Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Trumpa će koštati izbora ponašanje tokom nemira. Oni koji su izašli na ulice su svakako protiv njeg ali on ništa nije uradio ni da zadovolji one koji vole red, mir i čvrstu ruku. Umjesto oštrog odgovora prema rušiteljima on se sakrio u podzemni bunker i pustio ih da rade šta žele dok se ne smire sami od sebe. Takav ni desnici i republikancima ne vrijedi ništa.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 28 jun 2020, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
- PovratakKralja
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo da se vidi kakvi stručnjaci su ovi demokrate, izaberu senilnog i dementnog čovjeka pored Sandersa, samo zato što on ima podršku velikih igrača i milijardera a Sanders nema.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
kakav je genijalac ovaj Micko

covjek je puno jaci od Kesica, i za razliku od njega ima karizmu.
Upoznaj buducu predsjednicu SAD-a:rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 22:47Samo da se vidi kakvi stručnjaci su ovi demokrate, izaberu senilnog i dementnog čovjeka pored Sandersa, samo zato što on ima podršku velikih igrača i milijardera a Sanders nema.
Ne mislim tako blizu buducnost, ali definitivno potencijal ogroman. Pratim je.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- alan_kardec
- Kontakt:
moj drug na palama za par dana dobija podstanare (majka i kćerka), dogovorili se da cijena bude 250 + režije. Kaže syebo se, mogao je dogovoriti i više od toga obzirom da je novogradnja u pitanju i kako se cijene gore kreću.
Ja mu predložio da tu razliku naplaćuje u naturi, jer je kćerka Boeing

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la: ↑28 jun 2020, 23:49
moj drug na palama za par dana dobija podstanare (majka i kćerka), dogovorili se da cijena bude 250 + režije. Kaže syebo se, mogao je dogovoriti i više od toga obzirom da je novogradnja u pitanju i kako se cijene gore kreću.
Ja mu predložio da tu razliku naplaćuje u naturi, jer je kćerka Boeing![]()

Msm na taj Boeing

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PovratakKralja
- Kontakt:
Na palama 250 ?? Pa nemaju puta kako treba jbt, još teška vukojebina.alan_kardec je napisao/la: ↑28 jun 2020, 23:49moj drug na palama za par dana dobija podstanare (majka i kćerka), dogovorili se da cijena bude 250 + režije. Kaže syebo se, mogao je dogovoriti i više od toga obzirom da je novogradnja u pitanju i kako se cijene gore kreću.
Ja mu predložio da tu razliku naplaćuje u naturi, jer je kćerka Boeing![]()
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- alan_kardec
- Kontakt:
nemam slike stana ybga 

važi.PovratakKralja je napisao/la: ↑29 jun 2020, 00:11Na palama 250 ?? Pa nemaju puta kako treba jbt, još teška vukojebina.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
zaboravio sam kako se zove cura, baš mi je drug govorio ime, ja je bio našao na fb, msm da je ima i na ig. Sutra ću ga pitati pa ću ti poslati profil.
vjerena već dvije godine

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sandersova politika je rizična i malo je ispred vremena u kojem se nalazimo, to je politika koja dijeli demokrate, a to je posljednje što im treba u ovom trenutku. Amerika još uvijek nije spremna za pravac u kojem bi išao Sanders.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 22:47Samo da se vidi kakvi stručnjaci su ovi demokrate, izaberu senilnog i dementnog čovjeka pored Sandersa, samo zato što on ima podršku velikih igrača i milijardera a Sanders nema.
Bajden je dokazan i provjeren političar i jedino čime mu se mogu suprotstaviti je ta tvoja 'sleepy Joe' fraza. On će imati najlakši posao u istoriji predizbornih kampanja, treba da šuti, da ne pravi neke velike gafove ili skandale, i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko god me nervirao cijeli BLM pokret i šta sve stoji iza toga, ne mogu protiv Bidena nikako.
Let's talk about SIX baby!
Ja se sve nadam da bi se sa njegovom pobjedom i mi vratili na radar Amerike. Malo koji svjetski političar poznaje naše prilike kao on. Samo se Amerika može najebati mamice Izetbegoviću, Čoviću i Dodiku, niko više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
2 odlična kandidata svakako, Biden još povoljniji po nas ali ne bih bio nezadovoljan ni da Trump opet uzme a mislim da hoce jer zadnjih 30 godina americki predsjednici su imali po 2 mandata
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sunce ti **** 19 stepeni u jedan sat ujutro
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Istuširam se, napravim tri koraka i opet sam gola voda.

Valjda se ne ugušim do jutra.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 10 gostiju.