FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ako nije defanzivni vezni destruktivac, ni slucajno. Nisam gledao puno Tottenham pa ne znam
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nema nista od tih "snova". Setien ostaje do iduce sezone kada ce akoBogda Xavi ga nasljedit poslije pobjede Fonta. Ako ovi krimosi ne namjeste pobjedu Bartomeu ili Rosellu.
@igrajlopte 🐦
Sjedio je i Pogba, i KdB i slicni pa sta. Jozo ga ne mirise jer je imao problema s trkom.let3 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 13:44Ne zna niko (pa ni ti) kakv je igrac, pošto lik i ne igrakod Joze na kraju klupe... samo znate po forumima ga predstavljati kao neku igracinu
![]()
Ali Barceloni svakako ne treba pored toliko slicnih veznjaka.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja vjerujem da ce se Pep vratiti ili Xavi ali tek kada Bartomeu ode u to sam 1000% siguran
Brko iz druge galaksije!
Najveci pritisak na Barcelonu je sto su podigli ljestvicu tako visoko da je to kompleks ne samo nasim igracima nego i igracima drugih klubova.
Poredjenja radi Liverpool je demolirao Barcu osvojio LP a spominje li iko taj tim kao najbolji svih vremena ? Ne.
Problem trenutne Barce su godine i statusi iz proslosti.
Kada se gleda Semedo ili Roberto ocekuje se Dani Alves iz prajma, kada se gleda Arthur ili Rakitic ocekuju se Xavi i Iniesta i sl.
Sada da se neko vrati i procita postove o ovim igracima u zadnjim sezonama u Barci sve bi bilo JASNO.
Dani Alves je bio Brazilski klaun koji je prosjecan bek.
Xavi je bio amater za klupe kojem treba dati zadnji 10 min da uspori igru.
Iniesta je bio istroseni starac koji je izgubio magiju.
Itd itd .....
Zato kada vidim da ljudi POZIVAJU Rafinju i Denisa nazad mrak mi na oci padne kako su kratke pameti. Staklenog Rafinju i nedorecenog Suareza.
Glavni problem Barcelone je nedostatak gladi i konkurencije.
I naravno ne treba napominjati da se svi protiv Barce nabiju u 16m i onda ne moze da dodje do izrazaja ni Dembele ni Grizman ( igraci prostora ), ne moze da dodje do izrazaja ni Arthur koji ima genijalan zadnji pas ali nema kome ga uputiti jer NEMA prostora. Messi se nabije u sredinu ko qrac kakav i onda uzme i ono malo prostora sto ima. Suarez se ukopa i dobijes ovakvu Barcu.
Sve u svemu dok ne odu : Suarez, Grizman, Messi, Rakitic, Vidal, Busquets, Pique, Umtiti i jos par njih bice ovakva slika i prilika.
Od tima koji je kreirao 20+ prilika po utakmici na jucerasnje dvije ...... sve receno.
Poredjenja radi Liverpool je demolirao Barcu osvojio LP a spominje li iko taj tim kao najbolji svih vremena ? Ne.
Problem trenutne Barce su godine i statusi iz proslosti.
Kada se gleda Semedo ili Roberto ocekuje se Dani Alves iz prajma, kada se gleda Arthur ili Rakitic ocekuju se Xavi i Iniesta i sl.
Sada da se neko vrati i procita postove o ovim igracima u zadnjim sezonama u Barci sve bi bilo JASNO.
Dani Alves je bio Brazilski klaun koji je prosjecan bek.
Xavi je bio amater za klupe kojem treba dati zadnji 10 min da uspori igru.
Iniesta je bio istroseni starac koji je izgubio magiju.
Itd itd .....
Zato kada vidim da ljudi POZIVAJU Rafinju i Denisa nazad mrak mi na oci padne kako su kratke pameti. Staklenog Rafinju i nedorecenog Suareza.
Glavni problem Barcelone je nedostatak gladi i konkurencije.
I naravno ne treba napominjati da se svi protiv Barce nabiju u 16m i onda ne moze da dodje do izrazaja ni Dembele ni Grizman ( igraci prostora ), ne moze da dodje do izrazaja ni Arthur koji ima genijalan zadnji pas ali nema kome ga uputiti jer NEMA prostora. Messi se nabije u sredinu ko qrac kakav i onda uzme i ono malo prostora sto ima. Suarez se ukopa i dobijes ovakvu Barcu.
Sve u svemu dok ne odu : Suarez, Grizman, Messi, Rakitic, Vidal, Busquets, Pique, Umtiti i jos par njih bice ovakva slika i prilika.
Od tima koji je kreirao 20+ prilika po utakmici na jucerasnje dvije ...... sve receno.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
yebo ga više Pep i njegov povratak.
Nidje veze prica
koji ce se qrc vracati u ovu Bartinu prćiju od kluba ? nije tolika budala.
Ovom klubu nema napretka dok budale, lažovi i neznalice ne odu. Jasno ko dan.
Barto i može angažirati samo trenere veterane poput Martina, Valverdea, Setiena, na godinu-dvije i hajmo slijedeci...ko ce mu doci u ovakav krš od kluba, šta je s vama...nece ni Koeman da se bruka, nece ni Xavi, a oni su velike legende kluba.
Nidje veze prica
Ovom klubu nema napretka dok budale, lažovi i neznalice ne odu. Jasno ko dan.
Barto i može angažirati samo trenere veterane poput Martina, Valverdea, Setiena, na godinu-dvije i hajmo slijedeci...ko ce mu doci u ovakav krš od kluba, šta je s vama...nece ni Koeman da se bruka, nece ni Xavi, a oni su velike legende kluba.
Neće uticati na trampu ukoliko Arthur ili Pjanić zarade neku povredu do kraja sezone. Ali će, u tom slučaju, oporavak voditi medicinski tim njihovog novog kluba. Vjerovatno je onda dogovor sa Juventusom da ih se ne sprečava da regularno odrade sezonu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakvo neprofesionalno gov.no. Čuj on odbija igrati do kraja sezone. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JarnoTrulli
Veoma profesionalno i, prije svega, odgovorno prema novom klubu. Stare ljubavi se odmah zaboravljaju, pogotovo ako si ostavljen i napusten, a dao si dusu. Momak ima sjajan mentalitet, samopostovanje i muda. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Igro ne igro ista stvar, vise doprinosi Puig ionako.
Danas ili sutra zvanicno ce transferi biti!

Danas ili sutra zvanicno ce transferi biti!
@igrajlopte 🐦
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma hajde ba, postao nebitan već. Čekamo Pjanketa i prvu utakmicu u nas pa da vidimo šta smo dobili.
Znamo šta smo dali, "mladića" koji nekon 50-ak minuta nažalost ne liči više na profesionalnog fudbalera, lika koji ima nažalost taj prgavi brazilski gen pa obožava partijat, pri čemu fizička sprema pade u mp3. Sa druge strane ćemo vidjeti šta smo dobili, al' haman neće biti teško Pjaniću da bar odigra isto kao što je ovaj igrao od dolaska.
Šteta, mislim da sam jedan od o ih što su mislili i nadali se da bi ovaj mogao postići dosta više, ali..
Znamo šta smo dali, "mladića" koji nekon 50-ak minuta nažalost ne liči više na profesionalnog fudbalera, lika koji ima nažalost taj prgavi brazilski gen pa obožava partijat, pri čemu fizička sprema pade u mp3. Sa druge strane ćemo vidjeti šta smo dobili, al' haman neće biti teško Pjaniću da bar odigra isto kao što je ovaj igrao od dolaska.
Šteta, mislim da sam jedan od o ih što su mislili i nadali se da bi ovaj mogao postići dosta više, ali..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ko ga yebe, i bolje je da ne igra.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 16:21Kakvo neprofesionalno gov.no. Čuj on odbija igrati do kraja sezone.![]()
Žali Bože što Alenu poslaše na posudbu, bolje da su njega gurali umjesto Arthura. Treba napraviti neki ban na dovođenje brazilaca
Ozbiljnije se ljudi na terminu ponasaju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
I sta? Ne bi ni ja igrao da imam s nekim ugovor a da me otjeraju ko zadnjeg kera, da me prisile da potpisem za druge. Neprofesionalni smo mi bili, covjeka otjeras u 5 dana, javno govorio da ne zeli otici, u sred sezone mu kazes da ne racunas vise za njega.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 16:21Kakvo neprofesionalno gov.no. Čuj on odbija igrati do kraja sezone.![]()
Mozda je Pjanic trenutno bolji igrac i pridonosi vise na terenu, ali realno ima bar 5 igraca prije Arthura koji su trebali napustiti klub.
Covjek ima postovanje prema sebi. Postali smo sprdnja od kluba. Ne mogu docekat da ova uprava ode.
27.10.2020
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Koje gluposti pricas. Nije mu Barcelona mati pa da place sto ga je izbacila iz kuce.leorey je napisao/la: ↑28 jun 2020, 19:38I sta? Ne bi ni ja igrao da imam s nekim ugovor a da me otjeraju ko zadnjeg kera, da me prisile da potpisem za druge. Neprofesionalni smo mi bili, covjeka otjeras u 5 dana, javno govorio da ne zeli otici, u sred sezone mu kazes da ne racunas vise za njega.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 16:21Kakvo neprofesionalno gov.no. Čuj on odbija igrati do kraja sezone.![]()
Mozda je Pjanic trenutno bolji igrac i pridonosi vise na terenu, ali realno ima bar 5 igraca prije Arthura koji su trebali napustiti klub.
Covjek ima postovanje prema sebi. Postali smo sprdnja od kluba. Ne mogu docekat da ova uprava ode.
U njega su ulozene pare koje on nije opravdao, u dvije godine koliko je ovdje u ni jednom trenutku nije momak izborio standarnu poziciju u prvom timu...(u vremenu kad barcelona ima najgori vezni red zadnjih 20 godina),
I ko onda ima pravo da se ljuti? Barcelona ili on?
Nije opravdao ulozena sredstva i vrijeme i normalno je da je vrijeme da ide. Dosla dobra prilika za Barcelonu i Barcelona je veoma opravdano postupila, cak i on moze da bude jako sretan gdje ide. Pa ne ide u Napoli ili Dortmund (po tome sto je pokazao rang je za ovih ekipa), lik ide u Juventus gdje nema nikakvog pritiska jer je talijanska loga laksa od hrvatske...osvajat ce prvensto bez problema a lp znamo kako ide kad je juventus u pitanju...
Ovo mu je super prilika da spasi karijeru ili za 2-3 godine necemo znati za njega...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sve da su izvadili qarinu i pišali po njemu on je vezan ugovorom i mora igrati. Nije ni prvi ni zadnji fudbaler kojeg je neki klub otjerao protiv njegove volje. To je biznis.leorey je napisao/la: ↑28 jun 2020, 19:38I sta? Ne bi ni ja igrao da imam s nekim ugovor a da me otjeraju ko zadnjeg kera, da me prisile da potpisem za druge. Neprofesionalni smo mi bili, covjeka otjeras u 5 dana, javno govorio da ne zeli otici, u sred sezone mu kazes da ne racunas vise za njega.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 16:21Kakvo neprofesionalno gov.no. Čuj on odbija igrati do kraja sezone.![]()
Kažeš ima drugih igrača koji su trebali napustili klub prije njega a ne shvataš da nije stvar uopšte u tome. Sportski razlozi ovdje uopšte nisu bili prioritet. Ovo se uradilo kako bi se izravnale knjige a budući da je Juventus jedino bio zainteresovan za Arthura nije bilo druge opcije nego da se on proda. Barci je trebao upravo taj iznos od 60-70 miliona koliko će dobiti za njega. Trenutno u ekipi nema igrača koji vrijedi toliko a kojeg su u upravi bili spremni žrtvovati.
Upravu ne branim ni najmanje. Oni su najveći kancer kluba i to je jasno. Međutim, to ne opravdava ovakvo neprofesionalno ponašanje Arthura ukoliko se naravno ispostavi da je istina da odbija igrati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ndombele je odigrao par mečeva na početku sezone onda je došao Murinjo pa su se nešto zakačili mada prije corone je isto uvezao par minuta. Ja sam i rekao da Ndombele iz Lyona može pomoći, vidim većina likova ovdje ga i ne zna niti zna da je igrao u Lyonu i nešto komentarisu, licno meni je se svidio još u meču protiv nas mislim 18/19 kad smo igrali s njima u ligi prvaka 0:0 na gostovanju i otad sam ga pratio pa čak je u super jakoj Francuskoj na sredini terena medju reprezentativcima bio još kad je u Lyonu igrao, a ovaj sto rece da je sa loptom na vi stvarno onda ga nikada nije gledao ja sam prije svega zbog tehnike i mislio da bi nam bio od koristi jer je tu dosta jači recimo od Vidala a usput 10 godina mladji ja ga vidim kao novog Toure-a
još na to sve zbog ovakve "lose" sezone ne bi bio uopste skup pretpostavljam a klasični je vezni što mi forsiramo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.