I ja tebe volim Ljoze ,da jesi najbolji drug i ti meni.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nešto sam bezveze googlao oko ovog kluba koji želi dovesti Jovanovića, da vidim piše li se šta kod njih o tome. Krenem da uđem na tabelu niđe ljudi, a pisalo da su u A league. Otvorim niže rangove, niđe ih. Uđem na TM 0 igrača, samo trenera imaju, neki australijski Hrvat. Kad vidim ljudi su novi klub i kreću se takmičit tek od sljedeće sezone i to odmah u elitnom rangu u sklopu nekog projekta ekspanzije lige.
Ja sam mislio da se već takmiče u A ligi i kontam malo vremena imaju da ga dovedu budući da im liga počinje za jače od 2 sedmice. Sjetim se da je neko pisao na temi da postoji mogućnost da Jovanović ostane do zime kod nas, a kod njih nova sezona počinje 20. decembra ove godine, kad će taj Macarthur Bulls premijerno "debitirati" u fudbalu. Tako da se uklapa ta priča da bi Jovanović mogao ostati ovu prvu polusezonu.
Kome trebaju insajderi, pored mojih searching skills.
Ja sam mislio da se već takmiče u A ligi i kontam malo vremena imaju da ga dovedu budući da im liga počinje za jače od 2 sedmice. Sjetim se da je neko pisao na temi da postoji mogućnost da Jovanović ostane do zime kod nas, a kod njih nova sezona počinje 20. decembra ove godine, kad će taj Macarthur Bulls premijerno "debitirati" u fudbalu. Tako da se uklapa ta priča da bi Jovanović mogao ostati ovu prvu polusezonu.
Kome trebaju insajderi, pored mojih searching skills.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mogu k svirat nece ga dobiti ni u decembru 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Frane Ikić sa Kosorićem u tandemu!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Tek maloprije nadjoh da su Stilic, Osim, Dzubur i Balic jucer imali intervju za Radio Konjic. Ofc to se sad ne moze poslusati. Imamo samo njihove slike. 
Ljudi dragi u srijedu konačno utakmica s Veležom! Prva tekma nakon 3 i po mjeseca, još će biti stream, biću uzbuđen ko da igramo ligu prvaka 
al tko god da ih je slikao uslikao ih je kao one potjernice iz Western filmova hahahahhaag 

Mislim da kad sudija svirne za pocetak morat ce me ozivljavat od soka
braco je napisao/la: ↑28 jun 2020, 22:43Nešto sam bezveze googlao oko ovog kluba koji želi dovesti Jovanovića, da vidim piše li se šta kod njih o tome. Krenem da uđem na tabelu niđe ljudi, a pisalo da su u A league. Otvorim niže rangove, niđe ih. Uđem na TM 0 igrača, samo trenera imaju, neki australijski Hrvat. Kad vidim ljudi su novi klub i kreću se takmičit tek od sljedeće sezone i to odmah u elitnom rangu u sklopu nekog projekta ekspanzije lige.![]()
Kome trebaju insajderi, pored mojih searching skills.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A ja sam cijeli dan uzbuđen jer je dan LGBT osoba i samo čekam da meni i Osketu neko čestita ali niko nista
braco je napisao/la: ↑28 jun 2020, 22:43Nešto sam bezveze googlao oko ovog kluba koji želi dovesti Jovanovića, da vidim piše li se šta kod njih o tome. Krenem da uđem na tabelu niđe ljudi, a pisalo da su u A league. Otvorim niže rangove, niđe ih. Uđem na TM 0 igrača, samo trenera imaju, neki australijski Hrvat. Kad vidim ljudi su novi klub i kreću se takmičit tek od sljedeće sezone i to odmah u elitnom rangu u sklopu nekog projekta ekspanzije lige.![]()
Kome trebaju insajderi, pored mojih searching skills.![]()
Ma bruda bolje ti je da ne gledas opet će Dudic da očita Brki lekciju
14.7. igramo protiv Bosne iz Visokog i to mislim da kod njih igramo kako skontah.
Dakle za sada prijateljske:
- Velež 1. jula
- Mladost Doboj Kakanj 5. jula
- Bosna Visoko 14. jula
- Široki Brijeg 18. jula
- Tuzla City generalka
Biće još nekih prijateljskih, bar tako su rekli iz kluba.
Bas tako bruda
Kana u fazonu “lajk i napisem ti misljenje o tebi”
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 28 jun 2020, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.