Kako nije? Zar nije to ona zemlja gdje je bilo Svjetsko 2010. Poprilično sam siguran da je u Africi.belosevic28 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:25Aliii...ni Brazil odakle doticni dolaze nije u Africi...![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JURIŠ
-
belosevic28
- Kontakt:
Znam brate halali morao sammidzuka je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:16Ništa, javi se na neki skype call da ti ispricam o klimi u Mijanmaru. Znam da je u Aziji.Lecler je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:03Mijanmar je u Aziji.midzuka je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:42Ljudi hajmo mali ne pretjerivati u hvaljenju one dvojice ublehaša. Oni u ekipama koje su osvojile kup, pa ligu i u ekipama koje su cinile ove dvije sezone ne bi mogli biti ni rezerve rezervama. Naravno da su onda imali priliku i igrali su kad je atmosfera u i oko kluba bila toksična i klub sa takvim budžetom je srozan na jako niske grane.
Jednostavno o njihovom talentu govori dovoljno što im je vrhunac fudbalske znanosti Mijanmar. Evropske ekipe iz češke, poljske, portugala, holandije koje skautiraju i pronadju igrace u africkim kampovima eto kao nisu mogli cuti i vidjeti za ta dva igrača. Da je stvarno bilo do loše atmosfere i igre prepoznao bi ih neko drugi i sebi doveo, ne bi se vratili u Mijanmar gdje su legende.
Poenta spominjanja Afrike i kampova je bila da su klubovi iz navedenih zemalja i liga poznati po dovodjenju igraca koji cak ne igraju profesionalni fudbal u svojim zemljama, a onda naprave od njih velike zvijezde. Dakle želio sam reći da su stvarno toliko dobri igrači valjda bi ih u višegodišnjem igranju fudbala u prvoj ligi Mijanmara primjetio neki skaut i doveo u Europu.
ISTINA ZA VEDRANA!
- TheNorthFace
- Kontakt:
Emerson jeste bio solidan, ali, koliko se sjecam price, bas su neke basnoslovne pare.dobijali i on i Cezar i vjv je zato nogiran i Emerson
1946
U Aziji je Burma 
Jesic je dosao u klub da se izvuku pare, jer u to vrijeme mislim da je Ibrakovic bio duzan velike pare nekim agentima. Jedini nacin je bio da preko Sarajeva se to rijesi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:33To sa Ješićem su bile opasne mućke..Pricao mi covjek koji je tad radio u klubu,da su bukvalno dobili mail gdje je napisano da ce Jesic biti novi trener,bez ikakvog prava glasa i icega..Tad je atmosfera katastrofa bila,a najgore od svega je sto je onaj celavi majmun pola tima rastjerao,a doveo jos vece ublehe..Jos slag na tortu,Benko mu bio na klupi
**** mu pas mater,unazadio nas je 20 godina..Davno je to bilo,ali nikad necu zaboraviti tog majmuna..Ja sam htio onu tekmu kad smo izgubili od Slobode na Kosevu uletit na teren i zadavit ga.Onakvu sramotu nikad nisam vidio,ono je necuveno bilo
Koliko sam cuo bukvalno je bila glava u pitanju.
E sad, nisam bio tu i iz prve ruke vidio i cuo al tako nekako je bilo.
-
belosevic28
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pitaj Boga sta se tad muckalo..Zip je napisao/la: ↑28 jun 2020, 00:54Jesic je dosao u klub da se izvuku pare, jer u to vrijeme mislim da je Ibrakovic bio duzan velike pare nekim agentima. Jedini nacin je bio da preko Sarajeva se to rijesi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jun 2020, 23:33To sa Ješićem su bile opasne mućke..Pricao mi covjek koji je tad radio u klubu,da su bukvalno dobili mail gdje je napisano da ce Jesic biti novi trener,bez ikakvog prava glasa i icega..Tad je atmosfera katastrofa bila,a najgore od svega je sto je onaj celavi majmun pola tima rastjerao,a doveo jos vece ublehe..Jos slag na tortu,Benko mu bio na klupi
**** mu pas mater,unazadio nas je 20 godina..Davno je to bilo,ali nikad necu zaboraviti tog majmuna..Ja sam htio onu tekmu kad smo izgubili od Slobode na Kosevu uletit na teren i zadavit ga.Onakvu sramotu nikad nisam vidio,ono je necuveno bilo
Koliko sam cuo bukvalno je bila glava u pitanju.
E sad, nisam bio tu i iz prve ruke vidio i cuo al tako nekako je bilo.
Kako je dobro kad su nam najgore brige hocemo li imati dobar youtube kanal,i srkletimo se kad se sjetimo proslosti
Inace,jedna zanimljiva cinjenica o Ivanu Jukicu je ta,da nedavno je Borrusia Mönchenglädbach poslala ponudu Koroni za njega..Ja sam se sokirao tom cinjenicom
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Historicar
- Kontakt:
Bilo je dosta muljaža i kriminala u klubu, u toj sezoni 2015/2016. Sve je krenulo naopako, sredinom augusta, 2015 godine, onim kriminalnim transferom Gojka Cimirota u Paok, kada je javnosti predstavljeno, da je klub uzeo 1.300.000 eura, a u stvarnosti, na račun kluba, nije leglo, ni 100.000 eura.Ima, na fokus ba, dobar tekst iz aprila 2018, gdje neki skaut, Aleksander Petrović Čatana, priča o kriminalu, u tom transferu Cimirota, te direktno kao saučesnike, optužuje Dinu Selimovića i Abdulaha Ibrakovića, te Miroslava Stevića i par menadžera iz Srbije, koji godinama muljaju u Partizanu i srpskom fudbalu.Čak je u tužilaštvu Kantona Sarajevo, otvoren predmet, koji se bavi tim transferom Cimirota.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 28 jun 2020, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
https://sport.ske.ba/mladi-reprezentati ... -karijere/GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:05Inace,jedna zanimljiva cinjenica o Ivanu Jukicu je ta,da nedavno je Borrusia Mönchenglädbach poslala ponudu Koroni za njega..Ja sam se sokirao tom cinjenicom
JURIŠ
-
belosevic28
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:14Bilo je dosta muljaža i kriminala u klubu, u toj sezoni 2015/2016. Sve je krenulo naopako, sredinom augusta, 2015 godine, onim kriminalnim transferom Gojka Cimirota u Paok, kada je javnosti predstavljeno, da je klub uzeo 1.300.000 eura, a u stvarnosti, na račun kluba, nije leglo, ni 100.000 eura.Ima, na fokus ba, dobar tekst iz aprila 2018, gdje neki skaut, Aleksander Petrović Čatana, priča o kriminalu, u tom transferu Cimirota, te direktno kao saučesnike, optužuje Dinu Selimovića i Abdulaha Ibrakovića, te Miroslava Stevića i par menadžera iz Srbije, koji godinama muljaju u Partizanu i srpskom fudbalu.Čak je u tužilaštvu Kantona Sarajevo, otvoren predmet, koji se bavi tom transferom Cimirota.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Nesmijete babuku zapostavljati
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Orangina85
- Kontakt:
Ispitan je taj i ispostavilo se da je slagao skoro sve, ustvari je trazio od kluba postotak jer je posredovao tom tranaferu iako ga niko u paok-u ni Sarajevu nije znao. Vjerovatno neki nesredjeni racuni sa Gojkovim menadzerom. Istina je da Sarajevo nije dobilo 1.3 miliona koliki je bio transfer ali se to znalo jer se pricalo da klub nije drzao njegov ugovor vec je njegova agencija imala jak procenat a cini mi se da je i Leotar imao nesto pa je klub njih isplatio da bi imao vecinu i odlucivao o transferu.Historicar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:14Bilo je dosta muljaža i kriminala u klubu, u toj sezoni 2015/2016. Sve je krenulo naopako, sredinom augusta, 2015 godine, onim kriminalnim transferom Gojka Cimirota u Paok, kada je javnosti predstavljeno, da je klub uzeo 1.300.000 eura, a u stvarnosti, na račun kluba, nije leglo, ni 100.000 eura.Ima, na fokus ba, dobar tekst iz aprila 2018, gdje neki skaut, Aleksander Petrović Čatana, priča o kriminalu, u tom transferu Cimirota, te direktno kao saučesnike, optužuje Dinu Selimovića i Abdulaha Ibrakovića, te Miroslava Stevića i par menadžera iz Srbije, koji godinama muljaju u Partizanu i srpskom fudbalu.Čak je u tužilaštvu Kantona Sarajevo, otvoren predmet, koji se bavi tim transferom Cimirota.
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
A Nihada Alibegovića ko yebe?ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 02:10Nesmijete babuku zapostavljati
Strumfe nas, to nije tacno, optuzbe moze iznijeti svako, kao npr. sisoje, ali dokazat izmisljotinu bas nije jednostavno, predmet nije otvoren nikada, niti postoji....Cimirot igra najnormalnije, menadzeri mu rade, Ibrakovic, Dino i svi dakle "upetljani" najnormalnije rade svoje poslove.....Historicar je napisao/la: ↑28 jun 2020, 01:14Bilo je dosta muljaža i kriminala u klubu, u toj sezoni 2015/2016. Sve je krenulo naopako, sredinom augusta, 2015 godine, onim kriminalnim transferom Gojka Cimirota u Paok, kada je javnosti predstavljeno, da je klub uzeo 1.300.000 eura, a u stvarnosti, na račun kluba, nije leglo, ni 100.000 eura.Ima, na fokus ba, dobar tekst iz aprila 2018, gdje neki skaut, Aleksander Petrović Čatana, priča o kriminalu, u tom transferu Cimirota, te direktno kao saučesnike, optužuje Dinu Selimovića i Abdulaha Ibrakovića, te Miroslava Stevića i par menadžera iz Srbije, koji godinama muljaju u Partizanu i srpskom fudbalu.Čak je u tužilaštvu Kantona Sarajevo, otvoren predmet, koji se bavi tim transferom Cimirota.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.