Pa što onda toliko hrvata bježi iz Hrvatske, de mi to objasni ? Irska obećana zemlja ...Virtu4l je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:44U Hrvatskoj se krade, ali ne na seljačkom nivou kao kod nas. U Hrvatskoj ministri i visoki funkcioneri idu u zatvor, plate su minimalno duplo veće nego u BiH. Sezonci rade za 1000 eura mjesečno.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jun 2020, 14:29Kako nisu kad se i tamo krade kako stigne , koliko hrvata godišnje ode iz Hrvatske, i tamo ako ti je neko iz HDZ-a šta god da uradiš ne ideš u zatvor , oni jesu u EU na papiru ali kod je tamo bio vidio je da su daleko od EU ma , koliko su oni kilometara ispred nas toliko je Slovenija ispred njih ...
Crna Gora zadužila unuke i zemlju za autoput , Milo yebe gdje hoće i koliko hoće, više ne ide ruta heroina preko Kosova nego preko Crne Gore , isto kriminalci haman kao narodni heroji ...
Sjeverna Makedonija jedino je ime rješila , i tamo su korupcija i mito broj 1 , doduše idu ka nabolje ali eto ...
Mi smo bare bare sa Srbijom , samo što nas trojica yebu a njih jedan ali vrijedan![]()
Crna Gora se zadužila za put, pa? Put se mora napraviti, i to je tako, ali isto tako Crna Gora ima prostora da se zaduži još četiri puta toliko jer je stabilan partner EU.
Makedonija je ušla u NATO, znaš li koliki je to posao i kakve sve reforme moraš provesti za to?
Mi smo bare bare sa Srbijom samo zato jer nam je državno uređenje katastrofalno.
Crna Gora se zadužila kod Kineza , i nema prostora da se zaduži više nimalo jer EU im je zamjerila što su to uradili sa Kinom ...
https://www.google.com/url?sa=t&****= ... 3435051501
Je li i dalje misliš da može da se zaduži 4 puta ?