Iako ne navijam za Bayern volio bih da su pobjedili ovaj Schalke koji mi je sa Hearthom najmrzi u Bundesligi
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Ovo je spustilo ove navijace sa foruma koji su jedva cekali kiks Wolfsburga a kiks im dosao u njihovu avliju
Iako ne navijam za Bayern volio bih da su pobjedili ovaj Schalke koji mi je sa Hearthom najmrzi u Bundesligi
100% sportski i krajnje opušten potpis
Hajde, pesimisti, glavu gore
Trenutno treci sa bodom zaostatka za hertom
Slijedece kolo herta gubi od Hamburga, Bayo pobjedjuje i ucvrscuje se na drugom mjestu koje vodi direktno u LP
Trenutno treci sa bodom zaostatka za hertom
Slijedece kolo herta gubi od Hamburga, Bayo pobjedjuje i ucvrscuje se na drugom mjestu koje vodi direktno u LP
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
sramota i bruka nesto se mora mjenjati...treba izdrzati veceras provokacije u gradu samo da nekoga ne opalim bice dobro! 
Nismo je ni zasluzili. Sa prvoplasiranim Wolfsburgom imamo losiji omjer, sa HSV-om imamo losiji omjer, sa Werderom imamo losiji omjer, gubili smo bodove od Monchengladbacha, Bochuma, Kolna, Hannovera, mucili se sa ekipama poput Karlsruhea i Arminie B, pobjedjivali ih minimalno. Primili 36 golova a jos 5 kola do kraja, cak 20 na Allianz Areni. Dozivjeli par "vrhunskih" blamaza, kao sto su one protiv Werdera i Wolfsburga, pa i Kolna kod kuce.big_amko je napisao/la:Stvarno je tesko poslije ovakvog poraza naci prave rijeci.Mislim da bi se Rumenige i Henes trebali javno izvinuti navijacima i priznati da su pogrijesili sa Klinsmanom.Bayern ima previse njemackih igraca koji ne igraju za njihovu reprezentaciju i tih igraca bi se trebalo pod hitno rijesiti.
Jos se potajno nadam da mozemo do titule, nekako me ova utakmica podsjetila na onu protiv Schalkea kad je Lincoln iz slobodnjaka zabio i oni otisli na 6 bodova prednosti 4-5 kola prije kraja
Ona sranja o sudijskim greskama i sreci objesiti macku o rep. Kao da druge ekipe nikad nisu bile ostecene i imale malo manje srece. Naravno da jesu. NISMO (FCB) ZASLUZILI TITULU. Mozda grubo zvuci, ali je tako.
- el-fighter
- Kontakt:
Zašto ovi igrači Bayerna ovako slabo igraju. Na terenu izgledaju dosta lijeno i bez volje za igru. Jedino se izdvaja Ribery koji ovu momčad spašava. Ako ovako nastave neće ni u LP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- reds_forever
- Kontakt:
joj pa ja tek vidjeh da imate jos 5 utakmica do kraja
Ne gubite nadu,sve je moguce,mozda i mozete osvojiti titulu,mozda ne stima sve kako treba,ali lijepo se nadati,cuda se dogadaju,malo "liverpoolskog duha"...
Vama je sve krenulo nizbrdo od kada je Kahn otisao,mada ona njegova zadnja sezona i nije bila bas blistava
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
ja sam optimist,,ali u ovom trenutku sam vire realist i vidim da je ova momcad bajerna strasno pala psihicki,,,pa ljudi sjetite se prosle sezone strasna otmar hicvald car ,,evo nesto ga spominju da ce ga ponovo zvati nazad,,,ipak mislim da ce mo osvojiti titulu ali ako ne neka wolfsburg nasih zmajeva bude prvi,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
zadnju utakmicu na alianz areni ce izgubiti ligu prvaka, mario gomez ce im navuci mrak na oci
Jeli te ko sta pitao, dilajlo jedna...N&A je napisao/la:Bayern je hala...
Vom Jäger zum Gejagten
Je li ti to rekla Dzemila il' Kleopatra?dzenidm je napisao/la:zadnju utakmicu na alianz areni ce izgubiti ligu prvaka, mario gomez ce im navuci mrak na oci
Nisam gledao jucerasnju utakmicu ,vidio sam da su po statistici bili mnogo bolji ali eto dok ne pregledam necu nista govorit .Puno je kikseva napravljeno ove sezone ,mada i dalje imaju velike sanse po meni za titulu ,2-3 boda nisu puno ,ima jos kola ,tako da vrijedi se nadati i vjerovati
Nijedna od pomenutihribery je napisao/la:Je li ti to rekla Dzemila il' Kleopatra?dzenidm je napisao/la:zadnju utakmicu na alianz areni ce izgubiti ligu prvaka, mario gomez ce im navuci mrak na oci
Nada zadnja umire, Wolfsburg izgubio od Cottbusa... U Bundesligi je sve moguće 
Sent from my Philips Smart TV.
Iiiiiiii tri (3) boda zaostatka za Wolfsburgomsecer je napisao/la:Hajde, pesimisti, glavu gore![]()
Trenutno treci sa bodom zaostatka za hertom![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Zar bas niko ne zeli da bude sampion
Ma ima ovjde jos bodova u igri,VFL ide u stuttgart,mi u cottbus za 2 sedmice imase tu jos igrati
Ma ima ovjde jos bodova u igri,VFL ide u stuttgart,mi u cottbus za 2 sedmice imase tu jos igrati
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel ti mislis da smo zasluzili titulu ?bistrikboy je napisao/la:Zar bas niko ne zeli da bude sampion![]()
Pogledajte ovog debila.
Mamlaz jucer imao 2 dobre odbrane i umislio da moze ismijaviti Kahna. Kretencina.
Mamlaz jucer imao 2 dobre odbrane i umislio da moze ismijaviti Kahna. Kretencina.
Mali je još, nadoće 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- bistrikboy
- Kontakt:
Zar je to uopce bitno,ja kad navijam za neki klub hocu da pobjeđuju i osvoje nesto,pa tako i u ovom slucaju,boli me neka stvar jesul' zasluzili ili neFC BAYERN je napisao/la:Jel ti mislis da smo zasluzili titulu ?bistrikboy je napisao/la:Zar bas niko ne zeli da bude sampion![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Objektivac i 4 gosta.