NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la adriano_leite » 06 dec 2010, 12:37

alfarouqaminu je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ma Nash je neponovljiv, ali opet neko moze da bubne da je Rondo bolji od njega hahahahah, treba Rondo jos hljeba da jede da bi zasluzio da ga se stavi u istu recenicu sa Nashom. Nash pravi od prosjecnih igraca da igraju iznad svojih mogucnosti, sinoc 17 asistencija, eh sad nek neko kaze jel lakse asistirati Warricku i Barronu ili KG i Shaqu hahaha, Warrick ubaci 26 poena sinoc haha. Nash je babo za Ronda i dajzda iz Amerike, Austrije, Njemacke.
Hoces da kazes da nash nikada nije imao igrace kao sto su KG i shaq.... Pa shaq kako znam igrao je sa nashom u phonixu... Hoces da kazes da Nash nije imao igrace poput Mariona, Richardsona Jasona pa i Q.Richardsona, koji je bio najbolji trojkas u to vreme, pa onda Joe Johnsona, Hilla, Barbosu........ Daj ne pricaj gluposti
Mani se corava posla, koji od ovih boldanih je buduci HOF? Shaq je igrao u Phoenixu i to je igrao solidno, ali Shaq u r'n'g stilu je rupa, da je mladji bio 10 godina ok, ali u ovim godinama r'n'g stil ubija ga u pojam, jer lik jedva dotrci na pozicioni napad, a i kao takav je bolji od Barrona i Warricka. Niko u Sunsima nije nivo KG, Ray Allena, Pierca niko, ama bas niko. Ove igrace takodjer boldane sto si napisao, gdje su oni sada i koji od njih je uspio? Joe Johnson je uspio u Atlanti i prva violina je, a jel bolji od Allena pa to je smijesno porediti, a Hill je manje vise solidan uvijek, ali gdje su ti Quentini, Barbose, Marioni? Nigdje, a zasto? Zato sto bez Nasha ne mogu meda, a zasto? Zato sto je Nash od njih pravio to sto su bili u to vrijeme, kao sto sada pravi od Warricka. Jedva cekam Ronda za 3 ili 4 godine kad ne bude ova ekipa, lik ce biti samo prosjecan igrac, ukoliko ne popravi sut, a sumnjam da ce ga ikada popraviti.
Edit: Amare nikad nije bio nivo KG-a i njih dvojicu je smijesno porediti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 12:47

adriano_leite je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ma Nash je neponovljiv, ali opet neko moze da bubne da je Rondo bolji od njega hahahahah, treba Rondo jos hljeba da jede da bi zasluzio da ga se stavi u istu recenicu sa Nashom. Nash pravi od prosjecnih igraca da igraju iznad svojih mogucnosti, sinoc 17 asistencija, eh sad nek neko kaze jel lakse asistirati Warricku i Barronu ili KG i Shaqu hahaha, Warrick ubaci 26 poena sinoc haha. Nash je babo za Ronda i dajzda iz Amerike, Austrije, Njemacke.
Hoces da kazes da nash nikada nije imao igrace kao sto su KG i shaq.... Pa shaq kako znam igrao je sa nashom u phonixu... Hoces da kazes da Nash nije imao igrace poput Mariona, Richardsona Jasona pa i Q.Richardsona, koji je bio najbolji trojkas u to vreme, pa onda Joe Johnsona, Hilla, Barbosu........ Daj ne pricaj gluposti
Mani se corava posla, koji od ovih boldanih je buduci HOF? Shaq je igrao u Phoenixu i to je igrao solidno, ali Shaq u r'n'g stilu je rupa, da je mladji bio 10 godina ok, ali u ovim godinama r'n'g stil ubija ga u pojam, jer lik jedva dotrci na pozicioni napad, a i kao takav je bolji od Barrona i Warricka. Niko u Sunsima nije nivo KG, Ray Allena, Pierca niko, ama bas niko. Ove igrace takodjer boldane sto si napisao, gdje su oni sada i koji od njih je uspio? Joe Johnson je uspio u Atlanti i prva violina je, a jel bolji od Allena pa to je smijesno porediti, a Hill je manje vise solidan uvijek, ali gdje su ti Quentini, Barbose, Marioni? Nigdje, a zasto? Zato sto bez Nasha ne mogu meda, a zasto? Zato sto je Nash od njih pravio to sto su bili u to vrijeme, kao sto sada pravi od Warricka. Jedva cekam Ronda za 3 ili 4 godine kad ne bude ova ekipa, lik ce biti samo prosjecan igrac, ukoliko ne popravi sut, a sumnjam da ce ga ikada popraviti.
Edit: Amare nikad nije bio nivo KG-a i njih dvojicu je smijesno porediti.
Jel ti kapiras sta hocu da ti kazem.... Ne pricam gde su oni sada i kakvi su sada igraci, hocu reci da kinjite ronda sto ima takve igrace, a nash ima barrona i worrika, e pa vidi sa kakvim je igracima igrao nash.... Jel to ti kapiras??? :D Rondo ima pierca,allena,KG, pa i Nash je imao Stoudemirea, Joe Johnsona, Mariona, tada sjajnog trojkasa Richardsona

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 06 dec 2010, 12:50

-u cemu je to tacno marion neki super igrac u napadu? vidimo kako igra bez steva nasha.
-richardsona ima i sad, i covjek je proigro tek ove godine, tamo negdje u trecem mjesecu. godinu i po dana prije toga je bio rupetina ziva koja bljesne jednom u dvije sedmice.
-quentin richardson je u to vrijeme bio najbolji tricas upravo zbog nasha koji ga je pronalazio samog na trojci. samo sto ti to nemozes skontat. zasto sad nije najbolji tricas? mozda izgubio feeling? ne, najbolji tricas opet igra u sunsima, slucajnost?
-joe johnson je igrac koji malo zabija na asistencije drugih i uglavnom sam kreira sut.
-hill od 37 godina? mora da se salis. i od njega nash pravi 14+ igraca.
-barbosa? daj nemoj se salit.

onda shaq. shaq je u sunsima bio dobar, ali ta ekipa nije bila u stanju igrati run'n'gun, uprao zato i jest otjeran shaq, u zamjenu za nista. na inicijativu nasha. a nisu se ni slagali jer mu je shaq mazno ideju za emisiju (shaq vs).

najbolji igrac u sunsima i ujedno saigrac mu je amare naravno. i jedini je koji je u rangu danasnjeg garneta. svi su ostali daleko ispod velike trojke.

nijedan od ovih igraca sto si ih ti nabrojao ne bi imao mjesta medju prvih 5 bostona.
Zadnja izmjena: ilidžanski dijamant, dana/u 06 dec 2010, 12:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 dec 2010, 12:51

Ti ocigledno ne kontas kralju, te sto si nabrojao iz Bostona (Allen i KG), prije nego sto su dosli u Boston su bili zvijezde, ovi iz Phoenixa, kada su otisli od Nasha, su samo prosjek, valjda ti to nesto govori? Ako ti ne govori, onda cu ti ja reci, to sto su bili cijenjeni i dobri, je bilo zato sto ih je Nash odveo na visi nivo, tj. Nashovom zaslugom, a niko nije postao bolji igrac Rondovom zaslugom, niti ce ikada postati.
Edit: Wolverine, o tome ja govorim, bas o tome, ali eto...
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 06 dec 2010, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 06 dec 2010, 12:52

Igoudala trade to Cavs? :shock:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 dec 2010, 12:54

D1n0 je napisao/la:Igoudala trade to Cavs? :shock:
Jel to oficijelno ili si negdje procitao kao rumours? Jer i ja sam procitao da bi mogao u Cavse, ali jos nije bilo nista sigurno.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 12:56

Za koga ima da ga trejduju

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 12:58

Pa za koga ima da ga trejduju kad su u cavsima svi kante od igraca sem Jamisona....

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 dec 2010, 12:59

Za koga ima da ga trejduju
Moon, Parker, Jawad, sve isticuci ugovori, plus sto imamo TBE koji pokriva Iggyevu platu, mozda neki pik druge runde. Izgleda da je malo interesanata za Iggya u ovom trenutku, a Philla ocajna da ga kome uhljebi jer je jedan od najgorih ugovora u ligi (uz Branda, Barona Davisa, Arenasa, pa usudit cu se reci i Rashard Lewisa)

Mes Que Un Club!

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 06 dec 2010, 13:00

sta se imas usudjivat :D , lewis i arenas imaju daleko najgore ugovore u ligi :lol: uskoro ce se to pricat i za johnsona.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 dec 2010, 13:01

alfarouqaminu je napisao/la:Pa za koga ima da ga trejduju kad su u cavsima svi kante od igraca sem Jamisona....
E bravo, bez Jamesa su kante, dok sa Jamesom su bili odlicni igraci, isti slucaj za debatu prije oko Ronda i Nasha. Sto je LBJ pravio od Cavsa, to je pravio Nash od Sunsa.

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 13:03

alfarouqaminu je napisao/la:Pa za koga ima da ga trejduju kad su u cavsima svi kante od igraca sem Jamisona....
E bravo, bez Jamesa su kante, dok sa Jamesom su bili odlicni igraci, isti slucaj za debatu prije oko Ronda i Nasha. Sto je LBJ pravio od Cavsa, to je pravio Nash od Sunsa.
Nije on nista pravio, on je igrao najsebicniju kosarku.....Gledao je samo on da skupi poene, skokove, asistencije

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 dec 2010, 13:03

ilidžanski dijamant je napisao/la:sta se imas usudjivat :D , lewis i arenas imaju daleko najgore ugovore u ligi :lol: uskoro ce se to pricat i za johnsona.
Ima i Conley is Memphisa, Memphis se doveo u situaciju da nece moci dati ugovor ili Gasolu ili OJ Mayu hahahaha

Mes Que Un Club!

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 06 dec 2010, 13:05

Nije on nista pravio, on je igrao najsebicniju kosarku.....Gledao je samo on da skupi poene, skokove, asistencije
kako moze igrat sebicnu kosarku ako puni asistencije?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 dec 2010, 13:05

E koji si ti majstor, pa sto onda prosle godine Cavsi zavrsise sa najboljim omjerom u ligi, a ove godine cemo vjerovatno tankirati sezonu? Ekipa fakticki ostala ista, s tim da je novi trener i 3 nova igraca, dakle nidje veze to sto pricas. Samo je razlika u tome sto sada nemamo Jamesa, dakle gluposti pricas, odnosno pises. De mi kazi ciji si ti navijac?

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 13:07

ilidžanski dijamant je napisao/la:sta se imas usudjivat :D , lewis i arenas imaju daleko najgore ugovore u ligi :lol: uskoro ce se to pricat i za johnsona.
Ima i Conley is Memphisa, Memphis se doveo u situaciju da nece moci dati ugovor ili Gasolu ili OJ Mayu hahahaha
Ovaj conley me je bas razocarao, mislio sam kada je dosao u nba da ce biti sjajan play sa vise od 10 asistencija u proseku.... Kada sam ga gledao na collegu igrao je sasvim dobro, ali u nba slabe i blede partije

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 06 dec 2010, 13:09

btw izgleda da je taj deal sa iguodalom zavrsen, citam po raznim forumima :roll: iako nemogu nac nista sluzbeno.

ako je istina, nek im je sa srecom. iako im nece nista pomoc, al et.

gledam snimak od sinoc, kako je nash ponizio walla :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 dec 2010, 13:11

ilidžanski dijamant je napisao/la:btw izgleda da je taj deal sa iguodalom zavrsen, citam po raznim forumima :roll: iako nemogu nac nista sluzbeno.

Daj mi bogati linkove da vidim, Iggy plus visok pick na draftu bila bi dobra kombinacija, gledam na RCF forumu, nema nista o tome, samo spekulacije. Ako nista, Iggy ce nas dovesti do visokog picka na draftu kao i Phillu sto je doveo hehe, nek doda par strasnih zakucavanja, fanovi ce i dalje ici na tekme, to je najbitnije. De mi boga ti linkove da vidim

Mes Que Un Club!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 dec 2010, 13:13

ilidžanski dijamant je napisao/la:btw izgleda da je taj deal sa iguodalom zavrsen, citam po raznim forumima :roll: iako nemogu nac nista sluzbeno.

Daj mi bogati linkove da vidim, Iggy plus visok pick na draftu bila bi dobra kombinacija, gledam na RCF forumu, nema nista o tome, samo spekulacije. Ako nista, Iggy ce nas dovesti do visokog picka na draftu kao i Phillu sto je doveo hehe, nek doda par strasnih zakucavanja, fanovi ce i dalje ici na tekme, to je najbitnije. De mi boga ti linkove da vidim
Pa da igoudala je i sam izjavio da nece se iznenaditi ako ga trejduju.... Ma dobro philla pocinje iz pocetka... Imaju Holidaya koji ima tek 20 godina, turneru ce se otvoriti mesto u ekipi >>>>>

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 06 dec 2010, 13:15

ma i ovo su spekulacije ustvari, ali svi govore kao da je deal gotov.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.