Je li ovaj driver?
https://www.driverscape.com/download/to ... -studio163
Moderator/ica: insider
Gugl račun za android na telefonuHusika je napisao/la: ↑25 jun 2020, 17:38DODIK IZGLEDA ZNA VISE O COVIDUHeller je napisao/la: ↑25 jun 2020, 14:09Pa zar ti nije bio sa telefonom povezan? Ma to su iluminati i elite 100% da te sjebu pošto znaš previše o Covid zavjeri.Husika je napisao/la: ↑24 jun 2020, 22:11Mamu mu hebem izgleda da sam popusio glavni email, juce sve islo normala danas mi trazi neku provjeru da dokazem da je moj
Nisam nista cackao sa tim mailom, obicno neki elektro forumi itd
Zao mi pasworda na milon nekih meni potrebnih foruma, stranica, storage platformi itd
Da nije slucajno kakava globalna Gmail akcija reverifikacije ili sam haknut odnosno nesta usrao u neznanju negdje?![]()
![]()
![]()
Ma ima tom mailu godina i godina mislim da tad nije ni bilo te opcije sa telefonom...Cini mi se tako...A iskreno mozda bih me pustili da im dam svoj broj moba u onim silnim preusmjeravanjima ali im ga necu dati!
Mail na mobu za sebe, za passworde itd je bio taj koji sam popusio a ostalih 20 su bili za onaj hebeni Texas Holdem Poker i za pokoji forum ka napr ovaj!
Nisam ti ja iz te brije Masoni itd to je za papke da im se odvuce paznja od stvarnih visemilenjskih pljackasa(kapitalista), fasista, nacista itd a to je Vatikan!!!!
Pokušao sam i taj ali isto ne podržava :/Husika je napisao/la: ↑25 jun 2020, 23:07Je li ovaj driver?
https://www.driverscape.com/download/to ... -studio163
Probaj update mozille!
ma kupio, 4 eura

Je li dosao cd sa njim? Moras instalirati drivere, ako nemas cd, onda ga izguglaj i nadji drivere, kad to instaliras onda ces vidjeti ponudjene wifije, i shvatit ces laganoFantasista je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:59Uzeo sam wifi usb adapter za računar i kako sad da naštimam da hvata wifi signal?
Ako ne mogneš nać drajvere slikaj ga pa ću ti poslati link.Fantasista je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:59Uzeo sam wifi usb adapter za računar i kako sad da naštimam da hvata wifi signal?
Heller je napisao/la: ↑04 jul 2020, 13:12Ako ne mogneš nać drajvere slikaj ga pa ću ti poslati link.Fantasista je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:59Uzeo sam wifi usb adapter za računar i kako sad da naštimam da hvata wifi signal?
Nema cd-a, pokušat ću izguglat drivere, ako ne uspijem slikat ću. Hvala momci.irfo je napisao/la: ↑04 jul 2020, 13:01Je li dosao cd sa njim? Moras instalirati drivere, ako nemas cd, onda ga izguglaj i nadji drivere, kad to instaliras onda ces vidjeti ponudjene wifije, i shvatit ces laganoFantasista je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:59Uzeo sam wifi usb adapter za računar i kako sad da naštimam da hvata wifi signal?

Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 3 gosta.