Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najljuća gitara u biznisu.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Shvati ovih s rastom 

Dane sam provodio skidajući njegove stvari...lik je ubica
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma jasta sam brate..nekad sam vjezbo po 8h dnevno.
Jesam metalac al moras se upgradovat

Imo sam neki album al ne znam gdje mi je, Marcus Miller, Stanley.Clarke i Victor Wooten, ubise hljeb u bassovima
Evo jedna live:
Memento Mori...
Memento Mori...
Sigurno da moraš.
Da, to su trojica najboljih slep basista na planeti, ali Beat it od Jacksona i nije tako zahtjevna na basu.
Blast je već druga priča, to je jeb'eni jazz funk/jazz fusion sa mnoštvom različitih tehnika i ostalih zajebancija. Neću ni da pokušavam

@Rajaz, jel i ti sviras najbolji instrument na planeti
?
Ma na Beat it sam naletio na prvu od njih na Youtube. Ja sviram bass od 1997, prvo sam trzalicom sviro, jbg ko metalci, koristio procesor, onda sam lagano presao na prste i eto. U bendu ne slappam, nemam potrebe vec samo kad sam vjezbam mada vise harmoniju ganjam i skale radi uha i vjezbe prstiju.

Ma na Beat it sam naletio na prvu od njih na Youtube. Ja sviram bass od 1997, prvo sam trzalicom sviro, jbg ko metalci, koristio procesor, onda sam lagano presao na prste i eto. U bendu ne slappam, nemam potrebe vec samo kad sam vjezbam mada vise harmoniju ganjam i skale radi uha i vjezbe prstiju.
Memento Mori...
Memento Mori...
Tandrčem malo, ništa ozbiljnoSage je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:44@Rajaz, jel i ti sviras najbolji instrument na planeti?

Ti si već old school, vjerujem da možeš svašta nešto skinuti. Geddy Lee, Tony Levin, Les Claypool, Flea i tako to

Harmonija, skale i permutacije i jesu najvažnije. Slep je već druga stvar, ili jesi ili nisi

Ovo je sve
Što bi rekle stare žene Jako je dobar...Rajaz je napisao/la: ↑28 jun 2020, 16:52Tandrčem malo, ništa ozbiljnoSage je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:44@Rajaz, jel i ti sviras najbolji instrument na planeti?
Ma na Beat it sam naletio na prvu od njih na Youtube. Ja sviram bass od 1997, prvo sam trzalicom sviro, jbg ko metalci, koristio procesor, onda sam lagano presao na prste i eto. U bendu ne slappam, nemam potrebe vec samo kad sam vjezbam mada vise harmoniju ganjam i skale radi uha i vjezbe prstiju.![]()
Ti si već old school, vjerujem da možeš svašta nešto skinuti. Geddy Lee, Tony Levin, Les Claypool, Flea i tako to![]()
Harmonija, skale i permutacije i jesu najvažnije. Slep je već druga stvar, ili jesi ili nisi![]()
Ovo je sve
Kakvu opremu imas?
Evo moje:

Sad sam u momentu skidanja Metallicinog And Justice for All-a....
Prosli su bili Peppersi
Memento Mori...
Memento Mori...
Brate to je vrhunska oprema, ja sviram na gitarskom Hohner pojačalu koje je usput staro i sjebano
Jel to Ibanez ?
Ovo je moj

Jel to Ibanez ?
Ovo je moj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.