Nego, jesi li ti cuo da Janezi od sutra i za tranzit kroz Slo traze negativan test.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nego, jesi li ti cuo da Janezi od sutra i za tranzit kroz Slo traze negativan test.
ti si baksuz, samo mi negativne vijesti donosis.JarnoTrulli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:49Nego, jesi li ti cuo da Janezi od sutra i za tranzit kroz Slo traze negativan test.![]()
Pregledat ce prtljažnike, ako pronađu paradajz, argete ili nareske, znaci ideš do Jadrana.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:56Nije mi jasno ovo za Hrvatsku tko meni brani da kazem na ulasku da idem samo preko njihovog teritorija tj tranzitno i lijepo peskire drzim u Makarskoj na plazi tjedan dana?
Nevezano za danasnju odluku, da bi posjetio Hrvatsku turisticki ili poslovno, moras popuniti obrazac prilikom ulaska, online https://entercroatia.mup.hr ili fizicki ispuniti obrazac na granici. I poslovno i turisticki, domacin te mora prijaviti (i platiti boravisnu pristojbu). Tu oni uporedjuju baze, prvi kontrolni mehanizam. A ako boravis kod nekoga ilegalno, bez prijave, onda si najebao na drugom kontrolnom mehanizmu - prilikom izlaska iz Hrv, jer te nema u bazi enter.croatia, ali eto ti opet pokusaj.Antipolitika3 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:56Nije mi jasno ovo za Hrvatsku tko meni brani da kazem na ulasku da idem samo preko njihovog teritorija tj tranzitno i lijepo peskire drzim u Makarskoj na plazi tjedan dana?
Ccc zar neces u Antaliju ili KemerJarnoTrulli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:47Od presjedanja preferiram presjediti kod kuce ovo ljeto.![]()
Skini VPN proxy master, ja preko toga gledam kanale.
Pa ja se ovdje bolje provedem nego vi u Amsterdamu.Husika je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:57![]()
![]()
![]()
Isao sam prije nekih 10-tak god(ne znam tacno) na docek nove godine u Amsterdam maksuz, a brate moj dragi da se ne opisujem u kakvom sam stanju bio...
Preporuka svima barem jednom u zivotu provesti noc po Amsterdamskim ulicama!
Sretno brate i da uspijes proci!
Zasto da ne i ovdje ali ne mozes imati taj filing nikad, nije ti pri ruci samo napusavanje raznim cudima nego ti je sve tu pri ruci i sve legalno i sav grad je totalno lud razvaljen...PovratakKralja je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:41Pa ja se ovdje bolje provedem nego vi u Amsterdamu.Husika je napisao/la: ↑24 jun 2020, 21:57![]()
![]()
![]()
Isao sam prije nekih 10-tak god(ne znam tacno) na docek nove godine u Amsterdam maksuz, a brate moj dragi da se ne opisujem u kakvom sam stanju bio...
Preporuka svima barem jednom u zivotu provesti noc po Amsterdamskim ulicama!
Sretno brate i da uspijes proci!
Sve je to ok, otvoriti ce granice, ali da li ce se morati u izolaciju i dalje ici 14 dana ?hamzaTM87 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 22:40https://www.euronews.com/2020/06/25/rev ... ders-open/
Vjerovatno smo na listi za otvaranje od 01.07 (očekivano)
Nismo.hamzaTM87 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 22:40https://www.euronews.com/2020/06/25/rev ... ders-open/
Vjerovatno smo na listi za otvaranje od 01.07 (očekivano)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Jabroni i 11 gostiju.