Dje se ono izveralo
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako Ljoze dozvoli
mi krenuli putem lobotomaca
atmosfera je odlična u ekipi a za pare (i sve ostalo) ima ko da se brineKANA je napisao/la: ↑29 jun 2020, 13:07mi krenuli putem lobotomacana kraju ce nam ova pojacanja jos biti duzni para koliko kazni imaju
joj moram se osvrnuti sta sad pisu![]()
nije im jasno kako je dobra atmosfera u ekipi a nema para
![]()
![]()
ovaj drugi kaze pa imaju pare i zato je dobrapa zar nisu bile najvece plate za vrijeme prosle uprave a igraci nikad nisu jedni sa drugima popili kafu
ma nije nego mi segaDobojskiManijak je napisao/la: ↑29 jun 2020, 13:38atmosfera je odlična u ekipi a za pare (i sve ostalo) ima ko da se brineKANA je napisao/la: ↑29 jun 2020, 13:07mi krenuli putem lobotomacana kraju ce nam ova pojacanja jos biti duzni para koliko kazni imaju
joj moram se osvrnuti sta sad pisu![]()
nije im jasno kako je dobra atmosfera u ekipi a nema para
![]()
![]()
ovaj drugi kaze pa imaju pare i zato je dobrapa zar nisu bile najvece plate za vrijeme prosle uprave a igraci nikad nisu jedni sa drugima popili kafu
![]()
sljedeci mjesec
Ne vidim u cemu je problem i sto mi se obrisa post. Treba spucati trajni ban svakom ko spomene neki drugi forum.
Da te citiram da vidisDobojskiManijak je napisao/la: ↑29 jun 2020, 13:38atmosfera je odlična u ekipi a za pare (i sve ostalo) ima ko da se brine![]()
Imas 2 posta, i vec u trecem pricas kako treba banove pucati? Sat vremena si na forumu i vec bi da odredjujes sta i kako se pise, ovaj ti post necu obrisati, ali svaki sljedeeci u kojem budes nesto slicno pisao hocu, nakucaj fino par stotina postova, druzi se ovdje sa rajom, pa mozes davat sugestije o cemu da se pise itd.
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, nindza i 29 gostiju.