feniksptica je napisao/la: ↑27 jun 2020, 22:08
Kako ovaj Stevanovic prodaje neke price navijacima Zelje, i price i neku borbenost i ljubav, a kvalitetom tesko za prvih 7-8 ekipa lige. Uhljebio se ko politicari.
Nije moguce objasniti taj fenomen. Generalno svi u BiH, padamo na slatkorjecivost. Tako je bilo kod nas sa npr. Slavkom, te kartoteka, te nemacka medicina, te nemacke pripreme trcanje po tribinama, te ostajanje na stadionu po citav dan i noc itd.
Ja ti garantujem, Sinisa da je Brazilac kacili bi zastave Brazila po tribinama. Jednostavo to dizanje losih stranaca mi nikad nece biti jasno.
Kad je dosao 2015-te, na njegovoj poziciji smo imali Memiju. Nije ni Memija sad bio neka ekstra klasa, kvalitet bara bara ali je Memija bio mladji, mladi reprezentativac, mogao se prodati za mnogo veci novac itd i onda forsirali Sinisu a Memiju vozali sa pozicije na poziciju i sjebali ga maksimalno.
Jedino kad je Sinisa odigrao koliko-toliko dobro je period kad je njegov prezimenjak bio u klubu. Tad je Miroslav igrao za dvojcu, i u napadu obavljao svoj zadatak i vracao se u odbranu.
Sinisa je igrac koji je odigrao skoro 120 utakmica a ne znam da li se 10 utakmica moze izdvojiti gdje je bio odlican i onda imas ljude koji ga brane, podrzavaju, dizu u nebesa itd, nevjerovatno ali istinito..