Azmir je Smaju i doveo u prvi tim i dao mu ugovorBosnausrcu9 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:34Baš tako, ide on kod Nale, a zna se ko je Nalu doveo u Slobodu![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Azmir je Smaju i doveo u prvi tim i dao mu ugovorBosnausrcu9 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:34Baš tako, ide on kod Nale, a zna se ko je Nalu doveo u Slobodu![]()
A ko mu je pojacao ugovor?katarakta je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:25Azmir je Smaju i doveo u prvi tim i dao mu ugovorBosnausrcu9 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:34Baš tako, ide on kod Nale, a zna se ko je Nalu doveo u Slobodu![]()
![]()
NALU je u Slobodu doveo DAIDŽA, sad Smaja opet ide kod trenera kod kojeg je najviše igro - Nale.katarakta je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:25Azmir je Smaju i doveo u prvi tim i dao mu ugovorBosnausrcu9 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:34Baš tako, ide on kod Nale, a zna se ko je Nalu doveo u Slobodu![]()
![]()
Cijena je odlicna, samo uraditi i da ta KARTICA izgleda fenomenalno i dosta ce ljudi uzet iz fazona, ne znam kolko je 10k realna cifra al ako se krene po vecim firmama to nudit moze se lijepa cifra prodat.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 22:15Apel za lutriju BIH da ukinu plakat Svedskog varalice i bucmastog dajdzinog koji se nalazi u centru grada.
Klub na celu sa Šećom to pokrece za par dana
Ko ne može izdvojit 25 maraka nek se upuca u nogu... Bilo bi predobro da se proda 10k, sva javna preduzeća da pokupuju, eto ga.
Koja slucajnost bas sam ga jucer gledao na youtube i kontam ovaj nije nesto, ali ko zna.
Mlad 21 godina , prije Olimpika igrao za Drinu. Solidan igrac zamjena za Smaju samo puno jeftini. Mozda kod nas proradi ima potencijala
Mislima da je cijena ok. Bilo bi interesantno da se u ovoj akciji nekako odvoje sponzori ili javna preduzeća u poseban sistem oznaka čisto da se vidi koliko to ustvari ima FK Slobode i koliko je nama stalo do pomoći klubu. Samo me strah se ne razočaramo.
Znaci kakav god da je bolji je od Smaje
To sigurno, makar ne trci ko da ima prikolicu nakačenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.