Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Šteta što pređe u najciganskiji klub u univerzumu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ibi ba lijepi ljepotice po onom pdfu. Ostavi se Pjane.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 29 jun 2020, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuo Helčo da je u modi smatrati Barcu ciganskim klubom pa i on krenuo
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
BrainofheGame
- Kontakt:
Svaka cast Mire
Zaista sam presretan sto cemo ga gledati u velikoj Barseloni, mislim da ne postoji niko ko voli ovu drzavu a da nije sretan zbog ovog transfera
Nakon Ronalda sad ce igrati i sa Mesijem, kapa dole majstore
Ali kakav skolski primjer kako se gradi karijera i kako se napreduje.. Metz, Lyon, Roma, Juventus i sad Barselona.. Korak po korak i dosao je na vrh, bravo Mire, bravo

Zaista sam presretan sto cemo ga gledati u velikoj Barseloni, mislim da ne postoji niko ko voli ovu drzavu a da nije sretan zbog ovog transfera
Nakon Ronalda sad ce igrati i sa Mesijem, kapa dole majstore
Ali kakav skolski primjer kako se gradi karijera i kako se napreduje.. Metz, Lyon, Roma, Juventus i sad Barselona.. Korak po korak i dosao je na vrh, bravo Mire, bravo
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovaj Arthur odjednom postao jedan od najboljih igraca na svijetu a koliko znam do prije par mjeseci ga tjerali iz Barcelone i nazivali promasajem 
Don't believe the hype.
Mogu garantovat da ovaj lik nece napravit nikakvu karijeru. S 24 godine ima snage za 60 minutaakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 19:09ovaj Arthur odjednom postao jedan od najboljih igraca na svijetu a koliko znam do prije par mjeseci ga tjerali iz Barcelone i nazivali promasajem![]()
U cast Pjanica i Barce da nazdravimo jedan epitalam. Nije to nekakva idealizacija stanja vec egzaltacija zbog velicine kluba i situacije koja predstavlja plafon karijere jednog igraca. Mount Everest fuzbala.
Svaka cast momcino.
Svaka cast momcino.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ima ga ko dočekati
Nažalost Ivan Rakitić, zbog veoma kratkog odmora i priprema sa ekipom Barcelone za novu sezonu nije uspio doći u svoje Žepče.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Neće se sresti budući da će Rakitić ovog ljeta preći u Sevillu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Neki dan je bila anketa (Za i Protiv) na MD u vezi ove razmjene igraca. Pa i nije toliko loše bilo, haman 50/50 mišljenja. Slicna stvar i na Sport.es. A to su katalonski portali iz grada Barcelone.
Ova silna negativa u vezi Pjanića, po društvenim mrežama, dolazi mahom iz Azije, Afrike. Svakakvih likova tu ima, raznih navijača od Bangladeša do Madagaskara.
Normalna stvar.
- ASD
- Kontakt:
Daleko je to od korak po korak jer je kao kadet debitovao za ekipu iz Lige petice.BrainofheGame je napisao/la: ↑29 jun 2020, 19:08Svaka cast Mire![]()
![]()
Zaista sam presretan sto cemo ga gledati u velikoj Barseloni, mislim da ne postoji niko ko voli ovu drzavu a da nije sretan zbog ovog transfera![]()
![]()
Nakon Ronalda sad ce igrati i sa Mesijem, kapa dole majstore![]()
Ali kakav skolski primjer kako se gradi karijera i kako se napreduje.. Metz, Lyon, Roma, Juventus i sad Barselona.. Korak po korak i dosao je na vrh, bravo Mire, bravo![]()
![]()
Tim činom je preskočio puno koraka.
De la creme
Koji ce to ples biti na sredini terena Pjana - Busqets - De yong
Najveci medzu njevecima
Koji ce to ples biti na sredini terena Pjana - Busqets - De yong
Najveci medzu njevecima
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nikad Barcu nisam volio ali evo od danas se pojavi ta neka ljubav. Sretno legendo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.