Cuadrado-Bonucci-De Ligt-A.Sandro
Pogba-Arthur-Bentancur
U pravu si 100%.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Cuadrado-Bonucci-De Ligt-A.Sandro
Ovaj post me podsjeća na Dzenana kojeg cu quotati na kraju sezone, odnosno postove kako je Barella najbolji italijanski veznjak, a kako je Danac daleko najbolji veznjak lige.
Vidjet ćeš koliko je Miralem značio za Juventus tek kad ode. Osim ako Pogbu ne dovedu kao backup opciju. Trenutni Arthur ne može biti vođa sredine, ako se razvije to može postati. Juventusu treba instant rješenje u sredini, većina ključnih igrača im je u godinama i ako se ne uzme LP u iduće dvije sezone, onda dolazi period tranzicije i tu dobiješ proces razvijanja igrača.
Pep ako dodje on će trazit 7 igrača da mu dovedu
Ja sam se bas zabrinuo, ne vidim zaista kako ce biti moguce naci zamjenu za onog koji dodaje prvom do sebe, vraca odbrani i sakriva se kad je najpotrebnije. Ja ne zelim da dovedemo zamjenu za Pjanics, Juventusu treba mnogo bolji vezni igrac.Captain4 je napisao/la: ↑29 jun 2020, 20:08Vidjet ćeš koliko je Miralem značio za Juventus tek kad ode. Osim ako Pogbu ne dovedu kao backup opciju. Trenutni Arthur ne može biti vođa sredine, ako se razvije to može postati. Juventusu treba instant rješenje u sredini, većina ključnih igrača im je u godinama i ako se ne uzme LP u iduće dvije sezone, onda dolazi period tranzicije i tu dobiješ proces razvijanja igrača.
Trenutno je Inter daleko ispred Juventusa što se tiče projekta u budućnost. Dovoljno govori činjenica da je Hakimi navodno odbio City iako su mu ponudili par miliona viška. Samo treba da se poklopi još par sitnica i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.