je Zenica na sredini drzave prebacuju je iz grupe u grupu. ;)

a za ovo drugo vidjet cemo, ipak je Celik ove godine glat dobio i Krivaju, a sigurno cemo se jos pojacati. 8-)
Nemoj meni prosipat te supljake svega ti ;)
Upoznat sam ja vrlo dobro sa tim...

Rz88 kako to ludi za sportom, pa gdje ste do sad bili :D
Hajde daj slike cijele dvorane pa da se uvjerimo da je 5000. Koliko znam toliki je kapacitet, a na ovoj tribini gdje su robijasi pola tribine je prazno. A druga uopste nije prikazana....
sta je suplja?
to sto je Celik igrao prosle sezone u juznoj skupini, a ove u sjevernoj Celik nema nista sa tim nego broj ekipa.
ove bi Celik usao u PL iz bilo koje grupe, jer je sastavio ekipu i nema ekipe u drugom rangu koji je mogao parirati!

i ako mislis podgrebavati idi na temu RK Gradacac, pa tamo prosipaj ti tu tvoju suplju, a u slobodno vrijeme vozaj trokolicu. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 apr 2009, 19:14

Ok izvini drug, ja sam iznio svoje misljenje al uredu ako nije tako ok onda.
Nema razloga za vrijedjanje...
010 ISN'T JUST A CODE

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 28 apr 2009, 20:20

Pasha je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Kako to celikovci, malo grupa sjever malo grupa jug... Pa nesto vas nece ta premijer liga nikako :mrgreen:
Dzaba guranje od saveza, opet i ako udjete bicete nasa redovna musterija, kao i uvijek do sada :)
pa ne odlucuje Celik u kojoj ce grupi igrati nego ljudi iz saveza, odnosno koliko klubova bi trebalo da igra, a posto je Zenica na sredini drzave prebacuju je iz grupe u grupu. ;)

a za ovo drugo vidjet cemo, ipak je Celik ove godine glat dobio i Krivaju, a sigurno cemo se jos pojacati. 8-)
Nemoj meni prosipat te supljake svega ti ;)
Upoznat sam ja vrlo dobro sa tim...

Rz88 kako to ludi za sportom, pa gdje ste do sad bili :D
Hajde daj slike cijele dvorane pa da se uvjerimo da je 5000. Koliko znam toliki je kapacitet, a na ovoj tribini gdje su robijasi pola tribine je prazno. A druga uopste nije prikazana....

Kapacitet dvorane je 6 hiljada jos kad se izvuku pomocne tribine oko 8000 hiljada...na tribini gdje su Robijasi bili bilo je jedno 1000-2000 ...i jos zapad sto je bio ....bilo je 5000 ...dodji u Ze uvjerit ce se :D
A C A B !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 apr 2009, 20:35

Sasvim sam siguran da ce RK Celik sada postati respektabilan klub. Imaju sve preduslove za to, a cini mi se da ce i novcano moci parirati ostalim klubovima.

Sto se tice RK Gradacac, de ne provociraj ljude. Celik ce na jednoj tekmi imati navijaca kao vi u jednoj cijeloj polusezoni. Ovakve klubove treba gurati od strane saveza, jer ce se ljudi maksimalno posvetiti svom poslu, a pune dvorane su nam uvijek potrebne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 apr 2009, 22:36

Smiješne su neke izjave pojedinaca, neću da imenujem nikoga.

Čelik ima još 2 gostujuće i dvije domaće utakmice. Za domaće se ne bojim toliko jer dobijamo uz Allahovu pomoć 100%, a za gostovanja sam također siguran u pobjedu osim ako sudije ne odrade svoje.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 29 apr 2009, 12:51

Virtu4l je napisao/la:Sasvim sam siguran da ce RK Celik sada postati respektabilan klub. Imaju sve preduslove za to, a cini mi se da ce i novcano moci parirati ostalim klubovima.

Sto se tice RK Gradacac, de ne provociraj ljude. Celik ce na jednoj tekmi imati navijaca kao vi u jednoj cijeloj polusezoni. Ovakve klubove treba gurati od strane saveza, jer ce se ljudi maksimalno posvetiti svom poslu, a pune dvorane su nam uvijek potrebne.
Pa rekao sam da je uredu, mislio sam da je kapacitet 5000, ljudski je grijesiti sta se palite odma..

Sto se tice ovoga oko nas i vas, i pomoci saveza... Pa i ptice na grani znaju da veci gradovi imaju veci lobij a samim tim i vecu podsku saveza (u svim sportovima). Mijenjanje lige, sjever-jug je ociti primjer vaseg uticaja, stoga nemoj da se bojis bicete vi respektabilan klub ;)

Sto se tice Gradacca, to je mala sredina i rukomet je sada sport koji je slabije gledan zbog fudbalskog kluba koji je takodje u PL. Na utakmicama RK Gradacca sada bude izmedju 500 i 1000 gledalaca. Kapacitet dvorane je nesto ispod 1000 sjedecih mjesta, mada je znalo biti i 2000 u dvorani sigurno... Pa s toga poredit Zenicu i Gradacac mogu samo djeca. A koliko vidim ovdje na forumu su sama djeca, pa nije ni cudo sto se pecate na moje komentare.
Zenica je grad od preko 100.000 stanovnika, dok Gradacac ima nekih 20.000 (bez sela). Zenica je sjediste ZE-DO kantona a Gradacac "slijepo crijevo" u Tuzlanskom kantonu.

I nemoj vise moje ime spominjat ako nemas nesto pametno za reci, jer komentar tipa mi ovo vi ono.. to ostavi za prepucavanja sa djecom u razredu. I ne brini se, pogurat ce savez klub kao sto je Celik ;)

Zelim vam sretan i uspjesan boravak u PL-u.
010 ISN'T JUST A CODE

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 apr 2009, 23:24

Izgradnja ove dvorane je još jedan motiv igračima RK Čelik da što bolje igraju. Nema veze u kojoj grupi igraju. Važno je da su ponovo oni stari i da sada imaju još veći broj navijača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 apr 2009, 23:32

Legendo moja, ja ti nemam nista sa Celikom, niti sam iz Zenice. Ja sam iz Gorazda (trenutno u Sa.), a o Gorazdanskom rukometu je suvisno pricati, zato nemoj pocinjati. Jednostavno mi je lijepo vidjeti da neko ide prema naprijed, a Celik cini upravo to, postaje osvjezenje za nas rukomet i donosi nam jos jednu prepunu dvoranu. Zar to nije za respekt? Kakvo lobiranje od saveza? Hoces da kazes da nisu najbolji u drugoj ligi? Vjeruj mi da grijesis.

Pogresno si nastupio, poceo si ujedati i vrijedjati i sad nas pravis krivcima i jos nas nazivas djecom!??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zivinice rkk
Kontakt:

Post Postao/la zivinice rkk » 29 apr 2009, 23:42

sve cestitke RK CELIK i nadam se da ce biti respektabilna ekipa u premier ligi a ne kao ranije..........Dobro je ovo za premier ligu, trebaju nam ovakvi klubovi i Robijasi ocekujemo vas sledece godine u Zivinicama.........p.s....SIDIKU OMEROVICU (bivsem golmanu RK KONJUH) sve najbolje....I napomena da je RK KONJUH 2 pobijedio RK celik u prvom dijelu prvenstva ali su nam oduzeti bodovi, al nema veze to pokazuje da jedini imamo 2 ekipe u BIH....SRETNO RK CELIK I SVE CESTITKE.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2009, 00:37

Po nekim komentarima ispada da je Arena napravljena samo u inat radi nekih drugih ekipa....

Nema veze okrečemo novu akoBogda bolju historiju RK ČELIKA :roll:

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 30 apr 2009, 00:39

klip s te utakmice.... ;)

Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 apr 2009, 01:07

STRAŠAN VIDEO....

Odlično urađen video, naravno navijanje na visokoj razini.Naježio sam se sav dok sam ovo gledao.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 30 apr 2009, 13:52

Virtu4l je napisao/la:Legendo moja, ja ti nemam nista sa Celikom, niti sam iz Zenice. Ja sam iz Gorazda (trenutno u Sa.), a o Gorazdanskom rukometu je suvisno pricati, zato nemoj pocinjati. Jednostavno mi je lijepo vidjeti da neko ide prema naprijed, a Celik cini upravo to, postaje osvjezenje za nas rukomet i donosi nam jos jednu prepunu dvoranu. Zar to nije za respekt? Kakvo lobiranje od saveza? Hoces da kazes da nisu najbolji u drugoj ligi? Vjeruj mi da grijesis.

Pogresno si nastupio, poceo si ujedati i vrijedjati i sad nas pravis krivcima i jos nas nazivas djecom!??
Sta je tebi covjece, nisam ti se obratio uopste kamoli da sam te vrijedjao?!
Ne znam sta se ti javljas onda kao advokat, neka ljudi pricaju za sebe tebe niko nista nije pitao. Sto se tice dvorane, ona ce biti puna samo ako bude reprezentacija igrala u njoj... i to ne u svakoj utakmici.

Drago mi je za Zenicu da dobijaju premijer ligasa u rukometu, svakako da to zasluzuju. Zenicka regija se mozda i najbrze razvija ekonomski, a vjerovatno ce i sportski rezultati to pratit...
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 30 apr 2009, 13:56

Roterdam je napisao/la:klip s te utakmice.... ;)

Dobro izgleda samo gdje je ton?
010 ISN'T JUST A CODE

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 30 apr 2009, 14:19

Roterdam je napisao/la:klip s te utakmice.... ;)

Dobro izgleda samo gdje je ton?
ima ton....pogledaj do kraja.... ;)
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 30 apr 2009, 14:28

Nema tona druze pogledao sam do kraja :|
010 ISN'T JUST A CODE

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 apr 2009, 14:33

RK Gradacac je napisao/la:Nema tona druze pogledao sam do kraja :|

Jesul tebi zvucnici ukljuceni ..ili ...si pritisnuo MUTE hehe ....pogledaj malo bolje :D :D :D
A C A B !

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 30 apr 2009, 14:35

Ne znam stvarno, svi drugi klipovi na youtube rade normalno samo taj nema tona... svasta.
010 ISN'T JUST A CODE

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.