A nisi mi smio to reci neki dan
A.D?
I hladno uzese pare od poreskih obveznika. Ni ne trepnuse, a satro moralisti. Kad su tako moralni i cestiti, sto nisu rekli podijelite te pare ugrozenim porodicama na prostoru opstine.Zagor je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:58https://www.klix.ba/sport/nogomet/zvani ... /191105070
a niste se tad zalili zbog dodijeljena tri boda?![]()
Potkrala ti se greska, naime zadnja titula posrnulog kluba sa grbavice je bila 12/13 sada je sezona 20/21...dakle jasno punih 8 godina bez titule a evo i 9. Ide lagano....Kockoglavi je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:09Malim klubovima sve smeta, pa tako i mitomanima.
Sedam godina , nije mala stvar.
Kmecanje se nastavlja.
Jesi ti opet umislio da se svadjas s nekim a nisi javio nikom???
Pa zar ima neko ugrozeniji od njih?onako je napisao/la: ↑28 jun 2020, 16:07I hladno uzese pare od poreskih obveznika. Ni ne trepnuse, a satro moralisti. Kad su tako moralni i cestiti, sto nisu rekli podijelite te pare ugrozenim porodicama na prostoru opstine.Zagor je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:58https://www.klix.ba/sport/nogomet/zvani ... /191105070
a niste se tad zalili zbog dodijeljena tri boda?![]()
Pusti se njihove suplje, samo nek kmece i cmizdre, potrajat ce to.
Ti si mene citirao prvi Betmene
Ma ovo su Veca i Bogi prodali, otisli na vinjak poslije
Mi placamo rentu koliko su nam rekli da placamo. Nismo mi rekli, evo placat cemo ovoliko, nego nam odredili cijenu. To sto opstina sad licitira sa iznosima nije nas problem. Mogu oni sad reci, milion kirija, koga to boli briga. Oni da su mogli izvuci vise para od nas, izvukli bi. Tako da tu pricu mi ostavljamo sebi, to zajebi. U firmi koja odrzava stadion, redovne su plate, tako da s te strane smo mirni. I nemoj Boga ti nista da ostane, sve sto ostane vi izmuzete, jal ovako, jal onako.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 17:21320 000 maraka na godisnjem nivou ostave sebi
Umjesto da uplate rentanje stadiona
Firma koja odrzava stadion bi mogla podjelit plate i doprinose svojim radnicima
Ostalo bi i da opstina sta podjeli socijalno ugrozenim u jeku pandemije
I mizeriju koju placaju opet su duzni preko 50 000 maraka
Svasta
A sto se ljutisonako je napisao/la: ↑28 jun 2020, 18:20Mi placamo rentu koliko su nam rekli da placamo. Nismo mi rekli, evo placat cemo ovoliko, nego nam odredili cijenu. To sto opstina sad licitira sa iznosima nije nas problem. Mogu oni sad reci, milion kirija, koga to boli briga. Oni da su mogli izvuci vise para od nas, izvukli bi. Tako da tu pricu mi ostavljamo sebi, to zajebi. U firmi koja odrzava stadion, redovne su plate, tako da s te strane smo mirni. I nemoj Boga ti nista da ostane, sve sto ostane vi izmuzete, jal ovako, jal onako.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 17:21320 000 maraka na godisnjem nivou ostave sebi
Umjesto da uplate rentanje stadiona
Firma koja odrzava stadion bi mogla podjelit plate i doprinose svojim radnicima
Ostalo bi i da opstina sta podjeli socijalno ugrozenim u jeku pandemije
I mizeriju koju placaju opet su duzni preko 50 000 maraka
Svasta
A dug, platit cemo, ne sekiraj se, mi ne ostavljamo dugove. Barem ne, u zadnjem periodu.
Zato opusti se i uzivaj u ljepotama Konjica.
Ja da sam na celu vaseg kluba
I ako imate para da krava ne moze pojest
Ja bih bas u Konjicu i to u ovom hotelu uplatio 20 dana priprema
Ali ne vi ste u Butmiru u onom kontejneru
a sve miran nas kinosvra. Sta mu uradi