Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Ebiga i tebi bi bilo drago imati karinu za ekipu.Koja je tolika kar-ina da ode u finale LP.Kao i osvoje sve u BL prosle sezone.Sta mislis kakvi su tek oni koji nisu ni blizu napravili ko' ta kar-ina.Ili koji ispadnu od tih istih.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 dec 2010, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ta kar..... od ekipe ima dvojicu igraca koji vrede ko citav BvB,od cistacica,igraca,trenera pa do glavnih sefova u upravi....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ne misliš valjda na stakleni dvojacvan gall je napisao/la:Ta kar..... od ekipe ima dvojicu igraca koji vrede ko citav BvB,od cistacica,igraca,trenera pa do glavnih sefova u upravi....
Čovjek koji u prosjeku u sezoni odigra 15 utakmica(Robben)i čovjek kojeg ne znam ni ja zbog čega smatraju za jednog od najboljih fudbalera na svijetu(Ribery)koji opet svaku sezonu počinje povrijeđen i od kojeg u samom Bayernu ima boljih igrača Altintop,Mueller..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- spielführer_21
- Kontakt:
Tim više je uspjeh BvB-a za svaku pohvalu...van gall je napisao/la:Ta kar..... od ekipe ima dvojicu igraca koji vrede ko citav BvB,od cistacica,igraca,trenera pa do glavnih sefova u upravi....
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Jedan Robben kad nikad vise nebi zaigrao za Bayern on je svoje odradio i otplatio sve,nemora nikad vise uci na teren on je se isplatio do zadnje eura,Ribery nije bas kao Robben ali za Riberya ima vremena jer nije bas toliko sklon ozljedama i moze sigurno sastaviti par sezona bez povrede tako da ce se isplatiti i on ...svaka cast BvB,cestitam im na svakoj pobjedi al brate nemojte se dizati i provocirati jer vi nabolje znate sta je Bayern i kako prolazite snjim....LBJ MVP je napisao/la:Ne misliš valjda na stakleni dvojacvan gall je napisao/la:Ta kar..... od ekipe ima dvojicu igraca koji vrede ko citav BvB,od cistacica,igraca,trenera pa do glavnih sefova u upravi....![]()
Čovjek koji u prosjeku u sezoni odigra 15 utakmica(Robben)i čovjek kojeg ne znam ni ja zbog čega smatraju za jednog od najboljih fudbalera na svijetu(Ribery)koji opet svaku sezonu počinje povrijeđen i od kojeg u samom Bayernu ima boljih igrača Altintop,Mueller..
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
to stoji, ali za ovo do sada ne mogu kupiti ništa. naravno, osim pohvala.spielführer_21 je napisao/la:Tim više je uspjeh BvB-a za svaku pohvalu...van gall je napisao/la:Ta kar..... od ekipe ima dvojicu igraca koji vrede ko citav BvB,od cistacica,igraca,trenera pa do glavnih sefova u upravi....
uspjeh se mjeri tamo negdje u maju.
Vom Jäger zum Gejagten
Jbg kako igraju sakupiće se dosta u majugeronimo je napisao/la:to stoji, ali za ovo do sada ne mogu kupiti ništa. naravno, osim pohvala.spielführer_21 je napisao/la:Tim više je uspjeh BvB-a za svaku pohvalu...van gall je napisao/la:Ta kar..... od ekipe ima dvojicu igraca koji vrede ko citav BvB,od cistacica,igraca,trenera pa do glavnih sefova u upravi....![]()
uspjeh se mjeri tamo negdje u maju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Koja arogancija ovih Bayernovaca. Niko ih ziv ne proziva oni se sami javljaju i imaju nesto reci na -17. Nije ni cudo sto vas ne moze pola Evrope. Ima tu i par normalnih i realnih navijača, a ovo ostalo "Erfolgsfans".harishp je napisao/la:Kad vec pricas o filozofiranju,Kako to da recimo ekipa koja nema ekipu vec nakon cetvrtog kola osigura plasman u LP na proljece.Dok ovi koji imaju bolju ekipu to nemogu ni u u nekoj Euro Ligi.Da ne govorim da su od nekih levata ispali i iz kupa Njemacke skoro na samom startu.LBJ MVP je napisao/la:Ja ovdje filozofije
Šta je tu problem Bayern nema ekipu za naslova ima trenera koji je nikakav motivator,a BvB ima bolju ekipu i normalno da će biti prvi jbt
Ako ćemo realno ova grupa u kojoj je BVB je jača od pola grupa u Ligi prvaka. BVB bi lakse prosao tu vasu grupu da su umjesto Bayerna u grupi nego ovu u EL. Mislim da bi lakse izasli na kraj s dvojcem Roma/Basel nego s ovim PSG/Sevilla. I ako si i jednu tekmu gledao u EL vidio bi da se nisu ni u jednoj obrukali, da su u svakoj bili bolji, al jbg realizacija nam nije ni izbliza kao u Bundesligi. Bilo bi dobro kad bi neko uspio sabrati sve zicere koje smo fulili.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
- spielführer_21
- Kontakt:
@van gall niko od navijača BvB-a ne provocira. Fakat bolje grupe momaka od njih na ovom forumu nema. Možda provociramo samo mi koji uletimo na ovu temu,a imamo odbojnost prema bayernu 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Ovaj LBy na njega se to odnosilo jer sam mislio da je navijac BvB a ako nije ja se izvinjavam navijacima BvB i slazem se da su uredu momci ali mislim i da se mi prema njima ponasam realno i fer,bar ja....kako god odnosilo se na tog lika pa ko god bio...spielführer_21 je napisao/la:@van gall niko od navijača BvB-a ne provocira. Fakat bolje grupe momaka od njih na ovom forumu nema. Možda provociramo samo mi koji uletimo na ovu temu,a imamo odbojnost prema bayernu
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
niko od nas nije normalan na - 17, sasvim razumnjivo.Klopp je napisao/la: Koja arogancija ovih Bayernovaca. Niko ih ziv ne proziva oni se sami javljaju i imaju nesto reci na -17. Nije ni cudo sto vas ne moze pola Evrope. Ima tu i par normalnih i realnih navijača, a ovo ostalo "Erfolgsfans".
ti bi se ibretio nakon što si ugledao vrh.
pa usput popljuvao navijače bayerna, ono...ne može ih pola europe.
mah, ne mora nas niko voljeti, dovoljno što nas vi mrzite.
usput, ovaj gore kome si uputio post nije navijač bayerna, nego posmatrač sa strane.
koji se divi vašom vještinom i nadasve zasluženom "titulom".
erfolgfensu.
Vom Jäger zum Gejagten
Uh Bogami ove sezone "cvajta" zanimljivija od Bundeslige, gdje se trenutno cak sedam timova ravnopravno bori za ulazak u drustvo najboljih. Prvu ekipu Aue i sedmu ekipu na tabeli dijele samo cetiri boda. Nadam se da ce ekipa prema kojoj gajim najvise simpatija u "cvajti" Augsburg uci direktno u drustvo najboljih, a takodjer od srca bi konacno zelio da i to za rukom jednom podje i Greuther Fürth-u, ali kao da gledam u posljednjih pet kola oni ce opet sve uprskati. Inace u "cavjti" vise navijam za ulazak ekipa u Bundesligu koje odavno nisu bile u drstvu najboljih radi boljeg osvjezenja, a u baraz nek idu ili Frankfurt ili Aue.
@ geronimo
samo opusteno, u zadnje vrijeme si krenuo malo u napadacku formaciju sto se foruma tice.

@ geronimo
samo opusteno, u zadnje vrijeme si krenuo malo u napadacku formaciju sto se foruma tice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
vjeruj bratu da od toga nema ništa. firtaćima je cvajta plafon.amerosm je napisao/la:a takodjer od srca bi konacno zelio da i to za rukom jednom podje i Greuther Fürth-u
što se tiče formacija, igram lijevo krilo. znači napadač.
Vom Jäger zum Gejagten
@amerosm to ce Baja i Grla da srede sa svojim zebricama.A Baja nekad nas reprezentativni stoper da vidi kako to izgleda i u BL.amerosm je napisao/la:Uh Bogami ove sezone "cvajta" zanimljivija od Bundeslige, gdje se trenutno cak sedam timova ravnopravno bori za ulazak u drustvo najboljih. Prvu ekipu Aue i sedmu ekipu na tabeli dijele samo cetiri boda. Nadam se da ce ekipa prema kojoj gajim najvise simpatija u "cvajti" Augsburg uci direktno u drustvo najboljih, a takodjer od srca bi konacno zelio da i to za rukom jednom podje i Greuther Fürth-u, ali kao da gledam u posljednjih pet kola oni ce opet sve uprskati. Inace u "cavjti" vise navijam za ulazak ekipa u Bundesligu koje odavno nisu bile u drstvu najboljih radi boljeg osvjezenja, a u baraz nek idu ili Frankfurt ili Aue.
@ geronimo
samo opusteno, u zadnje vrijeme si krenuo malo u napadacku formaciju sto se foruma tice.![]()
Sto se tice Furtha pa ti su gori od apotekara.vazda u vrhu i onda na kraju hladan tus.Kao sto je i Mainz prije 15 godina bio.
@klopp nisam ti ja bavarac, ali kako bi nas @tare rekao ''cinjenice buraz,cinjenice''
I ja prvi put u zivotu cuh da Euro liga ili liga luzera ispade jaca nego LP.Umro bih a nebi znao za to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa hajmo gledati cinjenice, samo cinjenice nista vise. Ako bih sad naveo te cinjenice o kojima pricas to bi se moglo protumaciti kao provokacija, ali necemo. BVB je gospodski klub pa tako i navijaci. Nikog ne prcamo, samo nas BVB interesuje. I uzivamo ovu jesen. I da zavrsimo peti na kraju, niko ziv nece uputiti niti jednu kritiku ovim igracima i strucnom stabu. Pjevace se pjesme na stadionu kao da smo prvaci.harishp je napisao/la:@amerosm to ce Baja i Grla da srede sa svojim zebricama.A Baja nekad nas reprezentativni stoper da vidi kako to izgleda i u BL.amerosm je napisao/la:Uh Bogami ove sezone "cvajta" zanimljivija od Bundeslige, gdje se trenutno cak sedam timova ravnopravno bori za ulazak u drustvo najboljih. Prvu ekipu Aue i sedmu ekipu na tabeli dijele samo cetiri boda. Nadam se da ce ekipa prema kojoj gajim najvise simpatija u "cvajti" Augsburg uci direktno u drustvo najboljih, a takodjer od srca bi konacno zelio da i to za rukom jednom podje i Greuther Fürth-u, ali kao da gledam u posljednjih pet kola oni ce opet sve uprskati. Inace u "cavjti" vise navijam za ulazak ekipa u Bundesligu koje odavno nisu bile u drstvu najboljih radi boljeg osvjezenja, a u baraz nek idu ili Frankfurt ili Aue.
@ geronimo
samo opusteno, u zadnje vrijeme si krenuo malo u napadacku formaciju sto se foruma tice.![]()
![]()
Sto se tice Furtha pa ti su gori od apotekara.vazda u vrhu i onda na kraju hladan tus.Kao sto je i Mainz prije 15 godina bio.
@klopp nisam ti ja bavarac, ali kako bi nas @tare rekao ''cinjenice buraz,cinjenice''![]()
I ja prvi put u zivotu cuh da Euro liga ili liga luzera ispade jaca nego LP.Umro bih a nebi znao za to.
Vidis kako pogresno tumacis i zakljucujes da je EL jaca od LP. Ja to nisam rekao, niti mislim a bgm necu ni crtati. Vrati se jos jednom pa vidi sta sam napisao.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Zao mi je sto ti i jos neki morate citati moje hirove, ali shvatite da ste samo kolateralna steta.geronimo je napisao/la:kakve su te kletve od uglednih forumaša?![]()
bayern je ove sezone sasvim solidan, s obzirom na sve okolnosti, ali ono što mu fali je upravo taj nedostatak sreče.
oni nemaju, drugi (čitaj dortmund) imaju i tu je i početak i kraj priče o minusu 17.
nemoj samo da mi navijač muda-a priča o "njakoj" sreći, pa nek sve ide u PM!
Back on topic...
Da su se ogledali i vidjeli gdje se nalaze u odnosu na najjace klubove u Evropi (to 1/4 finale i kasnije samo finale im je to pokazalo), sigurno bi nesto uradili po tom pitanju. Da jesu, ne bi im se desavalo ovo sto im se sad desava. Jurili bi Bundesligom kao vjetar i samo bi se prasina vidjela iza njih. Ali posto su umislili da su zaista toliko dobri kao sto proslogodisnji rezultat pokazuje, sad placaju to sto su bili slijepi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- anton 1983
- Kontakt:
UUUU, itekako je to samo sreća i ništa više. Jedino ako ti nevjeruješ u sreću, e onda je to drugi par cipela. Bayern sigurno igra bolje nego što to tabela prikazuje, Bayern je trebao imati koji punktić više dok je Bvb trebao imati koji punktić manje, no stvari su se tako poklopile da se sve okrenulo protiv bayerna, od stativa, sreće, Golmana koji protiv nas brane neviđeno dobro, promašaja nepromašivih prilika, ozlijeda itd..Bvb-u se to nedogađa nego svaka tekma otiđe na njihov mlin kao da se radi o bajci. I sada se zbog toga pljuje po bayernu i sere se kak je Bayern slučajno bio u finalu i tome slične stvari. E sad bi ja tebi rekao, odi pogledaj tablicu u Seriji A i pogledaj koliko Inter ima bodova iz istog broja utakmica kao i Bayern. E kad to vidiš onda malo o tome promisli i ponovo dođi ovdje srat, ako imaš mudaTrasimaco je napisao/la: Zao mi je sto ti i jos neki morate citati moje hirove, ali shvatite da ste samo kolateralna steta.Brate, tabela nikad ne laze. Nije to samo onaj start sezone, pa da zaostajes 5-6 bodova koje ces nadoknaditi. Vec je pola sezone i -17 je sasvim jasna slika. Ovo sigurno nije solidno i sigurno nije nedostatak srece.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Mnogo dobro rezonuješ neke stvari, vidi se da živiš u okruženju Bavaraca.Trasimaco je napisao/la:Zao mi je sto ti i jos neki morate citati moje hirove, ali shvatite da ste samo kolateralna steta.geronimo je napisao/la:kakve su te kletve od uglednih forumaša?![]()
bayern je ove sezone sasvim solidan, s obzirom na sve okolnosti, ali ono što mu fali je upravo taj nedostatak sreče.
oni nemaju, drugi (čitaj dortmund) imaju i tu je i početak i kraj priče o minusu 17.
nemoj samo da mi navijač muda-a priča o "njakoj" sreći, pa nek sve ide u PM!Brate, tabela nikad ne laze. Nije to samo onaj start sezone, pa da zaostajes 5-6 bodova koje ces nadoknaditi. Vec je pola sezone i -17 je sasvim jasna slika. Ovo sigurno nije solidno i sigurno nije nedostatak srece.
Back on topic...Ako se realno razmisli, onda ce se vidjeti sta se desilo prosle sezone i zasto se Bayern nasao tamo gdje je bio. Da sezonu ponavljas iznova i iznova, mozda bi se nasli na tom mjestu jednom od deset pokusaja. Nema te sanse da su bili drugi najbolji tim u Evropi. To 1/4 finale je bilo plafon koji su realno mogli dosegnuti (mada je i 1/8 finala diskutabilna) i mislim da se i dan danas cude kako su prosli taj duel. Poklopilo im se nekoliko stvari, prvenstveno povreda Rooneya, igraca od kojeg su bili prestravljeni, sto pokazuje ono prvo poluvrijeme druge utakmice. Razbijeni u paramparcad, a covjek je igrao na jednoj nozi. Kao i kasnije naravno sudijska odluka koja je sve promijenila. Nije se nikad trebala desiti. Rafael je prvi bio fauliran, zato se Ribery tu i izmigoljio iz njegovog dzepa.
Da su se ogledali i vidjeli gdje se nalaze u odnosu na najjace klubove u Evropi (to 1/4 finale i kasnije samo finale im je to pokazalo), sigurno bi nesto uradili po tom pitanju. Da jesu, ne bi im se desavalo ovo sto im se sad desava. Jurili bi Bundesligom kao vjetar i samo bi se prasina vidjela iza njih. Ali posto su umislili da su zaista toliko dobri kao sto proslogodisnji rezultat pokazuje, sad placaju to sto su bili slijepi.
Kad kažem solidna, više mislim na igru ekipe, nego na trenutne rezultate, koji zaista nisu na nivou jednog Bayerna.
Sve je tu negdje kao i lani, samo što Dortmund čini čuda i ruši sve rekorde, tako da je ovaj -17 više rezultat sjajne Borussije, nego nešto pretjerano slabog Bayerna. Prošle godine je nakon 14 kola, također sjajni Leverkusen, bježao Bayernu 6 bodova. Momentalno drugoplasirani Mainz ima prednost od 7 bodova.
Sve nadoknadivo, pogotovo što se u gornjem dijelu nalaze ekipe kojima nije tu mjesto (osim BvB i Levera).
U prošloj sezoni smo imali najboljeg Robbena ikad, kao i Olića, koji su vrlo često bili ta prevaga u našu korist. Vaskrsnuće mladog Mullera, nadahnutog Bastiana na novoj poziciji...
Poslije SP (gdje je Bayern imao najviše igrača u samoj završnici) dolaze neadekvatne pripreme (samo 17 dana je Louis ima kompletnu ekipu na okupu), povrede Robbena, Olića (da, to su oni na čijim je krilima Bayo redao uspjehe) pad nekih reprezentativaca (Muller, Bastian, pa i Lahm) tako da me krajnji epilog uopšte ne čudi.
Da ne dužim previše, promašiću poentu (ako već nisam
I da završim, nisu oni slijepi (mada im je ego porastao nakon neočekivanog uspjeha u LP), vratili su Kroosa (koji je briljirao u Bayeru), Breno-a i mislili su da im je to dovoljno, jer niko nije napustio klub. Bili su voljni nekog dovesti, ali im van Gaal kaže..."možete dovesti koga hoćete, ali nije sigurno hoće li igrati".
Ovakav trener se još nije desio/potrefio u Bayernu, hapa im živce samo tako. Ima svoju koncepciju i ne odstupa od nje. Uživam gledati prepucavanja između njega i Ulija, mada je trenutno zatišje.
O utakmicama između Baye i Junajteda je dosta toga rečeno, svako vuče kako njemu paše.
Nema tu puno filozofiranja, kada ukucaš da vidiš ko se nalazio u finalu, nećeš naći MUD-a sigurno.
Isto kao što niko ne pita kako je MU došao do svog drugog naslova LP-a. Malo je reći da su razbijeni u komadiće na toj utakmici i da Europa nije dobila nezasluženije prvake.
Koliki ste strah imali od Bayerna da ste pustili Runija rovitog da igra. Konto Fergie faktor iznenađenja (do samog početka utakmice nije se znalo hoče li igrati). Ne daj Bože da se nije sam povrijedio, niko od vas živ ne bi ostao.
Robbena nije bilo u prvoj utakmici, gol primljen u 2 minuti nakon pacerske greške Demichelisa. U drugom poluvremenu se igralo samo na jednu stranu, tako da su golovi produkt dominacije.
Ali vratiti se nakon toga, kao i u uzvratu mogu samo velike ekipe. Shvatam ja vas da je to teško prevaliti preko jezika i priznati da ste bli slabiji u tom dvomeču.
Najdraže scene su mi bile poslije Robbenovog gola, kada se niste mogli sastaviti sa loptom (gle čuda
Vom Jäger zum Gejagten
Cuj sta bi ti rekao da United nije zasluzeno pobijedio. Ne zasluzeno je kad te sudije pokrade a ne kad su igraci bahati pa pocnu slaviti titulu prije vremena. To je bila sjajna generacija Bayernovih igraca. Vjerujem da nikad vise nece imati ni priblizno dobru ekipu ali su sami sebe ukopali u finalu. Kao kad bi sad ja sad naveo primjer da je Bayern nezasluzeno bio u finalu sa Interom jer nisu citavu LP imali ni jednu jedinu akciju iz koje su dali go nego sve Robenove bombe i Oliceve frljoke. Stvarno smijesno
Davno sam ja rekao da Inter ide naglavacke niz liticu, cim je Benitez potpisao. Ima taj moj post na temi Intera i star je vjerovatno pet mjeseci. Nisam mislio da ce ih bas ovako brzo unistiti, ali sam bio siguran da ce se to desiti. Taj vizionar je cak i mene iznenadio. 
Evo ja promislio i nekako sam skupio damu da ponovo dođem ovdje.
17 bodova zaostatka ne moze biti nesreca. To je slika ekipe. Realan kvalitet i forma. Mozda Bayern u nekim utakmicama nije imao srece, ali eto oduzmi tih nekoliko utakmica i opet si na recimo -10. Ali zato su te srece prosle sezone imali napretek. Zato su i prosli tim koji je za klasu jaci od njih. Sudbina Rome se vec bila nadvila nad Bayern. Neke druge utakmice su odigrali iznad svojih mogucnosti. To su trebali uociti, jer je prosto probadalo oci. Nisu i iskreno mi je drago zbog toga. Sad beri ono sto si poznjeo.
Geronimo... Ja necu da prevalim preko jezika da je Bayern bio bolji. Zasto bih? Naravno da mi je bilo krivo i kome ne bi bilo kad te na takav nacin izbaci mnogo slabiji tim?
Sam si rekao, neocekivan usjeh u LP. Tako je, neocekivan. Neocekivane stvari se ne desavaju cesto. A ako su ti celnici i trener samo zbog tog ega propustili da djeluju, onda i zasluzuju sve sto im se desava. Znaci umislili su da su jaci nego sto jesu. Da je ovo neki veliki tim, on bi nastavio dominirati (bar u domacoj ligi) i postajati jos jaci. Ti sam saberi dva i dva, pa ces vidjeti govoris li istinu.
Da, potpuno nezasluzen uspjeh Uniteda 1999.g. Bez poraza zavrsili tu sezonu u LP i pri tome igrali najljepsi fudbal u Evropi. Samo finale igrali i pobijedili nakon sto im je prethodno kicma iscupana (Keane i Scholes). Nikad nijedan tim nije manje zasluzio titulu.
Evo ja promislio i nekako sam skupio damu da ponovo dođem ovdje.
Geronimo... Ja necu da prevalim preko jezika da je Bayern bio bolji. Zasto bih? Naravno da mi je bilo krivo i kome ne bi bilo kad te na takav nacin izbaci mnogo slabiji tim?
Da, potpuno nezasluzen uspjeh Uniteda 1999.g. Bez poraza zavrsili tu sezonu u LP i pri tome igrali najljepsi fudbal u Evropi. Samo finale igrali i pobijedili nakon sto im je prethodno kicma iscupana (Keane i Scholes). Nikad nijedan tim nije manje zasluzio titulu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.