Nije presao u Real...
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
nebeskasila je napisao/la: ↑29 jun 2020, 19:56Nikad Barcu nisam volio ali evo od danas se pojavi ta neka ljubav. Sretno legendo
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mislim steta zbog Pjanića, ali preslušaće ih Valverde sam.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Isti sam ti...sad valja navijati za njih ako Pjanic igra.nebeskasila je napisao/la: ↑29 jun 2020, 19:56Nikad Barcu nisam volio ali evo od danas se pojavi ta neka ljubav. Sretno legendo
Ako ne igra onda navijati da izgube...i tako u krug.
Inace nemam omiljeni klub...navijam za klubove gdje nasi igraju.
Do jucer gledao Juventus svaku, sad me puskom ne bi mogli natjerati.
Navijalo se nekad za City, sad Roma...kad Dzeko zavrsi, Roma ne postoji
Kruna karijere nema šta, sretno zaslužio si. Najbolji je veznjak u ekipi kako god okreneš, i konačno neko ko može rasteretiti Messija u kreaciji ako mu pronađu odgovarajuću rolu. Šteta što Barca nema kvalitetnog trenera koji bi iskoristio puni potencijal ekipe.
Buskec, Pjanić i mali De Jong se čini kao prava stvar. A nadam se da će mu Leo prepustiti ponekad neki slobodnjak, ili korner.
Inače nemam običaj kupovati strane dresove, al bi se mogla naručiti Pjanićeva osmica. Ipak su rijetki slučajevi kad naši igrači zaigraju za neki od španskih velikana.
Buskec, Pjanić i mali De Jong se čini kao prava stvar. A nadam se da će mu Leo prepustiti ponekad neki slobodnjak, ili korner.
Inače nemam običaj kupovati strane dresove, al bi se mogla naručiti Pjanićeva osmica. Ipak su rijetki slučajevi kad naši igrači zaigraju za neki od španskih velikana.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bože ne mogu prežaliti što ni Pjanić ni Džeko nisu u Bayernu igrali
Pa kad ste sirotinja.
Remember, remember the 5th of November.
Eh kad se sjetim Wolfsburga i Hoffenheima. Kad odose nasi, ja zaboravio da postoje : D Pogotovo vukovi hahaha.hurem je napisao/la: ↑29 jun 2020, 20:05Isti sam ti...sad valja navijati za njih ako Pjanic igra.nebeskasila je napisao/la: ↑29 jun 2020, 19:56Nikad Barcu nisam volio ali evo od danas se pojavi ta neka ljubav. Sretno legendo
Ako ne igra onda navijati da izgube...i tako u krug.
Inace nemam omiljeni klub...navijam za klubove gdje nasi igraju.
Do jucer gledao Juventus svaku, sad me puskom ne bi mogli natjerati.
Navijalo se nekad za City, sad Roma...kad Dzeko zavrsi, Roma ne postoji![]()
@igrajlopte 🐦
Ocekujemo trocifren broj dodavanja prema nazad od sredine Busquets-Frenkie-Pjanic po principu ko doda naprijed pic.ka 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Definitivno se original osmica naručuje, neću je ni obući smjeti!
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne mogu docekati pocetak naredne sezone i njegov debi u Barcinom dresu. Samo Boze zdravlja - i njemu, a i svima nama. Iskreno se nadam da ce pucati od motivacije tamo, ali i da ce dobiti odgovarajucu ulogu u timu. Nekad sam imao maksimalno povjerenje u njega, a sad se to malo i poljuljalo nakon ove zadnje sezone. Idealno bi bilo da mu Messi prepusti kornere i slobodnjake s jedne strane, mada za slobodnjake ne vjerujem. Dobro bi bilo i da se ovog trenera rijese, jer je ocigledno da je pogubio konce i da nejma pojma sta radi. Mozda je vakat za Xavija, koji bi i Pjanicu trebao odgovarati?!
Jos jednom, iskrene cestitke, maestro nas! Da te Allah cuva od svih povreda i belaja i da u Kataloniji igras najbolji fudbal svog zivota - bas kao i Edin u Rimu!
Jos jednom, iskrene cestitke, maestro nas! Da te Allah cuva od svih povreda i belaja i da u Kataloniji igras najbolji fudbal svog zivota - bas kao i Edin u Rimu!
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 29 jun 2020, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Obrnuti onu sliku koja kruži sa sretnim Miralemom i tužnim Arthurom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
ne kontam samo sto bi MEssi koji je trenutno ubjedljivo najbolji izvodjac slobodnjaka prepustao slobodnjake ikome, a pogotovo liku kojem je Ronaldo koji je ocajan izvodjac uzimao slobodnjake ?
nek izvede pokoji korner, loptu sa centra i dosta mu
nek izvede pokoji korner, loptu sa centra i dosta mu
zato što je Messi ljevak, a Ronaldo i Pjanić dešnjaci, tako da u ovoj konstalaciji odnosa Pjanić ima veće šanse da izvede slobodnjak sa lijeve strane, ali još koja godina praćenja nogometa pa ćeš uvidjeti i to abd
Barsinim navijačima na prezentaciji pokazati dvije stvari, gol kojim je eliminisao Real u lp i kad je onom fintom bacio Isca na glavu.
Messi pretpostavljam nikada nije izveo slobodnjak sa lijeve strane, a kamoli zabio
Znaci bitnija je činjenica to da je Messi ljevak, nego da je Ronaldo los izvodjac slobodnjaka.
ok