U Albaniji je ostalo jos 4 kola do kraja ako znam računati
32 kola su odigrali vec Tirana i Kukesi, Tirana ima +9 a u igri jos samo 12 bodova, pa nema sanse da to ispuste, iducu igraju izmedju sebe kod Tirane i tu ce biti odlucujuce.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U Albaniji je ostalo jos 4 kola do kraja ako znam računati
ako ih ima 10 u ligi, odigrali dosad 31. kolo, kako onda jos 4 kola do kraja ?ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 22:03U Albaniji je ostalo jos 4 kola do kraja ako znam računati
32 kola su odigrali vec Tirana i Kukesi, Tirana ima +9 a u igri jos samo 12 bodova, pa nema sanse da to ispuste, iducu igraju izmedju sebe kod Tirane i tu ce biti odlucujuce.
31 su odigraliElCartel11 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 22:03U Albaniji je ostalo jos 4 kola do kraja ako znam računati
Gleda se međusobni duel kod njih i tu je bolji Kukesi imaju dvije pobjede od 2-1 i 3-1, te jedan poraz od 2-1THEC je napisao/la: ↑28 jun 2020, 22:16Tirana neka odigra sve naredne utakmice nerijeseno, prvak je, Kukesi bi u tom slucaju mogao maksimalno osvojiti 13 bodova, i na kraju bi zaostajao za Tiranom bod...ali svakako bi naredno kolo moglo sve da prakticno odluci, prvo u cetvrtak Ararat-Alashkert gdje gostima samo pobjeda igra dok u slucaju remija(pri tome Shirak kuci dobija) ili pobjede Ararata oni vise nece imati ni teoretske sanse, a pobjeda Tirane nad Kukesijem bi donijela 12 bodova prednosti 4 kola do kraja i sasvim moguce bi kraj price i tu bio, ne znam samo ko je bolji u medjusobnom duelu u tom slucaju, ili se mozda gleda gol razlika ali kako god to se ne stize
Ma odigrat cemo sigurno i jacih tekmi,ima jos do pocetka ligemiky_hz je napisao/la: ↑28 jun 2020, 23:2005.07
NK Bosna Visoko -FK Sarajevo
Dali ovi nasi imaju u planu igrati sa nekim iz PL ove pripremne.Koliko cujem da je upitan odlazak u Sloveniju na pripreme zbog ovog virusa.A mi nesto generalno uvijek igramo sa ovim drugoligasima po Butmiru,dok ostali premijerligasi "rokaju" izmedju sebe.
Kako smo se provukli ovu utakmicu nevjerovatno. Široki ima 10 šansi mi jednu i gol, Stanko Bubalo se nafulao a strašan igrac. Al isto u finalu mi razbijemo zeljeznicar a oni pobjede tako je to u fudbalu nekad dobijes nekad izgubis.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 14 gostiju.